118

Анонимен

преди 1 година

Най вероятно ще го наградят с един голям чук по стара вагнерска традиция :)

117

Анонимен

преди 1 година

За отстреляните затворници свършва договора,а заплащането за времето на пребиваване в ЧВК Вагнер в пълен срок 6 месеца се изплаща на затворите по договор понеже няма договори за услуги м/у държавни ведомства и частни компании не платени по точки,алинеи,казуси щото това е вид услуга от която затворника за пълен срок на изпълнение на задължението по договор получава свободата и размера на заплатата си за пълен срок,не могат да им отнемат,изпълнили си дълга,но ако е отстрелян,застрелян могат с фалш

116

Анонимен

преди 1 година

Това е дословен превод, копирано от украинския сайт Униан .

115

Гоги

преди 1 година

Затворниците им разказват играта на елитните укробойци, плъхове.

114

Кифладжията

преди 1 година

Поредният фейк от Бандероландия. Айде пускайте още нещо да ви се посмеем за последно, че Големият Чук идва в близките дни. Ще има "Же суи Юкрейн. Же суи Бандера. ;( "

113

Банкеръ

преди 1 година

Да минеш Руско Норвежката граница зимата в района на Киркенез в полярна нощ,минус 40 градуса,сняг около 2 метра.Хептен за мезе ни взимате.Направо е тръгнал от Мурманск през морето пеш по леда.За тези,които не знаят там сега е все тъмно.Отделно ако нямаш Виза си заминаваш откъдето си за сметка на Норвежкото правителство.

112

Анонимен

преди 1 година

Предателите са мили и драги до време....След това се отървават от тях, защото няма гаранция дали няма да предадат и покровителите си!

111

да ама не

преди 1 година

До Додо Имай предвид че непобедимата червена армия всъщност бе съставена основно от украинци -Трети украински фронт ,а не от чеченци , затворници убийци и крадци и ингуши .Украинците сега бранят родината си а не съветскиая съюз Загря ли кой ще спечели войната сега?

110

Анонимен

преди 1 година

сухопътната граница между Норвегия и Русия е 43 км и се намира зад полярния кръг, температурите там в момента са много ниски - минус 30-35 градуса. Трябва да си местен човек с отлична ориентация, за да можеш да минеш тази граница нелегално и то през зимата, без да пукнеш по пътя.

109

VladTepes

преди 1 година

Трябва да бъде настанен на Ян Майен или Шпицберген.

108

Анонимен

преди 1 година

Предатели и дезертьори имат кратък живот! И те го знаят и се опитват да си го удължават с измислици, лъжи и други приказки от 1001 нощ! Повече бих вярвала на шпиони!

107

Анонимен

преди 1 година

Уха командир на ЦЯЛ взвод, сигурен съм че в капацитета си на такъв е детайлно запознат с всички пипкави тайни и скандаУи :) В общи линии поредния дезертьор който публично си обявява з***днuка за продан...

106

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

Умен мъж...."УМИРАЙ ТРУДНО".....!

105

Т34

преди 1 година

Путаняка сега започва.Тепърва ще видят укрите къде зимуват жълтите мравки.

104

абра кадабра

преди 1 година

Явно тоя ще обърне хода на войната.Защо ни занимавате с пропагандни глупости господа Днесаджии.

103

Христо Христов

преди 1 година

Проронвам крокодилска сълза за тоя...

102

Анонимен

преди 1 година

Путаняка рано или късно ще гризне дървото.

101

Додо

преди 1 година

Ако някой си мисли, че украинците ще бият Череената Армия, колкото и пари да им наливат джендерастите, то той лъже себе си! Но, колкото и да е заблуден, такъв човек може да си даде сметка, че Китай, Бразилия, Пакистан, Иран и Турция стоят зад Русия! Е тогава вече няма извинение със заблуда и незнание! Защото тогава лъже не себе си, а околните! И не, аз не съм Русофил, напротив, смятам Русия за естественият и най-голям враг на България в исторически план. Просто съм реалист!

100

Хахахаха

преди 1 година

Това от Bloomberg ли ви го казаха?

99

фермер

преди 1 година

Е така обичам да се пишат новини. Подобни неща ставаха и в Б Н А през 1967- 1969г. Но не се пишеше.