19

Пропов

преди 1 година

Германия не е майка за Тесла а е мащеха. Майка е на немските си марки и ще си ги подкрепя тях. Мъск просто го подхлъзнаха за да го уморят. Подхлъзнаха го и китайците. И той, явно напушен и опиянен от своето величие изобщо не се усети , че изостаналите китайци и лигавите европейци му кроят шапка. Няма и година след реализацията на тези 2 проекта с полагащите им се огромни инвестиции и акциите му увяхнаха. И проблеми без край. Абе помисли се за месия ама ще се докара до просия.

18

Тесла ОПАСНИ

преди 1 година

ДА СЕ СПРЕ ПРОИЗВОДСТВОТО НА ИСключитлено вредните автомобили "ТЕСЛА".Тестове доказаха че са над 1 000 000 пъти по тежко увреждащи биосферата и климатичната охрана от автомобили с газови уредби без холограмни оръжия и с класически доказано безвредни жълти фарове..Освен с недопустимо вредни скенери увреждащи тежко биосферата "ТЕсла " има инсталирани тежко вредни ТЪЧ скриин екрани ..Следят се като недопустимо вредни скенери декодиращи биосферната и други охрани..

17

Бг

преди 1 година

Ми да беше дошъл в България. Тука работника е роб и на работодателя и на държавата!Никакви проблеми нямаше да има дори и да поумре някой от изтощение на поточната линия!

16

Cartman1912

преди 1 година

До АнонименКакво значи дискриминация ако не говориш немски в Германия? Разбира се, че ще ти е по-ниска заплата, след като не можеш да комуникираш с колегите си то ти си неефективен. Нормално е да ти е по-ниска заплатата.

15

Анонимен

преди 1 година

Толкова са добри условията там колкото Модел 3 струва 30 хиляди долара и колкото цените му паднаха след като отвориха завод в Европа.

14

Анонимен

преди 1 година

Какви са условията ли? Не знам, но писаха, че имало силен недостиг на работници. Защото се искало да владеят добре немски. Но няма такива кандидати достатъчно. В Германия има повсеместен расизъм: заплатата зависи от владеенето на немски. За една и съща работа се плаща в заводите с разлика 2 пъти. даже работят в отделни смени. Строипите завода са си мислили ,че в близката Полша хората знаят немски.

13

Анонимен

преди 1 година

Я НАПРАВЕТЕ МАТРЯЛ ЗА МОСКВИЧА БЕЗ КЛИМАТИК И КВИ СА УСЛОВИЯТА НА ТРУД ТАМ!

12

Анонимен

преди 1 година

Я НАПРАВЕТЕ МАТРЯЛ ЗА НЕМСКИТЕ ФИРМИ В БГ! НАПРИМЕР ЛЕОНИ В ПЛЕВЕН. ЧЕ НЕ ВЗИМАТ И МИН. ЗАПЛАТА.

11

Анонимен

преди 1 година

Положението в немските фирми е същото като Тесла в Германия.

10

Анонимен

преди 1 година

Напишете колко вода харчи предприятието!!!!! какво е състояноето с водоснабдяването в околните селища,

9

долу сащ

преди 1 година

немците са тъпо племе, първо разрешиха да се изсече гората до Берлин, за тази фабрика, после я пуснаха всички разрешителни, сега риват за трудовия полуден... Германия е колония и този факт няма да се промени, докато не се закрият всички краварски бази

8

Анонимен

преди 1 година

Никъде не казаха колко пари взимат за да бачкат толкова много без да напускат

7

Анонимен

преди 1 година

Баси щом Тисен-Круп и БАСФ бягат кода говорим.

6

Зелен

преди 1 година

Тя фабриката е на час с кола от Полша, откъдето се очаква да идват работниците. А богатите имат пари, защото бедните им работят за без пари.

5

Анонимен

преди 1 година

То и без това крупният бизнес се изнася от Германия, сега и тесла ще се изнесе, та Германия да е щастлива и доволна!

4

Анонимен

преди 1 година

И на немецо Мехмед не му се работи.

3

Смех

преди 1 година

Нали немците много работелини обичали да творят кво се оплакват трябва да са горди с постигнатото как беше арбейт махт фрейш

2

Анонимен

преди 1 година

Ама не се оплаквате, катовзиамте евтина техника, сдялана в Чайна.

1

Анонимен

преди 1 година

Конкуренция