68

Селски карач

преди 1 година

Не съм чувал,че Доктора няма право да пие някоя друга чаша на работа.Голяма част от тях са си направо алкохолици и това не им пречи да си вършат работата.Виж шофьора на линейката трябва да е трезвен инак на буркан,пиян ще стане интересно.Екипа отива на сигнал за дете без жизнени показатели русата баба що не го е поддържала живо до пристигане на екипа?Или няма кой да е виновен и айде доктора пиян ходи на работа.

67

Ромомраз

преди 1 година

Соросоидарките по цял ден и до втръсване оплакват неплащащите данъци индийци!Писна ми!Да идва Путин и да почваме да ги чистим!

66

Анонимен

преди 1 година

Абе Хасанчо е карал като луд на моко и тъмно въргаляли са се в дерето, имало е Земя Въздух три четири пъти, вътре е станала ромска центрофуга, а после лекарката виновна, смятайте как се смачкала тая кола и с колко е карал ромския Фитипалди, че да не могат да изкарат от колата малко дете на три годии!!!! Тоя е смачкал колата като кенче от биррра.

65

От народа

преди 1 година

Жалко за детето. Едно малко ангелче.

64

Анонимен до 68

преди 1 година

Не си прочел докрая - в предните новини нямаше инициали и възраст, но тук са ги написали, иначе за другото съм съгласен с теб. Много са нахални....

63

Анонимен

преди 1 година

А за шАффьора защо нищо не пише?!? Задържан ли е? Тестван ли е? Има ли книжка? Има ли основно поне?!?!? Лекарката ли е карала на тъмно в дъжда с над 110км/ч... Защо го криете бре?!?! Преди поне инициали и възраст казвахте...Вместо индийците да го пребият него,те пак невинни се изкараха.И понеже са наясно с келепира като нищо ще съдят лекарката за някой лев.Съжалявам но тяхната нагглост ме докара дотам да НЕ ми е жал за детето.Дано БОГ ми прости,но ми дойде до гуша от тия параззити.

62

Сийка

преди 1 година

Щяла да съди лекарката, а не си дето карал като луд

61

Анонимен

преди 1 година

В линейката се е разлял чист спирт 90 процента. Надишали са се с парите.

60

Анонимен

преди 1 година

До Майна... Ами Бате , ромите имат ПРАВА , за разлика от ''другите'' българи , които имат задължения и унижения ..

59

Анонимен

преди 1 година

АтлЕнтик : Путин е виновен !

58

Анонимен

преди 1 година

Лекарите пият, ромите бият. Ромеоо в затвора за убийство.

57

Анонимен

преди 1 година

С каква скорост е карал в дъжда по този шестокласен път? От там съм минавал и съм карал с 40 км защото пътечката не отговаря на никакви стандарти.

56

Анонимен

преди 1 година

Лекарите ли са виновни , и за КАТАСТРОФАТА ???Обърнал се с колата по таван , а лекарите трябва да са ГОСПОД !!!Тия наши "сънародници'' от Факултето , Столипиново и др. , станаха по-недосегаеми от политиците в Бг ...

55

До 54

преди 1 година

Какво неадекватно лечение бе и....от ли си? Лекарката ли е обърнала колата по таван и убила детето? Същите лекари сега се борят за живота на шофьорката !

54

Анонимен

преди 1 година

В местна медия пишат,че детето е на 5 год,а не на 3 год. както тук съобщават,коя медия е по информирана.

53

Анонимен

преди 1 година

Той лилавия го гледах по ТВ да казва, че била пияна лекарката, смятай колко е била натряскана за да усетят, че е пияна.

52

Анонимен

преди 1 година

И лекара и бащата са за затвора н и двамата ще минат метър до следващия подобен случай !

51

Анонимен

преди 1 година

В нормалните държави,с нормалните закони ,ако се докаже,че от неадекватното лечение на лекарката е настъпила смъртта на детвто и тя отива на съд и "синия" на съд(това си е задължително).Какво ми коментирате тука,ако това така,онова така...И в случая няма значение "син" ли е или "бял" ,всеки може да попадне в такава ситуация.Сигурно във войната на пътищата само от единия вид катастрофират...

50

Анонимен

преди 1 година

Ако детето беше в столче и с колан, нямаше да е под колата

49

Някой

преди 1 година

Прочетох някой коментари. Ясно. Ром и лекари. Ако бях като лекарката щях да напусна не да пия от стрес и т.н. не си заслужава.....Бойко го каза за България, но вече е в световен мащаб, че всичко е лош генетичен материал. Преди не вярвах и се смеех, че сме много, но е вярно прекалено много сме на земята и то предимно иди0ти.