15

Анонимен

преди 1 година

ПП лъжците=Плана е подписан август 2022 и тогава имаше война защо подписахте за затварянето на ТЕЦ овете,сега викате други са виновни-лъжци и некадърници.

14

Анонимен

преди 1 година

Важното е,че започват да се осъзнават как интересите на България са най-важни и това ги обединява.Браво!

13

Анонимен

преди 1 година

До 13 Гербааджиите, лъжат, както им каже дъртата мутра!

12

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ вкараха това задължение в плана, който после беше внесен в ЕК на 15 октомври 2021 година от второто служебно правителство на Стефан Янев, два месеца преди правителството на Кирил Петков. Сега ГЕРБ се отмятат като фурнаджийска лопата.

11

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

...значи още една годинка чакане заради не до носчето Пеканов---от ПП!

10

Неразбрал

преди 1 година

Нали герб и борисов приеха спиране на централите и намаление на емисиите с - 40% пред есЗащо сега се отметнаха от решението си

9

Анонимен

преди 1 година

ЕВТИН ПОЛИТИЧЕСКИ ЦИРК - ТОВА РЕШЕНИЕ НЯМА НИКАКВА СТОЙНОСТ !!!

8

Анонимен

преди 1 година

Водачите на ПП Петков и Василев са подписали за затварянето на централите сега викат на кабинета на президента Радев да анулира тяхната грешка.

7

Анонимен

преди 1 година

Някой да знае защо в студиото на Стани богат всяка вечер вкарват стадо овце с намордници? Хора няма ли?

6

Анонимен

преди 1 година

То правителството може и да предложи промени, ама онези от ЕК дали ще се съгласят. Като ги знам оцъклените какви са податливи на "лобизъм" и си представя какви пари са взели за Зелената сделка, не вярвам да се съгласят. Най-много да ни резнат парите по плана, коеето не е толкова лошо. Трябва да си спомним как сме се справяли без "помощите" от ЕС, защото пак ще ни се наложи да го правим.

5

Демек

преди 1 година

Всички признават, че поетите от ГЕРБ и ПП ангажименти са огромна грешкаПоследствия за виновните, обаче не се на дневен ред

4

Радослав

преди 1 година

Вече ще е известно навсякъде по света, че нашият парламент не е способен да приеме каквото и да е, без след 1 месец да започне да реве за промени и корекции! Къде спахте бе? За какво взимахте заплати? Този план да не би да не е приет от парламента? Колко пъти го предлагахте, коригирайте, преразглеждайте и накрая какво? Още не са го приели и вече ревнахте за корекции! Всички депутати да върнат всичките си заплата от момента на предлагане на ПВУ до днешна дата защото явно нищо не са свършили!

3

Анонимен

преди 1 година

как ше задължава Гълъб Радев, нали самия той каза че не носи отговорност за действията си и като дойдат редовните те щели да сърбат попарата?

2

Анонимен

преди 1 година

НЕ СТОЙТЕ ДРУГАРИ БЛЕДНИ И САМИ ЗАД ДЕБЕЛИТЕ СТЕНИ,ЗАД ЗАКЛЮЧЕНИТЕ ПОРТИ ПРИ НАС ИЗЛЕЗТЕ И КАЖЕТЕ КАКВО ПРАИМ СЪС КЮМУРА,НА ПЪТ ПОТЕЛЯ ВЪВ ЗОРИ КЮМУРНАТА БРИГАДА !!!...

1

Анонимен

преди 1 година

Нема връщане! "Късно е либе за китка", "Свърши чадо, мандалото хлопна".