45

Бакърев

преди 1 година

Айде честто тавариши , чакахте 6 месеца за превземането на 10 хилядно градче но си струваше,нали? Но да видим каква ще е следващата стъпка. Такъв успех бързо се забравя и няма да държи влага на ватата за дълго време.

44

Да допълня...

преди 1 година

До Смел войн 51 Не е само самогон. От зад стои парт орга и ако отстъпиш, куршум в тила.

43

Ти да видиш..

преди 1 година

Ясно е. Похвали ли са ги за директно нападение на жилищни квартали.Това го могат, но в директен сблъсък не е така.Не може да се биеш насила и да имаш успехи.Путин да се предава , че ни писна от този ***-ло-ум-ник.Съсипа и собствената си държава.

42

Наблюдател

преди 1 година

Всичко се вижда от щатските сателити, а преди малко по новините представиха ТВ екип, който показа бойните действия на кашимерията. Става яка сеч. Един от украинските бойци заяви пред камерата: "Това е наш град и ние няма да го отстъпим!"

41

Войне,

преди 1 година

то и сега е така, но освен самагона на "музикантите" им дават и яка дрога: ганджа, хаш и крак кокаин в изобилие. И тогава затворниците стават свръхсмели. Така се поддържа армия от камикадзета.

40

Смел войн

преди 1 година

И през ВСВ бяхме много смели и не ни пукаше от немските картечници. Даже с голи гърди скачахме срещу тях в имени Сталина, но ни даваха достатъчно самагон, за да добием смелост. а ДНЕС, в русия, дали ще си жив или ритнал камбаната, е все едно.

39

Анонимен

преди 1 година

Аммм сороските медии все пак се сетиха да съобщят, че видиш ли, май нещо там украинците май са загубили Соледар. До вчера слушахме как великата украинска армия мачкала, а Вагнер си газели собствените трупове. Мдаа, много забавно. Може и да разберем за Соледар, когато руснаците вече са в Лвов.

38

СМЯХ!

преди 1 година

Ква смелост пак са станали на кайма безмозъчните зомбита ахгахаха хора не им останаха на тия олигофффрени

37

Абе идиот кръгъл

преди 1 година

"На краварите от самата мисъл за Вагнер вече им се дърпа акото....." помниш ли в Сирия как 500+ вагнероФци дадоха фира благодарение на братята американци за около 1.5/2 минути...или селективното ти "мислене" не ти позволява?

36

др0гаре плоскоземи

преди 1 година

руските нацисти превзеха ли склада за винкели, или трябва да чакам още една година?

35

От вагнероФците

преди 1 година

които останаха.....за другите, черни чували ако ги изчегъртат....за русофилите тоже.

34

Витамин Z

преди 1 година

Музикантите посвириха на наркомана!!

33

Анонимен

преди 1 година

Преди няколко години шепа турски командоси направиха за смях вагнеровите музиканти в Либия.

32

Анонимен

преди 1 година

Вагнер са такива музиканти, че осмърдяха на печени руски кюфтета цяла Украйна 11 месеца точка по въпроса..

31

Тираджията Z

преди 1 година

Не се напъвайте dnes.bg да правите мазни четки на Москва.Вече сте им в черния списък.Русофобите където си мислят че след войната ще станат русофили и ще отърват въжето,жестоко се лъжат.Всеки които е взимал по 4к долара,сега ще ги върне с лихвите

30

Супер Селтак

преди 1 година

Да няма диаманти в туй село, за какво се трепят толкова настървено за него?

29

Анонимен

преди 1 година

Соледарската симфония на Вагнер започна с армейска увертюра и завърши с хорово произведение. Критиците са изпаднали в състояние на конфузия докато екзалтираната публика възторжено ръкопляска.

28

Малко още остана

преди 1 година

Преди да изправим про руските предатели пред съд

27

Анонимен

преди 1 година

Знаете ли кога ще преключи операцията на Русия в Украйнината и. Когато Байдън получи поздравите на картичка от Путин с текст " Зеленски уже нет"

26

Китайците обмислят

преди 1 година

Китайците обмислят да наемат Вагеровите музиканти да им върнат Тайван.