98

Бъркаш!

преди 1 година

По-скоро клоунът с пижамата ще отиде на съд.

97

Анонимен

преди 1 година

Путята лека полека залязва. Ще бъде съден заедно с останалите си путаняци.

96

Додо

преди 1 година

Първо на първо, това вероятно е лъжа. Не мога да го твърдя на 100%, но така мирише! Освен това, дори да е истина, ако въпросният командир си мисли, че е избягал в Норвегия, че и уведомява къде и в какъв център се намира, то изобщо никъде не е избягал. Този сайт е евтин, тролски сайт за Глобо-Х0мо пропаганда и висенето тук е загуба *** време.

95

Е какво "всичко

преди 1 година

има за разказване? Всичко е съвсем ясно и точно казано в онова видео пред затворниците. Не ви вадят от затвора, за да ходите на курорт, а за да свършите онова, което никой нормален няма да свърши. А именно, да се втурнете към укрепената вражеска позиция и да я превземете. Щял да разкаже всичко, ем вземи да напишеш книга... ако си грамотен.

94

Анонимен

преди 1 година

Между другото колкото пъти влезна в сайта все укро пропаганди за тоалетни чета като пишат даже и в 3 през нощта за това.Имат някаква мания и цялата им пропаганда е основана на тоалетните.Да не би самите те да имат нужда от тоалетна и затова все това да им е в главата?Да не са се ocрали в Оcpaйна?Писва ми тотално от тях.Да си ги прибират на фронта,а не тука да им плащаме хотелите и да ни усмърдяват форумите с техните миризливи пропаганди.

93

Анонимен

преди 1 година

Ще почнат да бягат руските плъхове.

92

@@@

преди 1 година

До Бял Орел - ти май имаш много инфо за САЩ от Останкино ТВ и путинските джурналяци, а и ти си гледал Щатите през крив макарон, като повечето за'дун'ай'ци и чу'***'ни.

91

Анонимен

преди 1 година

До 94:Както забеляза правилно от Моцарт вече не се бият там.Шефът на Моцарт е казал много лоши неща за укрите пред западната преса,но тук никога няма да го цитират.След няколко месеца си е вдигнал багажа.А тази статия е най-вероятно фейк.Каквото и да каже бивш престъпник,който е избягал кой ще му повярва?

90

Уточнение

преди 1 година

До всички такива невежи, като Пенко ! Като не знаете, има Гугъл, има карти, а за това, че сте спали в часовете по география, да си остане ваш проблем ! Споменавам всички невежи, защото виждам, че някои са съгласни с неговото мнение, което говори, че много хора, драскащи тук , са пълни неграмотници!

89

Анонимен

преди 1 година

до 85 Да попитам - не сме съгласни. Американската ЧВК Моцарт също се би в донбас и много други наемници

88

Бат Сашо

преди 1 година

На война се пращат първо пешките, псоле влизат останалите. Мечката още не си е показала муцуната, че да види първо кой е на хорото отсреща.

87

Бял Орел

преди 1 година

До 67 Мишо.Абе и то в САЩ доста места са на септични ями ;) Дори места ,на които ще видиш къщи за над 500 хил долара и няколко милиона и всичките са на септична яма ..

86

Анонимен

преди 1 година

До Да попитам - Не е позор, а резил, като всичко останало. Русия е една окрадена от Фараона и фараончетата, ака "четиридисетте разбойника и Али Баба", държава, която няма никакво бъдеще и яко реверсивно движение към първобитно-общинния строй. Това е днешна Рассия.

85

Анонимен

преди 1 година

До Да попитам, е че то най-големите престъпници клептократи и убийци са в Кремъл, така че редно си е и войската да е като тях, поне в убийствата. То е ясно, че пари няма да видят, евентуално лада за родата след отстрелването, ако обаче не го пишат изчезнал-тогава ядец.

84

Фалшиви новини

преди 1 година

фейк!

83

СеверноКурейскоМетро

преди 1 година

16 спирки и 22 км дължина, направено с помощта на Китай. Голем келепир, големи джуджета.

82

Georgiev

преди 1 година

Представете си колко е силна руската армия, щом ѝ се налага да ползва частна паравоенна групировка от престъпници:))) Пълен смях. 3 дневната им "военна операция" продължава вече 1 година.

81

Да попитам

преди 1 година

Русия няма ли боеспособна армия, че е опряла разни частници и затворници да я пазят? Не сте ли съгласни, че това си е жив позор?

80

Анонимен

преди 1 година

До ПЕНКО, абе Пенко бе, за гугъл мапс чувал ли си? Точно там е Норвегия, та какво викаш сега, да се посмеем ли дружно?

79

:-)

преди 1 година

Какъв командир - та взводните командири са старшинки за бога... даже не са и офицери... той знаел и щял да разкаже... смех. Западът в пропагандата надминава методите на другаря Гьобелсс...