24

xxx

преди 1 година

А детска седалка дали е имало в колата?

23

Анонимен

преди 1 година

Ало.., дивака джегит, не си наясно как се кара в дъжд! Мислите се за богопомазани, сега търсиш виновен. С такова каране не само едно дете можеше да убиеш.

22

Анонимен

преди 1 година

До Ако беше в столче ......И лекарката не беше пияна .....

21

Анонимен

преди 1 година

А ,пияната лекарка .....

20

чети внимателно

преди 1 година

Те ще ти интегрират. Дали е за добро, бъдещето ще покаже.

19

Анонимен

преди 1 година

А шАААфьора Хасанчо има ли книжка или като станат на 10г. автоматично имат право да карат?!?! Като онова келеммме Фончо дето караше бавареца в града

18

Случаен минувач

преди 1 година

Жалко за детенцето. Но роднините, за да счупят стъклото, е ясно към кой етнос принадлежат. Като че ли Бърза помощ им е виновна. Какво могат да направят медиците, след като детето е починало?

17

Анонимен

преди 1 година

Ще си направят следващото проблема им е, че дотогава няма да получават социални за предишното.

16

Ако беше в столче

преди 1 година

Ако детето беше в столче и вързано с колан нямаше да е под колата. Да почива в мир. Карат като луди и обвиняват бърза помощ.. А дъжда не беше толкова силен тук във Враца, но пътя е бил мокър.

15

Анонимен

преди 1 година

Горкото дете! А роднините е трябвало да счупят главата на шофьора на колата, а не стъклата в Спешна помощ!

14

Влади

преди 1 година

Тези трябва с бой да се научат да не скачат като озверяла тълпа на всеки, който не им харесва! Те преобърнали колата, но лекарите им виновни, че детето е починало. Едва ли имат медицински осигуровки, но Бърза помощ трябва да ги обслужва с предимство.

13

до 21 ВЪЗМУТЕНИЯ

преди 1 година

Дават им ги тези на които плащат, друг е въпроса, че не би трябвало цветнокожи да се качват в кола дори и като пътници.

12

Рв

преди 1 година

Чавенцето не е било в столче. Изхвърчало е от колата, явно даже и колан не е имало. Тия римляни като чупят и нападат е крайно време да ги поставим на мястото им. А то е в Индия. Питам се колко ли още ще ги търпим и кога ли ще ни кипене и ще стане страшно. За тях де..

11

пътен експерт

преди 1 година

За тези с каручката и кончето ще е по-безопасно, къде пък на автомобил са се качили?!

10

Бай Тошо

преди 1 година

Защо по мое време не се оплакваха, не създаваха проблеми и се държаха почтено и с уважение? :)

9

До 9 Ако бяхме хора

преди 1 година

сега щяхме да се съберем българи пред Спеш ното във Враца и да ги смелим. После втори път няма да ходят там -------------- Ами да пробваме и да видим с колко още ще се увеличи полицията на място и колко още жандармерия ще пристигне, за да уталожи "етническото напрежение", което българите създават...

8

Питаме

преди 1 година

Жалко за детенцето ! Но какво е виновен Спешният център, че детето е загинало от неумело шофиране на собствения си баща ?

7

СУ

преди 1 година

Уточнявайте ги тези неща, малко дете или малко ***? Аз съм изследовател кулутрен антрополог и имам нужда от тази информация.

6

Анонимен

преди 1 година

Ако бяхме хора, сега щяхме да се съберем българи пред Спеш ното във Враца и да ги смелим. После втори път няма да ходят там

5

Анонимен

преди 1 година

Медиите са виновни. За да могат репортерките им да си вземат жалките заплатки, превърнаха цялата държава в сензация. И как, да е иначе......В Бг нямало свобода на словото......че тук всеки манипулира и говори каквото си иска. Каква новина е това въобще?