14

Анонимен

преди 1 година

Червеният шаман пак бабува за правителство!

13

Анонимен

преди 1 година

Ако Христо Иванов се хване на въдицата на ГЕРБ е загубен.Не вяервам да е толкова глупав.

12

бай Наш

преди 1 година

Райчев, стига си интригантствал, досега нищо не позна.То беше ИТН, ПП, сега се опитвате да пробутвате ДБ с техните 7% гласове. Още от изборите стана ясно,че коалиция е невъзможна защото с машините нагласихте изборните резултати да са патови - откраднахте гласове от ГЕРБ и БСП и дадохте на ПП, ДБ и БВ. От това спечели Радев, който си упражнява властта служебно...ама той Гешев ви чака всички за свои клиенти...

11

Анонимен

преди 1 година

Райчев чува ли се, значи западът имал доверие на Маджо, Бобокови и Черепа.Защото точно тия стоят зад ДБ.ХАХАХХА.Айде по- сериозно.

10

Истукан

преди 1 година

Виновни са си избирателите.

9

Morski

преди 1 година

Как кой, Резидента с юмручето жадно за власт! И през трупове минава само да има, власт! Военната ни авиацията разби, хора загинаха И ЗАГИВАТ заради него, сега и държавата ни иска да погуби само да е на власт! Шишарко зеленочорапест, АДА те чака! Проклет да си!

8

Анонимен

преди 1 година

Иванов е политически труп.Доверие му няма вече никой.И Райчев се постара доста да е така.

7

Българина

преди 1 година

бил искал да излиза от ЕС и НАТО? не знам колко иска, но знам че господарите му в Москва не искат. Искат да си имат троянски кон в ЕС и НАТО

6

тоз отдолу

преди 1 година

за кой българин говориш? копейкин или киро брейка? които тря си смени ника на киро казаджока. На теб явно не ти е ясно че българия е под руско жладение и влияние от 44та насам, или просто ти толкоз акъла

5

ка кой?

преди 1 година

избирателите естествено. Така е решил суверена - каза император гей юлий Слави!

4

карачанаков

преди 1 година

Е как кой бе Андрейчо естествено Бойко Борисов ,заекът с шапка или без шапка все е виновен и яде бой.Между другото кога ти и Кънчо ще познаете нещо???

3

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен...елементарно,Уотсън:..-Кривоглед е и не му пука..На мен ми е тъжно за нас самите...Толкова "политик",толкова "анализатор",а резултата:-ТВЪРДО НА ДЪНОТО...Ей това ме натъжава..

2

Сандо

преди 1 година

Ех как искат са се гушнат и пак няма да им се получи

1

Анонимен

преди 1 година

Прилича на разузнавач от ЦРУ ,на които някой туко що е изял закуската ?Чудно е как този гледа 4 деца през прехода и как направи голф игрище с толкова декари ?