99

Анонимен

преди 1 година

Може на някои, да прозвучи доста остро, но от 32 години в България цари анархия, много са в България корумпираните. Полицаят ми изглежда добро момче.Осмелявам се да го пиша, но заплащането на полицаите е ниско!!! Какво предлагате на младите като възможност и професионална реализация?!

98

Исторически парк

преди 1 година

Еми с 2 кутии цигари на ден и бело как да му стигне на човека...

97

Абе

преди 1 година

Да ви кажа и на мен не ми стигат ама бачкам като вол и си гледам двете прекрасни деца с тия пари. А като млад и една дъвка не съм си помислил да открадна.... Wtf

96

Анонимен

преди 1 година

Щом е Борисов, значи не е стока.

95

Анонимен

преди 1 година

За какво не му е стигала? Да не е останал без пари за храна? Не е сериозно това оправдание.

94

Едно към едно

преди 1 година

Убедих се, че правните факултети бълват мошеници, завършили с "пищови"! В който и да е Съд в САЩ адвокатът щеше да бъде порицан и глобен за нарушаване на принципите на обществото. А ако си позволи да попита "защо?", със сигурност ще получи и малко затвор за размисъл. Напомням-работата в МВР е по желание, а не по задължение. Комуто заплата е малка-да стане програмист или фаянсаджия!

93

Диоген

преди 1 година

Група терористи атакувала конференция, в която участвали най-видните световни адвокати.Заканили се, че ако не им бъдат платени 100 млн, вместо да убиват, ще пуснат всички адвокати на свобода :-)

92

Анонимен

преди 1 година

Не му достигала, и очевидното решение : извършване на престъпление.

91

до показателно

преди 1 година

""""Този правещ се на адвокат също е за затвора!!!""" --- Аа..., моля, моля, сакън, бе, щоту и на адвокатинъ не му стига заплатата. Абе то кът съ позамислиш, на кой ли пък му стига таз пуста заплатъ!

90

БДЖ

преди 1 година

Е, па адвокатинъ да беше казал, че клиента му ги съжалил, щоту са "бежанци" и ги качил на автостоп, пък дорде ги закара до Районото, колегите го спрели... А, да, парите му ги дали от благодарност, че ги качил. Пък ако беше спретнал и една сърцераздирателна защитна реч за тежката съдба на "бежанците", че и ако беше споменал имената на баба Меркел, Оланд и Обама..., можеше даже да не осъдят полицайчета!

89

Анонимен

преди 1 година

За бело ли не му е стигала, ами жалко да е бил учил като иска висока заплата, а не да краде, сега в затвора директно,

88

Показателно

преди 1 година

Показателно колко нагли и самозабравили се са хората във България! Този правещ се на адвокат също е за затвора!!!

87

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам дискусията? В една нормална държава такъв един веднага бива осъден защото няма търсене на доказателства! Само в България започват дискусия това не му достигало онова не му достигало, неговите колеги са простите, така ли излиза? Все разни разбиратели се намират! Нямам никаква снизходителност към такива униформирани! Най им прилягат раирани униформи, без право на посещение! Така мисля, че е правилно! Все някакви тарикати в униформи се намират!

86

Анонимен

преди 1 година

как не им стигат заплатите, Чашков - 19 имота, Цецо Шестака - 6 или 5 имота и т.н.

85

ПроСоТо

преди 1 година

язе ся "подбъзиках" малце с адвокатина,но истината е,че въпросния ЗАЩИТНИК ТРЕБЕ да има некаква ВЕРСИЯ за "защита"...В случая задачата му е тежка,защото поне на 80 процента от българите парите не стигат..Но те не стават престъпници !!!!..Но повтарям:..-Разбирам го!...Зер просто нема друга "сламка",за която да се хване..

84

Анонимен

преди 1 година

Адвокатстващ образ, дефинирай израза "задоволяване на нужда" понеже е твърде разтегливо понятие и варира от 0 до безкрайност - 1.

83

Анонимен

преди 1 година

Наистина това е сериозно и основателно оправдание. Замислям се утре дали да не обера 2-3 банки, тъй като и на мен заплата на ме стига

82

Анонимен

преди 1 година

този адвокат явно талантлив и умен, би ли си оставил адреса, на мен не ми стигат парите, да му направим един тараш на апартамента, а ако има и хубава кола, нямам нищо против?

81

Да

преди 1 година

Глупости.

80

Лудост

преди 1 година

То на 90% от народа не стига заплатата и имат кредити,какво сега да почнат да правят престъпления ли?!