34

Кир4о

преди 1 година

Ако извадите от Парламента всички партии производни от БКП,ще останат само Стрина Пена чистачката,и Бай Иван портиерът.В България всички партии са ,,леви",производни на БКП.В България все още няма ,,републиканска партия",републиканците са от ,,дестният политически спектър,и са известни на българският политически фон като ,,народняшка партия".Не се заблуждавайте,че социалистическите партии са народняшки,това са масонски лобита,зад които стоят банки и милиарди.На България и трябва ,,републиканска"

33

анализатор

преди 1 година

Този герберастки дядка ,няма ли да престане с дивотийте си?

32

Христо Христов

преди 1 година

Европро'с'такът 35 го яхаха турците, после немците, после руснаците, сега янките и е толкоз добре разработен, че е като канализационна тръба. Не може да остане незатапен, че много "ухае"!

31

Христо Христов

преди 1 година

нормално е европеидите да са роби и неграмотни про'с'таци, които да искат задължителнои някой да ги яха. Той Тиквата правилно ви го каза, че про'с'таци като вас още мното мачкане заслужават. Тиквата е Академик в сравнение със 100% от балканските евроатлантици!

30

Анонимен

преди 1 година

Има решение при изборите - хората да гласуват масово. При 70-80% избирателна активност, резултатът ще е много различен. На последните избори активността беше само 39,41%.

29

Анонимен

преди 1 година

Кой нормален човек гласува за мутрите след 12 годишния им провал?!

28

анонимен

преди 1 година

Как при нови избори резултата ще е същия бе Райчев? След голямото оак-ване на ПП кой нормален човек ще гласува за тях ? Или си мислиш, че са се нароили доста мазохисти и смо-та-няци в България. Ако е така сме мега зле.

27

Антон

преди 1 година

Не е Черен Петър,виновника си има име-Румен Мустафов,вмерисан зелен чорап от1953 година!За подробнисти,кака Деса,Деса гладна...контеса!

26

до Христо Христов

преди 1 година

ристич, глей да не излезеш набързо ор ЕС и НАТО... Щи бием шута в гза идиректно у раша!

25

аман

преди 1 година

тоя аутист повече от 30 г. го гледаме! гавори несвързано. Толкоз ли нямате кадри бе, копейки? все такива слаббоумници сте бе!

24

Христо Христов

преди 1 година

Единствено Партията Майка БСП може да обедини децата си от всички парламентарни евроатлантически групи. Най-малко 90% мнозинство е гарантирано!

23

Христо Христов

преди 1 година

Какъв провал? Време е за избори и излизане от ЕСНАТО!

22

Кармен Златарева

преди 1 година

И преди 90те и след 90те та до днес, всички партии са абсолютен Позор за БГ

21

Един Българин

преди 1 година

Радев слуша Борисов и ще връчи на ДБ. Христо е жаден за власт и ще направи всичко само и само да е там. Райчев с ГЕРБ правосъдната реформа ако исобщо я има ще е тесла и ти много добре го знаеш, но манипулираш хората с изказванията си...

20

още нещо

преди 1 година

от толкова години Българиа за прав път се измъкщва от тежесстта на рескияя лотуш и си поеме въздух но руските ПДРСИ са я налазивли като въшки и пият кръвта на народа.Няма милионер който да не е руски агент

19

гф

преди 1 година

Тоз *** ми е преподавал преди време. Такъв болен рycopoб трудно може да се открие.

18

Анонимен

преди 1 година

Господина гледа някакси накриво или така ми се струва?

17

Храбрия шивач

преди 1 година

С тези партии които са в момента и с тях и без тях все тая.

16

Анонимен

преди 1 година

Този пак е взел кинти да манипулира хората. Добре, че вече никой не го взема на сериозно и не му се вързва

15

Анонимен

преди 1 година

ПОСТОЯННО НИ СЕ НАТЯКВА НАПОИТЕЛНО КРЕМЪЛСКАТА ОПОРКА,Ч Е НОВИ ИЗБОРИ НЯМА Д А ПРОМЕНЯТ НЕЩАТА! ДА НО НЕ С Е ЗНАЕ БСП/ БКП ДАЛИ ЩЕ ПРЕСКОЧИ 4%! КАКТО НА ПРЕДНИТЕ ИЗГЪРМЯ КРЕМЪЛСКИЯТ БУШОН СЛАВИ. АМИ АЙДЕ ДЕМЕК ДА НЕ ПРАВИМ ИЗБОРИ И ДА ИМАМЕ ПРЕЗИДЕНТ СЛЪНЦЕ РУМЕН ПУТИНОВ!