66

Анонимен

преди 1 година

Трагично е колко много български ид и о ти величаят Руzията и плюят по Запада.А в същото време нямат и не използват нищо руско-битова техника,телефони,коли,дрехи...Защото великата просия не произвежда нищо друго освен смъpт

65

Анонимен

преди 1 година

Трагично е колко много български *** о ти величаят Руzията и плюят по Запада.А в същото време нямат и не използват нищо руско-битова техника,телефони,коли,дрехи...Защото великата просия не произвежда нищо друго освен смърт.

64

Анонимен

преди 1 година

Ще дойде денят и този герой щемповеде милиони млади на бой! Те ще св хвърлят в бой и ще дават жувота си за свободата! Повепето ше загинат с усмивка на лице, а малкото останали ще променят нещвта!!!!

63

Анонимен

преди 1 година

Навишни е герой. ГЕРОЙ!

62

Анонимен

преди 1 година

Други затворници се опекоха на Хаймарски бенгалски огън на Нова Година. Най-сигурно е в затвора и даже в карцера на затвора.

61

Анонимен

преди 1 година

Шест месеца на фронта и ще го пуснат. Да захвърля шевната машина.

60

Анонимен

преди 1 година

Навални клюкарства в СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ , за другите двама от килията за Нова Година ! Я дайте да видима какво са писали те в соц. мрежи за Навални или за тях НЯМА ! Това с този си е пълен ЦИРК и прах в очите на наивниците от самото начало - "УЖ" Руснаците го били тровили , Германците го излекуваха и го върнаха пак на Руснаците . за да го вкарат в затвора - ГЛУПОСТИ на КУБЧЕТА ! А сега защо никой не го трови ,че даже никой няма и да разбере - А ?!

59

Мдаа

преди 1 година

Това някакьв актъор ли беше него ли сьдиха за сексуално посегателство срещу мьж или беше друг помня му спряха всички роли

58

Изискан пенсионер

преди 1 година

"картофен чипс и малко риба в консерва" ... днес си получих пенсията. 386 лева. Не мога да си позволя чипс. Обожавах консервите ропотамо.

57

Консултант по минети

преди 1 година

Пристигна ли вече сексолог-консултантката гещалт-терапефка да ви провежда коучинг как да импрувнете сървиса с адвансед орално-мануални ласки за западните партньори t . me/dr_alex_sosnowski/20352

56

Бивш затворник

преди 1 година

Еегати затвора. С интернет, телефони, социални мрежи и т.н.

55

Анонимен

преди 1 година

За тези които не знаят! Навални е бивш служител във Френска компания! От която незнайно как,е откраднал Хиляди евро! Бяга от Русия и в един момент е пред избора,да е никой,или ако се върне в Русия,да се "Провъзгласи" като Опонент на Путин! Тоест " Опозиционер"! Това и прави! Връща се и си влиза в затвора,там където му е местото! На мен лично ,не ми е интересен!-:) Когато и да го "помилват" ще е пак Никой!-:))Просто "шум" на "медиите" ни!

54

ПроСоТо

преди 1 година

До Педложение....гуд!..С какво да започнем?

53

Анонимен

преди 1 година

ЗА ТОЯ ИЗ", РОД 9 ММ. СТИГА.

52

Анонимен

преди 1 година

62- като ти видях името и те разбрах. ОБРАТЕН. ЛЯВА РЕЗБА.

51

Педложение

преди 1 година

Здравейте, искам да направя едно предложение. Предложение: предлагам да наложим ацки санции на Русия, руската икономика ще рухне, магазините и ще останат с празни рафтове, рублата ще падна на 200 рубли за долар, руснаците ще излязат на улиците и ще свалят Путин, Украйна ще победи и ще си върне Крим и окупираните територии.

50

Резидент разединител

преди 1 година

***. Всеки ги хвали руснаците ама на територия два пъти на щатите и в пъти повече ресурси имат в пъти по-малко БВП от щатите. Крепостни селяни са от 15 век. И такива си и остават. Жалко за обикновените хора.

49

Хора

преди 1 година

Защо никой не пише за агонията на ВСУ в гр.Соледар, обкражени и молещи за помощ от Киев,Украйнски войници и наемници умират без надежда за спасение.

48

Анонимен

преди 1 година

Какво го величаят тоя продажник.

47

Да

преди 1 година

За предателите......кучешка смърт.