54

totiМайната ви всичр

преди 1 година

ат да завладеят цялата държава .,да продължи КРАДЕНЕТО И ПЪЛНЕНЕ НА ЧОВАЛИТЕ ОТ ДЖОБА НА НАРОДА !!! СРАМ ,СРАМ още да искат да са на власт ,без грижа за поколенията,където НЯМА ДА СА ТАМ ТЕХНИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ !!! ЧЕСТИТО РОБСТВО КРЕПОСНИ СЕЛЯНИ !!!

53

Анонимен

преди 1 година

"И дa cпoмeнa, чe Mapицитe HE ca aмepиkaнckи, вoдят ce нa CAЩ-oфшopka, нo иcтинckитe coбcтвeници ca Kocтoв, Бokо и ***!"

52

Анонимен

преди 1 година

Жоро унгареца не подписа конституцията беше от бунта на мравките иначе си е добре в народното събрание киро маричков

51

Един Българин

преди 1 година

Какво и е на ситуацията с РСМ? Нали ги пуснахте всичките? Няма проблеми там. Помощ за Украйна не е топ приоритет. Какви приоритети изобщо имат тези от ГЕРБ? Няма нищо общо с приоритетите на народа и държавата!!! Пак гласувайте за тях и още 4 години ще сме последна дупка на кавала.

50

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ДПС да си пуснат събитията от януари 1997, защото скоро ще усетят избирателите зад гърба

49

Антинатовец

преди 1 година

Това не са думи на тъпият Митов това е подсказка от Херо Мустафа грижеща се за *** ценности. Гарга да е ама да е еврогейска от третия пол ако може.

48

ФАЛШИВАТА ПРОМЯНА...

преди 1 година

ФАЛШИВОТО ВЪЗРАЖДАНЕ....

47

Христо Христов

преди 1 година

Въпросът е какво искат да рИформират при този скапан евроатлантически морал? Когато 1990г се прие Конституцията нещата си бяха много точни, честни и логични. Но матрялът се промени и проста'ците станаха критична маса.

46

Хи-хи - Цитати

преди 1 година

Я, какво имаме тук? Изказване като на инженер-химик-металург. ЦНосеща конструкция на едно носещо управление, други формули, образуваме юристи, съдебна реформа - този процес трябва да бъде сериозен, мащабен и холистичен. ХОЛИЗЪМ - Английско реакционно (ирационално) и митическо учение, което разглежда всички явления като мистически цялости. МИСТИЧЕН - (прил.) таен, тайнствен, тъмен, религиозен, набожен, суеверен, вярващ, верующ, оракулски, пророчески. Мистичен процес на създаване на юристи. ХЕ-ХЕ

45

Анонимен

преди 1 година

Шарлатан киро и корнелия най добре крадат бг Две години пари няма и нищо построено няма Само мазни лъжи по цял ден всеки ден хахахахха

44

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

ГЕРБ и съдебна реформа!? Ха ХА ха ХА!!! Тва виц ли е бе?

43

Анонимен

преди 1 година

Хващам се за думите "ремарке" и "влекач". Има съобщение в немскоезична медия, че в САЩ се е водело дело срещу голям производител на селскостопански машини за право на поправка НЕ от оторизираната фирма, делото е спечелено, т.е. вече не само за тази, а и други фирми се премахва "правото на интелектуална собственост" при поддръжката на машини (с изключение на електрониката в тях). Отнасясе се и за и др, джаджи. Самата поддръжка на новоте машинарии е изключително скъпа и явно нерентабилна

42

Анонимен

преди 1 година

Типичен магистрално-тиквен изказ....

41

Анонимен

преди 1 година

Къв е тоя? До преди година никой не го беше виждал.

40

Хахаа до 45

преди 1 година

И какво,искаш да ни кажеш,че ако боко дойде на власт,цените ще паднат!!!Ти ,хората за *** ли ги взимаш?

39

анонимен

преди 1 година

Като ви харесва управлението на промянаджиите, сигурно ще ви харесат и цените в Лондон и Париж , пътувайте до там - цените на хранителните продукти са доста под нашите. А при ГЕРБ как беше?-помните ли? Надявам се да не сте стигнали до деменция и Алцхаймер.

38

Анонимен

преди 1 година

Все ще гласувате, докато не изберете да ви управляват Милко Калайджиев, Мишо Шамара и Белите Шишарки и Попа! Слава на Чалгария!

37

Анонимен

преди 1 година

Никакви мотори или ремаркета не искаме, искаме Възраждане, страшилището на статуквото, иначе няма защи неистово да ги борят!

36

Анонимен

преди 1 година

Белите Шишарки и Попа ви благословяват с химна на Чалгария - Обичам шопската салата! Слава на президент Радо Шишарката!

35

Анонимен

преди 1 година

Нарочно правят криза парламетарна, за да приеме умореното общество една президенстка диктатура , ред в хаос по масонски а ? :)