29

Илко

преди 1 година

Бос на босовете не е???проверете преди да пишете

28

Анонимен

преди 1 година

a мастийниците в бриксел и ватикана кога? тези в берлин, париж, рим, софия и другите дупки които унищожават собствените си народи, хвърляйки ги в мизерия и замествайки ги с кафеникава ***.... без тези мастийници и такива като този ще са като риба на сухо. цялата система е прогнила. всичко от директор на училище на горе на върбе...

27

Комуне

преди 1 година

До Боко Тиквата А на мен ми липсва,как ограбихме банките и спестените пари на хората после ограбихме държавните предприятия и заводи а накрая станахме крупни земеделци и източваме европрограми.Колко е хубаво да си под крилото на ДС-БКП

26

Ася

преди 1 година

Затвор смъртна присъда и следващите ще се замислят трябва да има смъртна присъда

25

Анонимен

преди 1 година

Той си живеел в Сицилия, но те го търсили в чужбина. Италианците направиха един цирк. Денаро е знаел, че ще го арестуват.

24

Знаещ

преди 1 година

Коза ностра е американската престъпна организация. Сицилианската се нарича мафия, неаполитанската ндрагета и т.н. В статията малко сте объркали понятията.

23

Lina

преди 1 година

Колкото и да е опасен , ще си получи заслуженото - умира от рак. Карма.

22

До гост3

преди 1 година

Нашите босове от ДС не се крият, защото никой не ги търси,а ни управляват вече 30г

21

Гост3

преди 1 година

Че то и нашите босове от ДС се крият 30 години.

20

Observer

преди 1 година

Бил какъвто бил пък ако ще и най големия, трийсдт години се крил като мишка, сега ще лежи до края на живота си в някой зандан. Прекрасен живот, няма що.

19

дедовия

преди 1 година

Направиха реклама на някаква коза, която незнайно защо са кръстили Nostra.

18

Samo minavam

преди 1 година

В сравнение, с дон Боко и конселиери Цвъко и Гарда Гешо, този си е кокошкар

17

Маджо

преди 1 година

А мен защо не могат да ме заловят вече 30 години? Къде ли съм аз? :)

16

Отговорът на въпроса

преди 1 година

,,..Защо е толкова опасен "босът на всички босове" - Матео Месина Денаро?.."Ами опасен е толкова,защото е издирван 30 години,без да бъде заловен,и когато се разболява връчва юздите на Коза Ностра на друг човек от мафията,след което отива във държавна болница да се лекува от болежките си.Този човек преди да излезе от ,,нелегалност",вече е оставил ,,наследник".Друг Бос,достоен за ,,бизнеса".А властите се кефят че са заловили НЯКОЙ,който сега вече е НИКОЙ.И каво сториха на КОЗА НОСТРА?? Ами НИЩО..

15

1

преди 1 година

Истината е, че просто наказанията са смешни и затова съществуват такива мафиоти. Хванаха го и какво? Я го изкарайте на площада и почнете да го дерете жив с един микрофон, че да може целия град да чува ужаса му. После и цялото му семейство след него. Гаранция един мафиот няма да остане в цяла Италия.

14

О хо хо

преди 1 година

ИСТИНСКАТА МАФИЯ В БЪЛГАРИЯ - ПРОЧЕТЕТЕ ЗА ОПЕРАЦИЯ " ГРАДИНАРЯ", ПРИ КОЯТО БОЙКО РАШКОВ Е ПОЛУЧАВАЛ ХИЛЯДИ ЕВРО ЧРЕЗ ГРАДИНАРЯ СИ. И ПЛАЧЕТЕ!!! ИСТИНСКА " ПОЧТЕНОСТ" ! БОЖЕ ОПАЗИ!!!

13

Анонимен

преди 1 година

Е това е Истинската Мафия с глава и фамилии и структура навсякъде в света и Италия. А нашите тук са жалки самостоятелни единици мафиоти по точно мутри създадени от ДС да ни рекитират нашите са шепа бандьоги за един месец може полицията да ги залови ако няма изгода от тях

12

Анонимен

преди 1 година

Хората не живеят в БОГА. Вършат престъпления.Грехове.Но никой не може да избяга от Кармата си. ПЛАЩА. с ДУШАТА. С болестите на физическото тяло за да разплати. Тоест хората сами се водят до болести с МИСЛИ. ЕМОЦИИ. НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ.ЛОШИ ДУМИ. ДУМАТА ИМА СИЛА- С НЕЯ МОЖЕШ ДА ИЗЛЕКУВАШ И РАЗБОЛЕЕШ ЧОВЕК И ДА УБИЕШ. ЛОШИ ДЕЙСТВИЯ. БОГ. ТВОРЕЦА. СЪЗДАТЕЛЯ. ВИСШИЯ РАЗУМ. ВИЖДА ВСИЧКО. И НА ВСЕКИ СЕ ВИЖДА И ЗАПИСВА В ДУХОВНАТА КНИГА НА ЗЕМЯТА В ТОЗИ МУ ЖИВОТ ПРЕРАЖДАНЕ И ЩЕ СЛИЗА МНОГО ПЪТИ ДОЛУ

11

Анонимен

преди 1 година

От цялата работа му научих само името повторено безброй пъти в текста

10

MODERNA

преди 1 година

Клаус Швааб каза ли нещо по въпроса. Аз слушам само него. Сега вечерям протеиново блокче от скакалци и био банани. Също тея дни продадах малко биткойни и успяхме да платим тока за миналия месец. Чувствам се супер. Много рядко имам припадъци.