85

Майната ви....

преди 1 година

Майната и на Русия. В САЩ е истината . Най напредналата и могъща държава. Лицето на човечеството на Земята.Почти всичко което ползваме в ежедневния си бит е дошло от там. От Русия война и бомби.Примитивен народ с претенции за величие. Е , видяхме им величието.

84

Анонимен

преди 1 година

Честита Нова Година за всички руснаци затях е нова година 14.01.2023 г. Нов Стил всъщност затях е 01.01.2023 г.

83

смелост

преди 1 година

Русия се похвали че затворниците са по добри от армията им.

82

Българска чебурашка

преди 1 година

Мечтата ми е да живея в Русия, страната където ще управлят бейове със собствени армии без да отговарят пред никого. Така ще мога да някоя губернатор и раята да работи за мен.

81

Ха-ха!

преди 1 година

Захвалили банда убийци, престъпници от затворите! След някое време такива ще поискат да заживеят в кремл!

80

Hoh

преди 1 година

Путин е на възраст. Пригожон и Кадиров се натискат за наследници.

79

Минджев

преди 1 година

Големи откачалки има тук. Сигурно последователи на известния само с русофобството си инджев...

78

Дедо

преди 1 година

Вагнер са башибозук или са сс част.

77

затворниците опраха

преди 1 година

Пешкира ! Стара руска тактика от Втората световна щрафбат отпред НКВД отзад и изкупуваш вината си със кръв ! Така много от вагнеровците останмаха живи ,НО живия щит си замина при това криене на жертвите и загубата във техника никой не знае каква е истината засега нещата на пръв поглед е да вагнер превзе Солидар на втори и така беше унищожена като сила ! Твърди се че и двата варианта са верни и че украйнската армия е останала доволна от тази загуба още една две подобни и Росия канчает !

76

Абе

преди 1 година

Ще видим, колко ги хвалят, когато частните армии на Пригожин и Кадиров се изправят срещу редовната руска армия при борбата за власт в Кремъл! И това ще стане, защото тези двамата са властолюбиви и алчни. Те в даден момент ще потърсят своето! Да не мислите случайно, че това което правят е от любов към Русия, или пък към народа и?

75

със сигурност

преди 1 година

Пригожкин и зековете му скоро ще бъдат превърнати във фъртилайзер за плодородните изконно украински земи. Редовната рушистка армийка пък ще има да се спъва в тях, бягайки презглава по обратния път към сибир.

74

тодор живков

преди 1 година

14 000 музиканти от Вагнер чакат размръзяването за да поемат към родината си добре опаковани .

73

Анонимен

преди 1 година

До 107 АнонименТия танкове скоро ще са руски или на скрап

72

Анонимен

преди 1 година

Музикантите от Вагнер присъстваха на едно показно представление в Сирия с диригент Маестро Чичо Сам .Много малко от тях успяха да разкажат за впечатленията си .

71

АА

преди 1 година

До Лека тренировка на Вагнер - *** много лека тая тренировка бе, цели 10 месеца!

70

Анонимен

преди 1 година

Полша реши да зарадва руската армия с доставката на14 танка Леопард 2 за ВСУ.Още 5 страни имат желание доставка.Англичаните най много.

69

БОЗО

преди 1 година

Странна порода са русофилите! Радват се на вагнеровци като на родни деца, а не обръщат внимание че вагнер се състои от осъдени престъпници за убийства, изнасилвания, грабежи! Но щом са от към тяхната страна няма проблем! А същевременно обябяват украинците за фашисти, без доказано да са извършили престъпление, каквото и да е(не броим глупостите разпространявани от тролските фабрики). И после се цупят че нормалните хора ги смятат за ***!

68

ох

преди 1 година

Днес пак ли ще превземаме Соледар

67

Педераст

преди 1 година

Ето още двама! Оооо вече само тук идвам да си търся партньори! Русофил до русофила, и всички са така дашни, и всички ме облекчават така хубаво! Слава на Русия!

66

мдааа

преди 1 година

Трудно се преживява. Толкова оръжия, пари и бедност подари Европа на Зеленски, та дано победи омразната Русия. Но не. Не става и не става. Оставаме си със саможертвите. А ако случайно не знаете, България е оръжеен хъб. Гара разпределителна. Скоро ще узнаем колко хора са забогатели приказно от оръжията за украйна. Търговийката върви под пълна пара. Лошото е, че оръжията тръгват за крайната, но не стигат и се връщат у нас.