570

Възмутен

преди 1 година

Защо не се замислят Управниците, че София ще бъде първата жертва, ако войната стане наистина НАТО - Русия. Нахакани бяхте през Втората световна война - разрушиха София Британски и Американски самолети. Сега пак заемате позоция, която може да донесе един САРМАТ. Без акъл сте.Петков и сие либералисти няма да може да избягате.п Жалко за Софиянци.

569

Тайна

преди 1 година

Какви тайни , които гърмят по медиите. Тази статия си противоречи. Медиите са толкова жадни за сензация, че биха стъкмили и война ! Пазете се от измислиците на медиите и от гладни журналисти!!!

568

Едва ли

преди 1 година

Петков е толкова смел, а Василев така борбен. Парите продължава да не миришат и затова се е получило и могат да са и тако и вако, както винаги у нас

567

Щирлиц

преди 1 година

Мислете как ще се спасявате на запад,господа антибългаристи,защото часовникът тиктака..

566

Анонимен

преди 1 година

Ех, Кире... пардон... Пинокио... Ти и твоя оръженосец от Подпираме Парапетите верно ли нищо не намазахте? Освен пици с кристали?

565

Анонимен

преди 1 година

Фантастични лъжи, а най-голямата беше изречена от таткото на Кирето - "Синът ми е първия премиер който си тръгва по-беден от поста", е такава наглост не е било!

564

OЛЕЛЕ

преди 1 година

Кой се връзва на лъжите на Киро?

563

Анонимен

преди 1 година

Дано по-скоро настъпи мира! Тази и всички други войни са безумие. Място има ца всички. Помислете колко млади, здрави мъже бяха избити! Грях! Бог да върне мира!

562

Анонимен

преди 1 година

Ако оръжието е купено от поляците - то каква помощ сме оказали, взели сме парите, а ония тарикати са нарушили договорите си с нас като са го предоставили на трета страна

561

Първанов

преди 1 година

То какво да очакваш, измамници бяха преди да влезнат в политиката, измамници останаха и в политиката.Срам ме е че гласувах за тях

560

Пиперков

преди 1 година

ЗАТВОР

559

1234

преди 1 година

Браво възхитен съм, нарушението на решения на народното събрание е достойно за възхищение. Хора полудявате ли, тези двамата са за пандиза!

558

Хахсхааааа

преди 1 година

Спасила била отрепките напълниха джобовете пак

557

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩО БОТЕВ И ЛЕВСКИ НЕ СА ИСКАЛИ РУСКИ КРАК ДА СТЪПИ НА НАШАТА ЗЕМЯ? ЗАЩО ВАЗОВ В КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ВЕЧЕ НЕ Е РУСОФИЛ? ЗАЩО БРАТЯТА СА ЧАКАЛИ 500 ГОДИНИ ЗА ДА НИ ОСВОБОДЯТ?СИГУРНА ЛЮБОВ!РУСКИ ДЪЛБОК СЪН ОТ 5 ВЕКА! РУСИЯ Е ИМПЕРИЯ И НЯМА МЯСТО ЗА ЛЮБОВ! ЛЮБОВ КЪМ РУСИЯ ИМАТ ПРОМИТИТЕ МО ЗЪЦИ

556

Истината

преди 1 година

Изобщо не е тайно, още преди година това беше ясно, питаха харвардските лъжци няколко пъти и те отричаха. Бяха представено доказателства. Няма нищо тайно тука.

555

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен До "Колхозниците на ***. А за освобождението ние българските граждани не сме седял и да сме чакали тия ва тн ици..." Абе тъ пи мама, идвалид от образователната реформа?!? Тези, които си ги изредил финландци и др. всичките са били граждани на Руската империя по това време. Затова по това време са попадали под общото име - руснаци. Я лъжецо дай доказателства какво точно ти или който и да е друг е платил на руски генерали в злато? От къде злато бе, ***, да не би от султана???

554

Диблър ССПГ

преди 1 година

Кирчо, Кокорчо и Глиги - най-страшните кошмари на Путин.

553

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво е "спасила "България. Но знам че тия 2 Мата,се очерниха докато са живи! Ама правилно са казали хората! Това което Сам си го направиш,никой Не може да ти го направи!

552

Киро

преди 1 година

Това което сте направили се нарича мародерство. Да се хвалиш с това е цинизъм или дебилизъм.

551

Българин

преди 1 година

Абе *** толкова ли ви е страх и толкова ли обичате Русия.Ние Българите пак изтарикатяхме,хем помогнахме на Украйна ,хем ни платиха.И като толкоз ревете в Арсенал работят 10 000 човека и имат подсигурени договори за още 2 3 год.Хайде стига ревали изкарахме доста пари.А ако имаме малко мозък можеше да изтъргуваме руската скрап за нещо по съвременно.