87

До 98

преди 1 година

Информираха ни, че 6 годишно застрелял учителката си в САЩ! А искаш за избитите руски магнати да не пишат?

86

Бузинесмен

преди 1 година

При анонс: "Парите или живота", отговорът е: "Животът, щото парите ми трябват".

85

Анонимен

преди 1 година

Т.нар. магнат, или олигарх е назначен. Той не е станал милиардер благодарение на способностите си, а просто е назначен за молента в който трябва да направи определена процедура. През цялото останало време е облян в разкош, но дойде ли момента, трябва да е адекватен. Ала много от тези служители се самозабравят и тогава се изпълнява план "Б" - настъпване на мотиката.

84

Анонимен

преди 1 година

абе защо всеки божи ден ни информират какво ставало в русия-ама само в русия - голкова европейски държави има и сащ - за тях нищо не чуваме - всичко пж мид ш чосло - много гнусна е тая пропаганда - а нещастния асанж единствениа който си позволи да каже част от истината за тая така велика "демокрация4 гние в краваршивгтонски затвор без присъда- и никой не смее да гъкне

83

Анонимен

преди 1 година

Лада Нива открай време има проблеми със спирачките и трудно спират.

82

Анонимен

преди 1 година

До по-долу:Както виждаш ЕС, а и България се оправяме някак и без руските ресурси. А топлата зима в Европа е послание от Господ на чия страна е. ХА ХА ХА.

81

До 93

преди 1 година

Цената на кой салам те интересува?

80

toti

преди 1 година

Путин най вероятно им е казал,,или парите за родино или живота'',което е факт ,че Русия ЯКО ГО ЗАКЪСВА ЗА ДЕНГИ !!!

79

Анонимен

преди 1 година

тая пропанганда на кроворшингтон няма да намали цените на петролните продукти и на храните - за тях ни информирайте- а това кой кого блъснал в русия е най-малката грижа на българина

78

Нищо ново

преди 1 година

Поредният, който не е искал да финансира войната на Путин.

77

Анонимен

преди 1 година

Регионите драпат да се откъснат от Масква, а олигарсите притискат Путин да спре войната заради санкциите. Съответно Масква се опитва да ги избие. Само че от това вътрешното недоволство расте. Така беше и заради Афганистан и мизерията в СССР. Затова и СССР се разпада. Вероятно и РФ ще се децентрализира, ако не и да се разпадне. Но вероятно ще трябва да чакаме смъртта на Джуджето. Шубе, братче, голям страх го тресе руския народ.

76

Анонимен

преди 1 година

Нивите имат твърда ламарина...

75

Тоя

преди 1 година

се е спънал в шише с новичок и е паднал, за да се наръга с нож и така - 7 пъти.Това е заключението на нвзависимата руска организация Гру-Кгб.

74

Анонимен

преди 1 година

Предателите се прочистват.

73

Ха-ха-ха-ха

преди 1 година

"браво Русия се пречиства от американската пета колона." Таваришите пак къртят мифки. И в макеевка на нова година се пречистиха от 600 петоколлоници от америка.,нали друзя?Тънко ги изхитриха да се съберат на едно място да слушат речта на Путин, и после предадоха данните на ВСУ, ония без да му мислят и без да подозират че това са проамерикански настроени салдати, ги направиха на пух и прах.

72

Анонимен

преди 1 година

Носителят на Оскар Никита Михалков е в реанимацията на московска болница с тежък COVID. Той казва, че служи на Отечеството, а не на властта.

71

Лукашенко

преди 1 година

в списъка ли е? Скоро пи чай с Путин! От тогава не се чува!

70

Да

преди 1 година

За предателите....кучешка смърт.

69

Анонимен

преди 1 година

браво Русия се пречиства от американската пета колона.

68

Анонимен

преди 1 година

Разпада на СССР беше толкова спонтанен колкото и в България .Просто тайните им служби и нашите си създадоха мутри- олигарси за да сплашват народа ! Прехода не свърши нито у нас , нито в Русия ! И у нас така разни богаташи падат , умират в хотели или се самоубиват !