94

Ами

преди 1 година

До АнонименТо в територията наречена държава , търовиц да си. И не само: Да си някой си - ...освен търговец, наследник на партиен билет, и всякъкав наследник на ...мафиот. Наследници и насленици. Да живееш в територия- рогът на Амалтея, а да си последен гражданин, потроил държава, това е върхът на краха на човечеството. Слава, че, ЕДИН отгоре гледа. Слава. От перверзен народ психопат държава не става.От Дедо Ви Мор-бивш ОК Риболов. Точка.

93

Анонимен

преди 1 година

От Хърватия нито е от Хърватия нито от никъде. Литературен герой че и му вервате. Не различавате лужата от истината. Егати.

92

Анонимен

преди 1 година

Пак някакви трролове вървят и лъжат хората по форумите срещу пари. Това е много унизително че се намират хора които им вярват на сорросоидите.

91

Анонимен

преди 1 година

Чехия и Полша и Унгария са преди нас в ЕС но не са в еврозоната и няма да влизат и да приемат еврото а и никой не ги натиска. Те си гледат националния интерес. Техните политици не са толкова корумпирани като нашите които по тази причина ги натискат за еврозоната. Народа и България няма да имат полза от това напротив ще бъде загуба на национален суверенитет. И ще е обедняване на широките народни маси.

90

До IT

преди 1 година

Ти какво произвеждаш? Или само кълвеш по кейборда си? Интернет няма да е вечен и после ще смъркаш сополи.

89

Анонимен

преди 1 година

Започвам да регистрирам търговски фирми! Отворили са се най-малко 5 млн. офсе за стригане през 2024, като влезем в Еврото!

88

Анонимен

преди 1 година

Хляб от 2лв на 2евро, заплати на половинаЧестито!

87

Анонимен

преди 1 година

Работата ми е с 6 месеца отпуска, два пъти годишно и ми е екстра.

86

От Хърватия

преди 1 година

Взимам 2500 Евро заплата, цените са си същите, но в България не ви виждам как ще се оправите с брутен продукт колкото Харватия а с два пъти повече население, но дано Фики, Тони и Ермах Стораро ви вдигнат повече брутният продукт тази година.

85

зяпа в камерата

преди 1 година

Нищо квалифицирано.

84

Ха-ха

преди 1 година

Ча кака така ще те мързи бе широкохоризонтния. До преди малко шляпаше, че си работен, а не мързелив!!! Ти определено си някой с още мляко по устата и така ще си заминеш - ХАЙЙЙЙЙ-Лайфър.

83

Ха-ха

преди 1 година

НайЛайфъре, ти докато си напишеш поста и си слагаш плюсче. Гоуем си.

82

Цените им

преди 1 година

са по-ниски от при нас - вчера бяха качвали някакви в нета да се оплакват. В България се вдигнаха и без да сме приели еврото и са по-високи отколкото примерно в Гърция - в евро. Чудя се в Полша инфлацията им по-ниска ли е отколкото у нас!?

81

Анонимен

преди 1 година

Това предупреждение не важи за България управниците ще са първи които ще направят увеличението българите са най трудолюбивите хора с най лошите управници Подлезуркивци

80

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 92. Не му обръщайте внимание. Това неговото си има обяснение и се нарича ефект на Дънинг-Крюгер. В общи линии описва неспособноста на свръхпростия човек да вижда по-далеко от носа си и да смята себе си за превъзхождащ другите. В българския фолклор има една поговорка падваща на подобни твари - "Пази боже сляпо да прогледа!"

79

Анонимен

преди 1 година

До IT Ти наистина ли се мислиш за хайлайф? Наемен работник си, макар за условията на днешна България да изглеждаш високоплатен. Пазарът вече се понасити със специалисти като теб. Не злорадствам, но на твое място щях да се подсигуря с още една професия.

78

popa ot razgrad

преди 1 година

във всички страни приели еврото се случва едно и също нещо...защо сега с Хърватия всички ахкат и се тюхкат...същото се случи и с Германия преди 20 години...колко предупреждения трябват... колко пъти трябва да се повтори един и същ сценарий, за да разберат хората каква е истината...

77

анонимен

преди 1 година

Е, при нас се покачват и без да сме въвели еврото, и то при падащи цени на едро! Явно тренираме на сухо, за да си знаем!

76

Анонимен

преди 1 година

а я "знаещите" да ми обяснят как така еврото е паричната единица в Черна гора и там е 100 пъти по-добре от Бг ? Нашият лев е вързан с еврото и при въвеждането на еврото като официална парична единица , ако има поскъпване, то ще е от алчните търговци, които ще закръглят с 1-2-3 нагоре - примерно 1 хляб от 1,60 лв сигурно ще стане 1 евро или 1,30 евро, но това ще си е търговската "практика" - "одери кожата на клиента и му я продай"

75

Зомби

преди 1 година

Напомпаните със самочувствие IT-а си мислят, че като могат да напишат 2 реда код са хванали господ за шлифера ще бъдат много бързо приземени като оставените без препитание хора към които гледат с презрение и погнуса ги измъкнат от по бели *** от тях и им покажат малко народна любов в едно с политиците.