550

Анонимен

преди 1 година

Тъмен в безпрецедентна криза и виждате ли колко им е зор! Не трябва да оставяме и това да се замете под килима и никога да няма нито един наказан в тази държава. Искам поне един път някой да си сърба каквото си е надробил. Корумпирана гад

549

Анонимен

преди 1 година

гнида

548

Анонимен

преди 1 година

мушенник *** долен, не го е срам и мазната му прическа

547

Анонимен

преди 1 година

Тези в подкрепа на това, което са направили - не са го направили от топли чувства към Украйна, а с цел лична финансова облага застрашават сигурността на цяла нация...това е проблема. Също така - това, лично според моите разбирания, е престъпление срещу държавата,..откъде на къде някой ще си върти бизнес на наш гръб

546

А ?

преди 1 година

Спаси ?!? Да бе. По скоро как Украйна е прецакана и как БГ политиците ни лъжат и продават най-нагло.

545

Анонимен

преди 1 година

До Bylgaria ***, ако ти се чувсдтваш горд от партия Пълен Провал и двамата мошенника начело в нея, ти нямаш никакъв мозък или си като тях. Виж "катастрофалната" според немците инфлация в Германия - 7,9% и инфлацията в България, която е над 15% и върви към 20%. И това е в резултат от действията на двамата мошенника, за шашмите на които си горд???

544

Анонимен

преди 1 година

До И какво стана Гешев е зает, не му остават сили, понеже по цял ден държи чадър над тиквата от СИК. Пък и той сигурно получава регулярно незаконни указания и "стимули" от американското посолство.

543

Анонимен

преди 1 година

Статията е с неверно заглавие. Моля променете го на "Как Кирил Петков наруши всички закони, изрична забрана на Народното събрание и прояви нечувана подлост, натягайки се на задокеанските си кукловоди, във вреда на България". Тоя подлец, заедно с дружката му Василев се оказаха не само нечувани мошенници, те се оказаха и престъпници. Да започнат да ги разследват и после в затвора, където им е мястото!

542

И какво стана

преди 1 година

всъщност? Ако Киро *** е подарил всичко това на Украйна,ние сме го платили от джоба си.А ако го е продал, е взел комисионна. Нарушил е и решение на НС. Ана спи ли Гешев? Защо ги бави още.

541

ИВО

преди 1 година

А спасил ли е? Фактите показват друго. Киро и Кокорю в затвора до Бойко.

540

Анонимен

преди 1 година

Прокуратурата трябва да се самосезира и си свърши работата!!

539

Русия

преди 1 година

Икономика !! Виждаш ли как постепенно здаваш багажа?? Забърши очилата??

538

Анонимен

преди 1 година

В България винаги е имало подлеци във властта които плачат да бъдат бесени. И сега ще има доста мършотини да опънем по стълбовете и да ги заплюваме. Американски ибрикчиииииии.

537

До анонимен

преди 1 година

До глупакът, който щял да експулсира и лишава от гражданство всички русофили . Ще ми експулсираш дъртият ***!

536

Брей

преди 1 година

"Петков реши "да бъде от правилната страна на историята и да ни помогне да се защитим срещу много по-силен враг"" - докато Българският народ изнемогваше, под натиска на инфлация и нарастващи цени. Дупедавец долен. Какво получихме насреща - няма самолети, цените продължават да растът, Шенген няма, и искат еврозона. Аз викам направо да затваряме България, да ни взима Турция и ли Щатите. Те тука хора не останаха.

535

Bylgaria

преди 1 година

Национално горд се чуствам от ПП. Само мога да изкажа моите адмирации.

534

:)

преди 1 година

До Какво?Нищо на никого не е подарявал - продавал е на макс - до такива нива, че Лукоил да излязат на печална за първи път откакто съществуват. И то такава печалба, че да не могат дори от българския НАП да я скрият.

533

Анонимен

преди 1 година

Малко е. Трябва да експулсираме и всичките предатели русофили и да ги лишим от гражданство.

532

Какво?

преди 1 година

Този сериозно ли си призна, че е подарявал гориво на Украйна, когато в България дизела беше 3.35 за литър? И има хора, които гласуват за тоя и шайката му от криптопрестъпници?

531

Anonimen

преди 1 година

Е от такива *** и национални предатели като Кирил Петков ме е срам да кажа че съм Българин. Как може да помага на Украйна а не на Русия? Той срам и морал няма ли?