139

Анонимен

преди 1 година

Ами то на никой май не му стига заплатата, дай да крадем и убиваме апък съдът ще ни оправдава с разбиране.

138

Анонимен

преди 1 година

Те тия полицаите се имат за нещо специално явно. Как така ще хванат някаква допълнителна работа? Нали ще им се смеят. Друго си е рекетче, заплахи, участие в канали и тн. Униформата ги пази. Чат пат за пред хората, изгори някой като тоя убавец, но иначе схемите си работят перфектно. Много стройна организирана престъпна структура. Има пари за най низшите та до тия най отгоре. После защо сме на тоя хал ли? Затова ще почкаме още бая за шенген, там у саксии не са расли.

137

Петров

преди 1 година

Полицаите в БГ са престъпници по-големи от другите престъпници защото са на заплата. Трябва всички да бъдат уволнени като в Грузия и да се почне начисто!

136

Айде

преди 1 година

Още един завършил право в ЮЗУ-то.Ходих бавно и закъснях, но ако съм закъснял, то е защото ходих бавноАко това, че на определен индивид не му стигат парите, за да задоволява собствените си потребности, съгласно измислените от него самия изисквания за качество на живот, то той или е ***, за да не разбира, че трябва да направи нещо ( законно), за да живее така, че да е доволен, или е лаком некъдърник, който може само да краде( или нещо друго - до където съвестта му позволява).

135

От хората

преди 1 година

Адвокатите са за това....ХА,ХА,ХА.Да защитават.

134

Шах

преди 1 година

Комарджия .Обича риска .Неизлечимо е.

133

Румен

преди 1 година

Що и полицията се оплаква от заплатата....!!!!

132

фермер

преди 1 година

И на мене са ми малко парите. Но работя по 12 ч. Рина, чиста, боря се да свържа двата края до 3 х. лв месечно

131

Анонимен

преди 1 година

и на Петков не му стаигаше заплатата и Линда от Канада си отвори сладкарница за да допълва доходите . а на "уморене кака Лена" не знам колко и беше заплатата

130

Язе

преди 1 година

У панделата нема да му требе заплата - че го ранят и поят без пари. Вкарвайте го до живот.

129

Анонимен

преди 1 година

Ами, честните хора като не им стига заплатата си намират втора, почтена работа. Съд, затвор и конфискация за всеки нарушил Закона, а за полицаи, съдии, прокурори, следователи и администрация трябва присъдите да бъдат двойни, защото са назнаени и получават заплати от нашите данъци за да пазят законноста и да помагат на хората. Като не му е харесвало на този престъпник в МВР да беше станал строителен работник...вместо каналджия.

128

Анонимен

преди 1 година

Като не му стига да започне с платена любов.....

127

Анонимен

преди 1 година

Аз предлагам адвоката да вземе мястото на полицая

126

Анонимен

преди 1 година

Абе вдигайте ги още тие заплати и после се чудете що цената на храните се е увеличила с +50%. Хора не разбирате ли, толкова е просто, заплатата се дава за да оцеляваш, но не и да си богат. Скритата инфлация привидно те кара да вярваш, ме година след година си по-богат, но истината е друга. Ако искаш да си богат - работи за себе си, не за друг. И да, има много законни ниши в които човек може да се позиционира и да изкарва добър доход (не заплата)

125

ОРИГИНАЛА

преди 1 година

То на оригиналния Борисов не му стигаха парите,че за това си бе отворил касичка-чекмедже,дето държеше евра и кюлчета,ама да сте чули да отговаря пред Темида? Не ,е това момче-кокошкарче ще го отнесе като куцо пиле домат,макар рибата да се умирисва откъм главата! Борисов 2 ще го запрат,щото трябва да покажем нещо преди Шенген,а големия вълк в овча кожа Борисов 1 пак се гласи да управлява,аз казвам ,дано този път от затвора.....

124

Заплатата на никой

преди 1 година

Не стигаТоя адвокаторе да измисли нещо по оригиналноЗакривай това ОПГ

123

Анонимен

преди 1 година

Заради това е няма да Шенген

122

Анонимен

преди 1 година

Тогава може с наркотици и оръжия и с проституция да подработиш кво кат си полицай а полицейската работа майна му нека се убиват и ограбват невинни и хора

121

Анонимен

преди 1 година

Най-после да чуя да признаят като валиден аргумент за корупция, че заплатите в България са малки и това подтиква хората към приемане на подкупи! Ами вдигнете заплатите и корупцията ще намалее!! Толкова е просто. Това е панацеята. Вече започнаха да намаляват хората, които отиват на работа за жалки левчета, които работодателите им отпускат на месец.

120

Остава

преди 1 година

и Пеевски да хванат с бус имигранти!