147

Анонимен

преди 1 година

Хайде, вие турчаците много ли се клатите по мъжка линия?

146

Хайде

преди 1 година

лилипутенчета, продължавайте да възхвалявате принцът-просяк-идола си лилипутин!!!! Вие сте следващите, ако кривнете от правия път. Чудя се, как може все още да възхвалявате сатрапа от кремлин, този Из ..д, за когото човешкият живот е просто стъпка към имагинерно величие на вече несъществуващи състояния като т.нар. руска империйка. Слава на Свободата и Независимостта от кремлинските из Чад ия.

145

факт

преди 1 година

компанията в действие!

144

..

преди 1 година

Като не дава пари така е ...

143

кгб

преди 1 година

е що пресича неправилно ?

142

Анонимен

преди 1 година

Бандата се разчиства. Банда занималась чьорными делами.

141

Анонимен

преди 1 година

Путлеро-фашистката с-*** си отива един по един, един по един...

140

Анонимен

преди 1 година

Един по един, до Плъха в бункера!

139

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 158 Ще ти повярвам, когато децата на Лавров, Захарова и Песков се приберат в росия. Те знаят че росия НЕ СТРУВА.Както и децата на българските русофили междувпрочем.

138

MaйMyнaтa

преди 1 година

Тука в БГ не ги гаэят олигарсите, щото сме модерни. Баце им эемаше комисионна, и лъскаше асфалта. Само че пpocтoлюдието си мечтае эа рая, та фана дявола за брадата...долнатъ брадъ

137

Анонимен

преди 1 година

Сещам се за нелепия инцидент на летището в Москва, когато загина Шева на френския нефтен концерн ТОТАЛ. Частния му самолет бе блъснат от снегорин на пистата при излитане. След тази случка ЛукОил измести ТОТАЛ като концисионер на нефтените находища в централна и северна Африка.

136

Чалга дивак

преди 1 година

Олигарси падат, падат от небето, капка ми капна, на сърцето!

135

Анонимен

преди 1 година

145, днес битката не е за Украйна, а за оцеляването на Еесовската Зона и съществуването на западната цивилизация. Без ресурсите на Русия ЕС умира. Специалната военна операция на Русия ще продължи до пълното разпадане на Четвъртия Райх. Русия няма интерес от съществуването на враждебни образувания в нейната западна окрайна. Ще отнеме време. Еесовската Зона е мощен икономически съюз, но вече е потъващ кораб.

134

Аха

преди 1 година

И Чикатило е направен от ЦРУ, да яде руснаци???

133

Те тези индианци

преди 1 година

трябва да са имали градове колкото Ню Йорк!

132

Анонимен

преди 1 година

В средата на 70-те години на ХХ в. към д-р Чокто, се обръща за помощ 26-годишна индианка. Както се оказва в последствие, тя е била стерилизирана на 20-годишна възраст в индианската болница в Клермонт, щата Оклахома. По-късно се разкрива, че 75% от индианските жени са подложени на насилствена стерилизация

131

Актуално и през 2023

преди 1 година

Русия е като Нигерия само че със сняг.

130

До 151

преди 1 година

Това Карлсън Тъкър ли го казва?

129

Психиатрия Русия

преди 1 година

Всички луди бълнуват за новия световен ред! Питаш ги как изглежда този нов ред, те забоват, почват да мънкат, преглъщат сухо и си бъркат в гащите.

128

Анонимен

преди 1 година

>Хитлер е кученце в сравнение със завоевателите на Америка. Този момент от американската история рядко се преподава в училищата на САЩ и Канада. Причината е ясна: в резултат на най-дългия холокост в историята на човечеството, са избити 95 от общо 114-те милиона местни индианци, живели на територията на днешните САЩ и Канада, пишат световни медии. Според книгата на Д. Стенард Американският холокост, издадена през 1992 г. от Оксфорд юнивърсити прес"- четете бели индианци