19

ха ха

преди 1 година

Е, как ще си споделя гланца за устни Кейт с Меган. Все едно да сподели четката си за зъби, нехигиенично е най-малкото. Хари съвсем се е побъркал. Но човек сам каквото си направи,никой друг не може да му го направи, та и този така.

18

Стига вече!

преди 1 година

Престанете да ни занимавате с простотиите на Меган и Хари! Имаме си по-големи проблеми. Единственият достоен отговор е кралското семейство изобщо да не реагира по никакъв начин на провокациите на тази двойка. Нито дума за коментар, само усмивка, нещо, което Кейт и Уилям умеят добре. Не знам чий син е Хари, но много тъпо си отряза обратния път. А когато види, че вече няма полза от него и на хоризонта се появи поредната жертва, любимата му набързо ще го изостави сред нищото.

17

Анонимен

преди 1 година

Ние , българите, не познаваме тези хора. Кралският протокол , нрави. Малко от нас познават добре историята на Англия. И изведнъж всички обсъждаме членове на британското кралско семейство. Сякаш са част от нашия живот. Не мога да взема отношение за техния личен живот. Нито да осъждам или да одобрявам някого от тях. Имам оценка за хора , които познавам лично.

16

Анонимен

преди 1 година

и намирам за отвратително споделянето на общ гланц за устни. Нехигиенично е. Ама как на простата американка да се обяснят елементарни неща?! За нея всичко е - аз съм си такава - няма етикет, няма възпитание, няма лично пространство.

15

Анонимен

преди 1 година

Бъдещият крал и кралица се държат много възпитано, с финес. Децата им също впечатляват с доброто възпитание. В техен контраст са харито и меган, която кръв пикае, че не е бъдещата кралица. Без да подбират средства, гърмят и хулят британската корона и британците. Пълна излагация.

14

Анонимен

преди 1 година

За 70 години на трона кралица Елизабет е имала над 21 000 официални ангажимента - пада се по около 300 на година. И то само официалните. Годината има 365 дни. И до последно тази жена, изтъкана от достойнство и дълг, изпълняваше ангажиментите си. Буквално часове преди да почине (със смъртни петна по ръцете) намери сили да приеме новия министър-председател на Англия. А Меганка се оплаква даже и от английското помахване, било "малко". Друго си е да размяташ ръце здравата. Жив *** е тая.

13

Анонимен

преди 1 година

Меган е работила 18 месеца като кралска особа с 72 ангажимента, което ще рече по около 1 ангажимент на седмица. Срещу това си задължение за тези 18 месеца тя получи сватба за 30 000 000 паунда, дом за 5 000 000 паунда, дрехи за 1 000 000 паунда (за дрехите е абсолютен рекордьор, иначе е много състрадателен и съпричастен човек!) и 9 ваканции.И пак е останала недоволна. Колко примитивен и безчовечен трябва да си, че да кажеш "ние сме на една самолетна катастрофа от трона"?! Съжалявам Хари.

12

Чик чок

преди 1 година

Докога ще ни занимавате с тая ПърделТЪН? В България има всеки ден сигурно десетки хиляди наранени.

11

Някой

преди 1 година

Няма да се учудя ако тази Меган се окаже и тя подбутана на този *** от Америка. Те са навсякъде хахаха. Все завършили Харвард и подобни се явиха навсякъде и този взе лейди от Бронкс....

10

Анонимен

преди 1 година

Ревнах.

9

смях

преди 1 година

точно пък на бъдещата кралица и пука, за комерсиалния хари дъ стюпид. Като се махна от Фирмата и реши, че ще бачка и си викам евала, един от тях за света. А той кво бачка, продава/показва си семейните мръсотии. Отвратително.

8

Дон Кикот

преди 1 година

Нито гланца за устни дала нито бикините си срамота хаха.

7

Анонимен

преди 1 година

Горката... Ши плачи или ши го примести

6

Тая па,

преди 1 година

Златотърсачка. Така и така ще я лупат, що и да не лапне нещо. Хари, момчето ми, премести го от единия та в другия крачол. Брат ти прилича на баща си, ти на градинаря. Какво очакваш?!

5

Анонимен

преди 1 година

Tябва да се съдят сега, не може така само Хари да печели от царските клюки.

4

ПроСоТо

преди 1 година

м/у другото,с това ДОСАДНО ,но упорито блъскане на "кралските проблеми" тук,САМО ни карат да ги намразваме повече!...Това НЕ е реклама!..Това е АНТИреклама !

3

ПроСоТо

преди 1 година

ПАК ще попитам:..-В Европа има ДВАНАДЕСЕТ монархии!!!..ЗАЩО ни пробутват САМО тия от Острова?..Все пак не сме член на "Обединеното кралство",нали?

2

Кво ме занимавате?

преди 1 година

Не ми пука за тези търтеи! Да мрaт!Цялата им нация е такава,смучат ли,смучат като комар,дорде мечата *** не замахне и....

1

Анонимен

преди 1 година

Борбата е за кокала кой ще стане царица.