85

Анонимен

преди 1 година

Абе какъв опозиционен лидер е тоя бе я у лево.

84

Анонимен

преди 1 година

а бе какъв е тоя изолатор в затвора - с интернет, телефон, видео.... и ред други благинки, недостъпни за 30% от свободните руснаци ????????? сигурно има и сьомга с чер хайвер за закуска !? от къде тоя Нахaлни съ свързва с целия свят - идея си нямям ! направо да повярваш на статията :)

83

Анонимен

преди 1 година

"предаде Politico" - а, не. Направо повярвахме. Между другото, нещо за Асанж дали е написало "Politico"? Че не се сещам нещо, а?

82

хахахахахаа.....

преди 1 година

Спешно трябва да бъде изпратен в клиниката Шарите...)))))))))))

81

Анонимен

преди 1 година

До Ласи Гледах кадрите и статиите, даже не знам кой е този Немцов, но този Немцов се е изпуснал срещу хората, които го държат да работи срещу Русия и това беше края му, неговите хора са го убили. Отделно коментираха, че вече не им е бил нужен и за последен път е бил използван, като са го убили и преписали всичко на руснаците, отделно по такива случаи, когато руснаците ги разследват, следователите понякога умират, явно не някой не иска руснаците(руските следователи) да разследват такива случаи

80

Гошо

преди 1 година

Е та колко лекари са го преглеждали тоя щом 200 са решили че толкова зле

79

Мдаа

преди 1 година

Глас в пустиня !

78

Медуза

преди 1 година

не е руско независимо издание. Супер зависимо е от западните грантове.

77

Каква е тая странна

преди 1 година

цифра? 200? Че и лекари? А по какъв показател Навални има пресечна точка с цели 200 лекари? И какво значи да злоупотребява? Нали му е позволено да има телевизия и тя си работи?

76

Утре в новините

преди 1 година

200 лекари се хвърлиха от един и същи прозорес в масово самоубийство...

75

ПЕТКОВ

преди 1 година

ПО-ДОБРЕ ДА ГЛЕДАМЕ СЕБЕ СИ А НЕ РУСИЯ

74

ПЕТКОВ

преди 1 година

ЗА КАКВОТО ДА КРИТИКУВАТЕ РУСНАЦИТЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ ТАЗИ СТРАНА Е НЕПРЕВЗИМАЕМА И КОЙТО ДА СЕ Е ОПИТАЛ Е ЗАГИНАЛ. РУСИЯ Е МОЩНА ДЪРЖАВА С ГОЛЯМ ВОЕНЕН ПОТЕНЦИАЛ И НАРОД ОБИЧАШ ДЪРЖАВАТА СИ НО АКО НЕ БЕШЕ ПУТИН С РУСИЯ БЕШЕ СВЪРШЕНО ПОДОБНО НА НАС СТРАДАЩИ ОТ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ СЛУЖЕЩИ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ. НАВАЛНИ Е ЗА ЗАТВОРА И ТО ЗАСЛУЖЕНО КАТО ХОДОРКОВСКИ. АКО НАВАЛНИ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ РАЗПОКЪСА РУСИЯ НА ПАРЧЕТА И ЩЕ Я ДАДЕ НА САЩ И ЗАПАД НО ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ.

73

Сандо

преди 1 година

е те ското и до Навални в затвора могат да застанат, колко му е

72

Анонимен

преди 1 година

Защо ЛИ не си гледаме ЕС , ами все гледаме в чуждото канче , нали сме цъфнале ?

71

Анонимен

преди 1 година

А останалите 260 млн . , какво мислят ?

70

Ласи

преди 1 година

Немцов бе човек с излъчване..Където и да се появеше,се събираха хиляди за да го слушат.А той се естествено държеше сякаш винаги е говорил пред огромна аудитория.Просто роден да бъде Лидер.Той нямаше нужда от антураж,или някой да му пише речите,или пък какво да казва и какво да не казва.Човек със свръх интелект.Зад него бе само народа,а той бе толкова мощен,че се наложи цялата сила на ГРУ да бъдеприложена срещу него.Наскоро нали пак бяха намазали гащите с отрова на някакъв пак.Отровители и килъри

69

има разлика

преди 1 година

между русофил и путинофил, путин съвсем не е русия, но наще путини са ъпи кат га лоши

68

Анонимен

преди 1 година

до 66 ПРИМИТИВНА СРЕДНОВЕКОВНА АЗИАТСКА РУСИЯ - Първата работа на болшевиките през 1922 г,, т.е. преди сто години е била да проведат кампания за ликвидиране на неграмотността в Русия и я ликвидират на сто процента. Съвременните поколения руснаци са по-образовани от западняците. Хич не ни се прави на гуру, катунджийче смешновато

67

Анонимен

преди 1 година

Разпадът на ЕС ще бъде трагедия за половин милиард души. Това е втората световна икономика след Китай.

66

Битидаблю

преди 1 година

Битидаблю, а какво става с успешното контрананастъпление? Контранастъпва ли, контранастъпва ли успешно армията на Юкрейн?