18

Перничанина

преди 1 година

,.......Шокиращото е, че фолксвагените над 20 години в България са общо 302 968.......Еваля влазам у таз статистика😂😁😀

17

...

преди 1 година

Преди когато пътувах през Румъния , гледах само стари дачии , а сега в България няма по стари автомобил от друга държава. Вие се подигравате с хората.

16

Анонимен

преди 1 година

Интересно е какви данъци плащат за тези автомобили? Сигурно 1000 лева на година.

15

Вуте

преди 1 година

Такива коли се купуват с немъчени пари, тези хора които ги купуват потни вода не са пили. Кой ги кара - чорбаджии , любовници и деца на чорбаджии дето не си знаят имотите и парите и за тях работят маса хора , на които плащат трохи. Четете "Капиталът" на Маркс - ще разберете как се купуват такива скъпи коли. И нашия чорбаджия всяка година си сменя мерцедеса с последен модел , а от 20 години не ни е дал 5 лв. бонус за Коледа и все мрънка - няма пари , не ми излиза сметката. Та така....

14

Анонимен

преди 1 година

Колко такива коли сте виждали по пътищата? Да не са луди да ги карат като за един ден пробег ще станат на каруци по нашите пътища а ремонта не могат да си го позволят пък и тук няма кой да им го направи. Повечето от тия коли са купени от фирми като инвестиция. Колекционерски модели на които цената се вдига с годините.

13

Помня

преди 1 година

И това е в най бедната държава в ЕС. А едно време кво убаво беше..! Малийй.От София да Пловдив я срещнеш десетина , петнадесет коли , я не.Повечето бяха турски тирове и коли.

12

Петя

преди 1 година

Толкова колкото са мошениците в България,а те както се знае са много.

11

такива коли

преди 1 година

НИКОЙ не иска да ги застрахова.ремонта би бил ужасно скъп, ако ли не невъзможен.

10

едно време в

преди 1 година

в Бургас поне най-задавания въпрос беше "аре дай да направим някаква далавера"те така и с колите.от далавери.

9

Анонимен

преди 1 година

Колко са, ами колкото повече, толкова по добре! Да имат хората и да се радват!

8

Анонимен

преди 1 година

Във Варна има Ламборджини бяло не знам кой модел но е чисто ново май

7

Анонимен

преди 1 година

Тези коли, или огромна частнот тях, не са купени с пари от честен бизнес, а с пари от разни обществени поръчки, ДДС измами, еврофондове и разни други далавери.

6

До 6

преди 1 година

Къв соц бе шм-атка ? Комунизъм е имало в Бг а не соц! Соц има в Канада Норвегия Швеция Финландия Швейцария Люксембург и т н Тук си е било чист ционистки комунизъм

5

Интересен факт

преди 1 година

Знаете ли, че през втората половина на соца, в рамките на цяла Източна Европа включително и СССР, в България се движеха най-много западни коли? Всичко това, както и информацията, дадена по-горе, изглежда ни казва нещо за особеностите на българския манталитет, мислене и характер.

4

истина е

преди 1 година

С парите на народа са купени поне 90% от скъпите лимузини, а каскета тура та се прави на умрял юрдек защото те пазят собствениците на колите.

3

Доктора

преди 1 година

Работят хората , купуват си , аз като лекар частник със 100 лева прегледа , правя 1000-1500 лева на ден , и аз скоро ще си купя , но за 100 000 максимум . Тива в капитализма , един прави 1000 лева на ден , друг не инвестира в себе си и прави 1000 за месец

2

Анонимен

преди 1 година

Комплексари....и какво от това,че караш желязо за 7 милиона.

1

Анонимен

преди 1 година

Ето къде отиват европарите. После нормалния гражданин вика "какво ми дава на мене Европейския съюз". Европейският съюз ти дава, само че то не стига до теб, благодарение на ГЕРБ-ДПС-БСП (разбирайте кметове и разни други от парламента).