38

Анонимен

преди 1 година

Животът поскъпн със стотици левове на месец вдигнаха МРЗ с 20 лева и някакъв ебил ми обяснява, че заплатите растяли по-бързо.

37

Анонимен

преди 1 година

Оня с повишениите доходи да отиде да го каже на хората, ако има смелост де.

36

до 36

преди 1 година

Кой говори нещо за работа?! Говорим за ДОХОДИ, ПРИХОДИ. Каква работа ти е в празната тиква без капка акъл и празния джоб без 2лв.?! Иначе всеки кадърен човек е с фотоволтаици и електричка и не го интересува нито цена на горива, нито на ток. Ти нали си много умен и кадърен и раздаваш насам-натам акъли, как така си обеднял?!

35

до 30

преди 1 година

Кажи квалификация, умения и доход, за да ти кажа какъв е проблемът. Слушам те. Направо най-добре си качи СВ-то без лични данни някъде в клауда и дай линк.

34

Анонимен

преди 1 година

До 33 Проблема не е в мен аз не съм длъжен само да работя и пак да обеднявам заради някакви национални предатели дето хранр=тутят чужди граждани подписват зелени сделки без да са ме питали искам ли и т,н.

33

Анонимен

преди 1 година

ЕС ще приеме новата валута "афро" след 2035-та , пак ли ще сменяме парите тогава ?

32

Анонимен

преди 1 година

Вдигнаха доходите на радевите канцеларджийки.

31

до 30

преди 1 година

Както човекът долу е казал- навсякъде. Ако не си с покачени доходи, проблемът си е в теб.

30

Анонимен

преди 1 година

Егати смешниците инфлацията ни уби някакъв ухльо говор, че доходите растяли по-бързо ми кажи го на работещите да ти строшшат просстата тиква.

29

Анонимен

преди 1 година

Еврото е прокси долар,че да не се усети страдото кой реално е пастиря , да си въобразява,че има суверинитет . Впрочем в Ес тече конкурс за младежи , на името на Карл Велики, ние какво правим там, те си запазват историята на гърба на нашата, историческите грешки се наказват с вечно робство, ама симислите че ще си запазите статуса на що-годе свобода на движението и лична собственост ?? само им вижте данъчната политика , младите докато се усетят вече са на 35+ и в кредитна спирала и така влачиш

28

Анонимен

преди 1 година

До 28 Къде се вдигат доходите бе клоун?

27

Анонимен

преди 1 година

Хърватия са католици, част от Австроунгария и няма нужда да се грижим за тях! Католиците вътре, а православните - вън! Какво учудващо има тук! А холандски или австрийски пудели ще се намерят за поръчката!

26

до 25

преди 1 година

Жизненият стандарт пада, ако всичко поскъпва и на теб не ти се вдига доходът. Ако доходът ти не се вдига, грешката е в теб и никъде другаде.

25

Някой

преди 1 година

Калекооооо алекооо. Кух като хралупа на дърво.

24

Анонимен

преди 1 година

Относно средните заплати в Загреб и София човекът долу е прав. Барабар със сивия сектор вътре София има с 40% по-висока средна работна заплата (брутна) от Загреб. При нетната е същото, даже там са по-високи данъците. Ако махнем сивият сектор, заплатите ще се различават поне 2 пъти в София. Никой не ви е виновен, че работите в държавната администрация за 2000лв. или ринете дъното в някой склад за 3000. Прочее- 3000 са близко до СРЗ в София.

23

Анонимен

преди 1 година

Да ви имам подобряването на жизнения стандарт с скаппаното евро всичко поскъпва и става точно обратното жизнения ти стандарт пада.

22

до 21

преди 1 година

хахахахаха- искрено се забавлявам с тези складове на Лидл и Спиди :) Преди беше пичът с Лидл, сега явно модата е Спиди. Иначе си прав- 2700 чиста заплата + 200 ваучер в Спиди. Но мисля да го ъпгрейднеш изказването, защото началник склад в Спиди взима 4500лв. :) Така че преспокойно си казвай 4500 + 200 за храна.

21

Калеко Алеко

преди 1 година

Споко другаре и товарищи, Хърватия бързо ще се адаптира към Еврото и ще черпи дивидентите си от този ход при положение че за разлика от нас, хърватите вече са в Еврозоната ... Напомням Ви, че и в момента българският Лев го има защото е привързан към Еврото с валутен борд, тъй като по времето на едни социалисти почти го бяхме изгубили като парична единица, а за да не се повтори това е крайно наложително да влезем в Шенген ... а и тези дето сега оплюват еврото държат спестяванията си в Евро.......

20

До 19

преди 1 година

Той е много зле.

19

до 19

преди 1 година

Аз със сигурност не съм ненормален, но ти определено си повече от ненормален роб, за да ринеш дъното в склада на Спиди с 3к заплата.