82

Ха ха ха

преди 1 година

До 95 Анонимен. Що, не са ли ги избивали преди 350 години, когато ние сме били на 1100? Боже господи!!! Промит мозък.

81

Анонимен

преди 1 година

Брей! Тия украинци с какъв хъс защитават имотите на Хънтър Байдън! Браво! Тука надали някой ще се юрне да защитава чужди имоти, партийци и други такива.... съм чувал.

80

До дядо Йоцо

преди 1 година

Третият вариант е на дрогираното клоунче"Соледар е наш,ние не се предаваме"

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 95. САЩ са убийци и колонизатори. Факт неоспорим.

78

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Много умен тоз Пригожин -''войниците, които не са се предали, са били убити''??? Трети вариант има ли?

77

doko

преди 1 година

Честито ребята. След 5 месеца и следващото село.

76

Анонимен

преди 1 година

До 94 А ... А след 33 г. демокрация, какво можем да произведем. Даже и селскостопанска страна вече не сме, само консуматори. Евтина работна ръка и суровинен придатък на САЩ. От икономика на 28 място в света, станахме на 69. Такава демокрация не ми хвали.

75

Анонимен

преди 1 година

До Дончо "Преди 1100 години англосаксонците избиваха индианците!" Господи Боже, до къде стигнахме!

74

паф

преди 1 година

не е без стойност соледар, нито пък другите населени места, много хубаво знаят стойността на тази земя и САЩ и РУСИЯ. донбаския басеин е едно от най-богатите в света места на полезни изкопаеми и суровини! руснаците искат да си я върнат, а янките искат да я колонизират чрез украйна!

73

Анонимен

преди 1 година

Скоро артьомовск ще падне *** нямат полезен ход освен сдаване на града според вестник вашингтон пост

72

Дончо

преди 1 година

Всички, които величаят САЩ, моля да не забравят, че когато се е създавала тази страна, България е била на почти 1100 години. Със собствена писменост, култура и закони. А англосаксонците по това време избиваха индианците. Сега същите унищожават и Европа, но с други методи. Така, че точно тези колонизатори не могат да бъдат никакъв пример за подражание.

71

Радикал

преди 1 година

Ако все още има някой мислещ българин, който не прозира каква опастност представляват русофилите за страната ни, ще платим много скъпо за тази небрежност. Събитията в Украйна ни казват защо руснакът трябва да бъде погребан и русофилът скопен със сапьорска лопата, преди да му се забие кирката в главата.

70

До 88

преди 1 година

Абря измисли нещо ново уа. Колко пъти едно и също. Смени плочата. Кажи кво е превзел пРосията до сега освен села и паланки и кажи победа га ш убявяуати? Кът саборите и нандрите за мляко както Ел централите ли? Нъл беше 3 дена уа? Сега и китайците не ви клиопат щото и тяхната сметка обърках те. Хххх. Кажи кък е рус икономика и барел Урал от 50$ кога ще стане 20:))

69

петко

преди 1 година

Щом Соледар е малко,незначително,нищожно селце,все не мога да си отговоря на въпроса:защо аджеба точно тук нато и *** построиха най-добрата защитна линия?Защо заради това миниатюрно населено място,зеления концентрира хиляди украинци да го бранят?Айде стига вече *** пропаганда!

68

Честито

преди 1 година

По западни сведения в Соледар са унищожени до 5 бригади от ВСУ и над 120 чужди наемници.

67

Анонимен

преди 1 година

Е да, Соледар е със символична стойност, след него и Бахмут и той със символична стойност, следва Краматорск и Киев и те със символична стойност във войната.

66

Анонимен

преди 1 година

Вижте ги как изглеждат тези двамата психично болни.

65

Анонимен

преди 1 година

Ако реши САЩ ще ви превземе цялата руска държавица за 2 седмици!

64

Гостья из будущего

преди 1 година

Алла-Виктория Киркорова - Прекрасное далеко. Юбилей Бедроса Киркорова в Кремле. 25.11.2022

63

юлиян

преди 1 година

До Всяко човешко;Зелья-във руския фолклор-отварите на баба Яга и на злите магьосници.В съвременна трактовка-наркотици.Арестович-арест.Макрон-на френски жаргон ''макро''-сводник на ***.Залужни-кална локва.За Шмигал не знам.Урсула-едва ли идва от урс-мечка,У нас се приема като определение за травестит