74

Анонимен

преди 1 година

Само в тукашните коментари и на още 2-3 места пишат ИТ спецове, хвалещи се със заплати?? Странно е, защото повечето се занимават с някакъв проект, имат куп задачи, а по-младите играят някакви игри.. Може би на "нашите" ИТта им плащат да четат клюкарсите сайтове?

73

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 64Колко скоро, след 100-200 години, до тогава обикновенният бачкатор ще може да сглобява и разглобява роботите ти за 5 минути и пак до него ще опираш.

72

Анонимен

преди 1 година

Ся като ви го нашият с тва евро ще видите кон боб яде ли

71

до Айтитито

преди 1 година

Някога правил ли си някой друг освен себе си щастлив?Може и да не ми отговаряш..

70

Анонимен

преди 1 година

Колегата ти обърна внимание, че си егоист..Най-вероятно си и самотник без деца..Но пък си богат, нале..Несретнико мамин..

69

Анонимен

преди 1 година

Между България от една страна и Полша и Хърватска от друга, има съществена разлика. Нашият лев вече е вързан за еврото и курсът не се променя. Което, според мен, всъщност е причина да НЕ приемаме самото евро - ние вече си го ползваме на практика, няма нужда от повече.

68

IT

преди 1 година

Лoулайфърите бeдняци се засегнаха. Ами да сте учили а не да висите в кафетата и чалготеките. А колегата да попитам, какво ти пука за тази тълпа безполезни аутсайдери?

67

Анонимен

преди 1 година

За еврото, на популиста Костя не вярвам и дума, щом е против еврото, значи е добро за България!

66

Женя

преди 1 година

Косово е новосъздадена измислена държавичка, която няма никаква икономика, съответно ако реши да си създаде национална валута, въпросната няма да струва и хартията върху която е напечатана. Съответно трябваше да са или с долар или с евро, избраха еврото защото въпреки, че са американска пета колона на балканите, каквато и търговия да имат е основно с ЕС. Позитиви нямат, защото икономиката им (доколкото я имат) по никакъв начин не е съвместима с тази на Германия или Франция. Нямат избор обаче.

65

До IT от друго IT

преди 1 година

Като си говорим за заменяне на професи бото-вете така хубаво кодят вече че и от програмисти няма да има нужда скоро . Да не говорим че има отдвана и системи за автоматично решаване на проблеми с ИТ инфраструктурата така че и от админи няма да има толкова нужда .Аман от егоисти

64

до айтититита

преди 1 година

Много скоро и децата ще ти ги правят машини, нале..И ще са фабрично с променлив пол по желание на клиента..Сигурно и механични пчели ще измислиш.Освен информатиката има и други предмети.. върни се учебника по биология за 8 клас да прегледашш

63

До IT от друго IT

преди 1 година

Това че ти няма да пострадаш много не означава че милиони други няма да пострадат . Егоисти знам че има сред нас ама не сте толкова много. Ще пострада и държавата като цяло а когато цялото общество страда страдат всички без изключение

62

ЕВРОВ

преди 1 година

я сподели какви позитиви трупа Косово?Войниците от Бондстийл в евро ли плащат?

61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен .... Леля ти Пена пък си хвърля парите от балкона на измамници и шарлатани.

60

Анонимен

преди 1 година

До 63 : Не, драги. Много скоро ще заменим обикновените бачкатори с машини, и ще ядем каквото те ни произведат. Скоро няма да има обикновени бачкатори, и ти ще умбреш от глад. Процеса вече е започнал.

59

Решетников

преди 1 година

ИМАМЕ НОВИНА! Поляците са агенти на Путин! Нали това е основната опорна точка на сектантите от ДБ и драскачите им в нета? Че ако си против еврозоната си очевидно агент на Путин и искаш да приемем рублата!

58

До Айтитито

преди 1 година

Без обикновените бачкатори ще умреш от глад пред клавиатурата , ве сладък, ако и да вземаш 10к+ заплата, щото някой трябва и да произвежда..Тва айтитата сте най правоъгълните мозъци сред населението..

57

IT

преди 1 година

До 56 - Нека позная! Шофьор на баничарка или склададжия?

56

Анонимен

преди 1 година

Това което става в Хърватия е временно, а и колкото и зле да стане, пак до нашето ниво няма да паднат.

55

Против еврото

преди 1 година

Хора .Подписвайте се за референдум . От днес започва да се събират подписи .Трябва за 3 месеца да се съберат 400 000 за да немогат да го отхвърлят в парламента