222

Анонимен

преди 1 година

Пенсионерите тогава харесват ПП хаха, тоя колко е злеее.

221

Анонимен

преди 1 година

Ей, покемон тогава по твоята логика всички трябва да гласуват за ПП и коалицията им отново. Между другото цените на бензина лятото бяха доста по-високи в цял свят, но викаш ти щеше да направиш литъра левче а? Айде кога ще излезнеш от предиозборната кампания дори и за ден като политик?

220

Анонимен

преди 1 година

Много им се ще на ГЕРБ пак да крадат стотици милиарди както когато бяха на власт.

219

Анонимен

преди 1 година

Бойко си проси поредната присъда за клевета.

218

Чоку и Боку

преди 1 година

Киро Шоумена и Боку да изиграят една кандска борба, и който спечели да прави правителство с подкрепата на Ристьо Дебелия Тумбак Иванов и *** ***. Всички в парламента са едни големи *** Л.А.Й.Н.А. Исках да гласувам ама нямам желание!

217

НЕ благодаря !!!

преди 1 година

Чекмедже-паша или Властелина на ЛЪЖАТА.

216

Анонимен

преди 1 година

Бокича е цвете пред тези измамници от ПП, ДБ и БСП. Само за година и нещо разсипаха държавата, спраяха строежите на инфраструктура и окрадаха спестените пари.

215

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си много елементарен,за да гласуваш за един еднокнижник,който 12 години държа властта,плащайки на приближените си милиони от вашите данъци.Купуваше си подкрепа,а вие мизерствахте.Оше веднъж ли искате от същото?

214

бреййй

преди 1 година

не пропуска възможност да оак.а ефира с селската си простотия...

213

Диагноза

преди 1 година

"Не е виновен тоя който яде баницата а този който му я е дал да я яде"..........Не сънуваш и нямаш миражи Бойко от Банкя че изобщо не си в затвора........Ама това ядене на банички,банички и пак банички човек няма как да станеш..............Ей го на монархиста от НДСВ Маргарит Мицев си икономисва от парите за банички за други покупки или ядене и що годе читав човек излезе

212

Демократ

преди 1 година

Що пишете глупости построи не на путин а на ердоган руската газ я купуваме от турция дали има комисион за боко незнам сигурно

211

Анонимен

преди 1 година

Тоя,който мрази пенсионерите,защото,според неговите думи те му изяждали бюджета,защото от пенсии не може да се краде и да се пълни чекмеджето,сега отново ви облъчва с простотиите и лъжите си.Дано хората вече са се освестили и един път завинаги да му теглят шута с 200.

210

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ТОВА Е РЕАЛНАТА КАРТИНКА 244 ОСВЕН ДА СИ НАПРАВИШ ПАРТИЯ С ОСТАНАЛИТЕ АНТИТА ДЕТО ГЛАСУВАХА ЗА ЧАЛГАРИТЕ НАПРИМЕР И ДА ДЕЙСТВАТЕ ПОДМЯНАТА НАЗНАЧЕНАТА С ПАРИТЕ НА ЧЕРЕПИТЕ РАЗРУШИ ДЪРЖАВИЦАТА НИ АКО ИМА СВЕСТНИ ПОЛИТИЦИ МОЛЯ ДА ИЗЛЯЗАТ НА ИЗБОРИ ДА СЕ ДОКАЖАТ С ДЕЙСТВИЯ ЧЕ РАБОТЯТ НАИСТИНА ЗА БЪЛГАРИЯ ВМЕСТО АНТИТАТА ДА ОПЛЮВАТ ДЪРЖАВАТА СИ ПО САЙТОВЕТЕ ДА ЗАПОЧНАТ НАИСТИНА ДА РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ

209

Брейййй

преди 1 година

Много влиятелни хора имало в ГЕРБ! Вече контролират и международните пазари и цената на петрола......страшни са...... Но както и да е. Да оставим шегата настрана. Едно нещо не може да се отрече - Бойко много добре е усвоил еврейската система да използва случайните събития и международното положение. Когато нещо работи в негова полза той веднага си го приписва като лична заслуга. А когато направи грешка веднага обвинява враговете си за нея. Стара еврейска тактика.

208

Анонимен

преди 1 година

Както винаги е много нагъл и лъже на поразия.

207

sev

преди 1 година

Е трябва да си пълен *** , за да се хванеш на простотиите на Бойко. Неговия партньор на карти Вальо Златев за 10 г не е платил 1 ст данъци от Лукойл, но пък е напълнил неговите сметки. Построи за 3 млрд. български пари тръбопровод на Путин. Няма такъв наглец като Бойко.

206

До 246

преди 1 година

ГЕРБ ни оставиха 33 милиарда дългове,които и децата ни ще плащат.А твоята тиква дрънка на кухо,също като на вожда ти.

205

Анонимен

преди 1 година

За тоя гласуват само олигархията,на които раздаваше стотици милиони,продажната администрация,от страх да не бъдат уволнени и селяните,които залъгваше с трохички и които местните гербави велможи плашеха,че ако не гласуват за ГЕРБ ще си загубят работата,няма да получат дърва и други"благинки".А,да не забравя и по 50 лв.за глас.

204

Пп

преди 1 година

Пп не бяха ли герб младежи с това впечетление сьм останал от тях

203

Анонимен

преди 1 година

Шарлатаните с комунистите от ДБ и БСП окрадаха България! За народеца останаха само нагли лъжи, хиперинфлация и милиарди дългове. Сега мечтата им е да бутнат главния прокурор за да се оттърват от затвора. Спец съда вече го унищожиха.