30

Изход

преди 1 година

Вместо помощи им се дава по една местна минимална пенсия със която да си покриват всички нужди и самички ще се откажат да идват във Европа.

29

Анонимен

преди 1 година

Да хванат ГЕРБ като изпълнители. Те са експерти в усвояването от такива, искам да кажа в построяването на такива съоръжения.

28

Христо Христов

преди 1 година

Де е ЕС и лично урсулата да ревнат за ценности и други алибали...

27

Даваревис Симеонис:

преди 1 година

"Имам опит,да ви я построя ли аз?" : D

26

Алекс

преди 1 година

Да командироваме Тиквун и Далавери,за да видят как се прави истинска ограда.

25

Анонимен

преди 1 година

Нашите шалварите турските шалвари се май разбраха да не правят ограда, а да си поделят парите от ЕС за границата. На турски това се казва " да ла ве ра" на европейски се казва корупция.

24

АРИСТИД ДИМОКЕНТИС

преди 1 година

МАЙКА ЕЛЛАДА построй ПРОБНА СТОМАНЕНО-ВОЛФРАМОВА СТЕНА 14 КМ дълга и 5 метра висока, на сухата зона на река Ардас..СЕГА ОБАЧЕ МАЙКА ГЪРЦИЯ ЩЕ ОБЕЗОПАСИ ЦЯЛАТА СИ ГРАНИЦА с ИСЛЯМА и с ТуркоПитецците - 226 КМ от север-на-юг = от Граничния остров на река Марицца, чаааак до делтата на Марицца - на гръцкия град Енос .

23

Оградата

преди 1 година

Ако се сметне колко струва нашата телена мрежа????!!!!!!!!!!??????

22

Голтак

преди 1 година

ОК ЗА ОГРАДАТАНО ИТрябва да се Стреля Няма друг начин да се СПРЕ ТАЗИ .......

21

СПОРЕД МЕН,

преди 1 година

Част от тази ограда вече е готова. Вижте снимките и в Гугъл. Тя е по-висока, два пъти по-здрава от нашата и е два пъти по-евтина. Бойко направи нашата за над 200 милиона.

20

Мазонакис

преди 1 година

Време беше , да спрем Американците които подпомагат всички организаций да напълнят европа с мигранти !! Браво на Гърците !

19

Анонимен

преди 1 година

До Хе хеСамо че това се случва само през нашия плет.

18

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Нали всичкин ме наясно,че в ЕС парламента не казват нищо критично към Ердоган и турците му! Днес в ЕС за Българи трудова дейност е същинско чудо да се намери,но всички турци тук са покровителствувани от масонщината,извращаваща деца,жени и мъжеВ същото време,какъвто е моят случай,швабите те издирват с наацистки полицейсми бмлетини за някакви си 500 евро присъдени ми БЕЗ ДЕЛО.Имам приятели,които са в зствор в Швабия,понеже имат наложена глоба.Германците надминаха себе си по садизъм и проосманска

17

Анонимен

преди 1 година

Сигурно няма да е, като Га нчовската окрадааа.

16

Анонимен

преди 1 година

Азиатец и ром от Бончоваа маала е едно също .То с векове си върви развитие никво !Това виждам това казвам да няма обидени !

15

Анонимен

преди 1 година

Правилно тука народа глупав политиците подпримитивни !

14

Истукан

преди 1 година

Трябва Берлинска стена, а не телена ограда.

13

Анонимен

преди 1 година

Еееее най накрая да ги наречете имигранти ,сашоТомовите *** от новинибг ги пишат бежанци ,бежанци са до първата държава където не са преследвани ....ама то тряя малко да се чете не само да пише

12

циганина

преди 1 година

Забележете СТЕНА. Не като Боковата телена.

11

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Само така , Гърци ! Чест за Вас,защото Народ и Държава се защитават с отбрана.Вие постъпвате разумно и само мога да жалея гневно,че България,поради лекомислието и липсата на мъжество у Българите,се нахожда в небивало партерно положожение спрям Поробилата ни отново Османщина. Тежко е! Съденинсме поради Родолюбието ни! Превърнаха ни в номади и нас и евреите,тъй-че дс сме блокирани за всяко родолюбиво освободително деяние.Иска ми се Гърция и България да не са в този ЕС,който ни наложи робия.