22

Смехурко немил

преди 1 година

Нали и полицаите могат да се пенсионират по-рано, иска се 18 години стаж? Или не искате да пуснете кокала и да направите път на 20 годишните? Не ви стиска да изпуснете келепира? Вие сте част от тази система, точно тази прогнила система!

21

Бео Бахтер

преди 1 година

проблема на днешните полицаи е че гледат много американски екшъни, а политиците хепи енд американски трилъри

20

Мили ми смехурковци

преди 1 година

До Смехурко немил Няма как при постъпване един 20 годишен да не е можел да си покрие нормите и да е бил приет нали? Сега искаш да ме убедиш,че един 50 годишен ще може да се равнява с един 20 годишен ли? И като не може,което е напълно нормално,какво следва да го изгонят? А опита на 20 годишния от къде ще дойде от космоса ли? Сега ще ти дам един пример, защо професионалните футболисти играят до определена възраст и след това спират? Те на 35-37 г. максимум могат ли да се мерят с тези на 20 г.

19

Смехурко немил

преди 1 година

Ако ти и колегите ти можехте да си покриете нормите, физически и психо, ако имахте малко повече акъл от нужния за да си изпросите подкуп, ако изобщо бяхте годни и достойни да носите синя униформа, нямаше да ти се налага да пишеш защо полицаите стрелят в безопасна посока! Сега приеми, че не ставаш за тази работа! И ти и 80% от колегите ти! И да, системата е такава точно заради вас! Защото го позволявате!

18

Мили ми смехурковци

преди 1 година

До 20Толкова си далече от истината, че и светлинните години ще са ти малко. Съмнявам се, че си ме разбрал, но не мисля да влизам в подробности. Въпреки всичко ти желая здраве.

17

1

преди 1 година

До Мили ми смехурковциАре бе не могат да кажат: "шефе аз без да искам уцелих...", ама повечето и толкова не могат, та затова и сме на тоя хал.

16

Мили ми смехурковци

преди 1 година

Чета, чета и се убеждавам колко много "специалисти" и "разбирачи" има тук, които явно могат повече от полицаите. Като гледам всички извън полицията могат и знаят как по-добре да свършат работата на полицаите и да го спрат този още на 100-те метра. Обаче като постъпят в системата и като видят как са им вързани ръцете и тогава друга песен ще запеят. Чудят се, защо полицаите стрелят в безопасна посока, ами отговорете си сами бе господа "можещи",защо. Ако им беше позволено дали така щеше да бъде?

15

кой знае

преди 1 година

Кой знае каква кифла-полицайка го паи сега?

14

ВАТНИК НАГЪЛ

преди 1 година

Точно защото милицията ни е по съветски образец! Взели сме най-лошото от русия! Ако беше по американски, този щеше да стане на решето като чмобик под волфрамов Химарс...

13

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера защо българия взима най-лошото от САЩ, а най-доброто не го иска. Това ако беше в щатите, този да е станал на решето като укронацист в соледар!

12

Анонимен

преди 1 година

Потрони нямате ли?! Да, бе, те са за въздуха. И защо не го проснахте още на стоте метра, пък да видим друг дали няма да изпълни полицейско разпореждане за спиране, следващия път. Още няколко коли ли трябваше да помете наркоманчето, та с тях и хора?! Сега на ход са магистратите-домашен арест!

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен М да, а ако това преследване е лятно време, когато е пълно с туристи ?

10

Анонимен

преди 1 година

От Бургас до Созопол да няма кой да го спре... евала. Егати полицията, егати държавата. В тоз Бургас трябва да се подмени целия наличен състав от чистачката до Шефа.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен6. Много добре написано, но освен бойковия електорат, с което съм съгласен, да беше споменал и останалата пас+Мин-а. Елементът политическо пристрастие обезличава на първо четене написаното.Като че ли тая държава до сега само Бойко я управлява.

8

Браво. Юнак е.

преди 1 година

Яки машини са тия Гранд Чероки особено по старите 4.0 бензин. Доста държат на бой както се вижда. Блъскаш, чупиш....ама продължава да върви. Офроуд машина. Направено за гората.

7

Анонимен

преди 1 година

Типичен избирател на Румбата.

6

Анонимен

преди 1 година

Ако не са били шиповете полицаите да са го преследвали до Резово.

5

Анонимен

преди 1 година

Wow голяма трагедия, добре че не е прегазил хора по тротоярите

4

Анонимен

преди 1 година

От местопрестъпление обичайно бягат пияни и друсани корумпета първа категория хрантутници, техните отрочета, всякакъв вид лапачи на държавна хранилка , бойковия електорат или друг вид морално разложени лица с трайно изградени престъпни навици.

3

Анонимен

преди 1 година

Ако този мъж е бил неадекватен,какво да кажем за преследващите го от Бургас до Созопол и неуспели да го заловят?