79

Ей, лош матрял.

преди 1 година

Човека няма пари,дръжавата, демек вие му плащате малко. Ако му давахте 10 бона нямаше да прави така. Малко работите, повече трябва. Работа трябва, не коментари. 34г. от началото на РБ. Крайно време е да приключите с НРБ на Бай Тошо, закриване на АЕЦ, ТЕЦ, ПАВЕЦ. Всички язовири от НРБ на концесия за 100г. Нефтохим да затваря веднага. Дръжавата да компенсира всеки за цените на тока и газта, пазарна икономика пичове, фирмата ще фалира и дръжавата, демек вие я спасявате....

78

Само питам...

преди 1 година

А сега заплатата му стигнала ли е за да плати на адвоката ... или ПАК е ходил да превозва мигранти за да си покрие адвокатските разходи ? А може би някой Инкасо автомобил да е ограбил по информация на услужлив колега .....

77

Анонимен

преди 1 година

Няма никакво престъпление, полицаят е искал да емигрира заедно с бежанците в Европа, за по-добра заплата. Просто са пътували заедно към Бенелюкс и Френската ривиера.

76

ПроСоТо

преди 1 година

....обаче сега ми стана ясно защо има "бум" на "престъпления" на пенсионери :..-Ами щото "ПЕНСИИТЕ НЕ ИМ СТИГАЛИ" бре!!!!

75

Анонимен

преди 1 година

Изпусна ранно пенсиониране на 50 г. 10 или 20 заплати накуп щом се пенсионира. Привилегии с евтини билети за пътувания,почивки без пари в държавни бази и нищоправене по цял ден с някой и друг рушвет. Да го видим като поче някъде като склададжия дали ще му е по-добре.

74

ПроСоТо

преди 1 година

........понекога усърдията на платените "адвокати" мъ фърлят в умиление..

73

ПроСоТо

преди 1 година

а ак стои въпроса със заплатата на ПОЖАРНИКАРЯ Бориссофф ?!...И на него ли му е била малка,та БанкянскияСУПЕРКРАДЕЦ е решил да си я "натъмини" ?

72

Анонимен

преди 1 година

И мойта заплата не ми стига, но не съм станал престъпник нали?

71

Анонимен

преди 1 година

Ами те и ромите за това крадат по селата, защото заплатата им не стига.

70

Тома

преди 1 година

Ами като не му стига заплатата да стане овчар.Сега мляяко сирене и месо е скъпо и ще спечели момчето

69

Анонимен

преди 1 година

То дори и на ЧЕКМЕДЖАН не му стигат ....питайте го

68

Анонимен

преди 1 година

Веднъж ми се удаде случай да наблюдавам,двама полицай да ровят в кофите за ***.Видя ми се чудно защо го правят.Но явно бяха объркали улицата,защото като говориха по телефона ги насочиха правилно и като ги проследих,се уверих,че са наркопласьорчета. След като извадиха пакета го разпарчетосаха в колата на дози и се обадиха на шанъджийте си,и ги раздадоха.И ония хукнаха по съседните улици и квартали да ги разнасят.ЯВНО и на тия не са им стигали заплатите а може и да са си заделили и за тях си.

67

Анонимен

преди 1 година

Полицая заслужава да го повишат.

66

Анонимен

преди 1 година

С този адвокат не му мърда затвора. Тази така го изложи,че цяла България му се смее и случаят се наби в очите на хората. Вместо да предизвика съчувствие направи така,че всички да го намразят

65

dp

преди 1 година

Да напуска тогава.Работа колкото искаш.Само че в милицията не ходят да работят,а да взимат заплати.

64

Анонимен

преди 1 година

Да е учил за друго тогава. А сигурно не може да си напише името без правописна и има осми класа, като повечето милиционери. Кой му е виновен сега?

63

Анонимен

преди 1 година

Ми да се разпростира според чергата си.

62

БГ Полицай

преди 1 година

Дори и 20 000 лв. да взимам.. 50 или 100 лв отгоре на заплатата са си 50 или 100 лева в повече.Що да ги изпускам?

61

Амр бил маруф

преди 1 година

Заплатата му е била малка на горкия. Не стига за наркотици, хазарт и *** ежедневно. Разбирам го. Иначе, ако беше в някои други държави за подобна работа щеше да получава десет долара на ден, а за престъплението да увисне на въжето или палача да му отреже главата. Тогава много негови колеги щяха да се замислят как си вършат нископлатената работа и дали са съвестни достатъчно.

60

Анонимен

преди 1 година

Едни се разхождат със стълби,други карат някакви хора някъде. Трети ескортират пияници по околовръстния път. Поне почнаха да ги разкриват де. Че по времето на Боко само се отчитаха и всичко се криеше.