82

до 81

преди 1 година

Няма какво да обмислят: Търсене и предлагане. Поскъпването ще спре, когато тяхните "копейки" се успокоят.

81

До 77

преди 1 година

До Бъдещето Най-сигурният начин да няма бъдеще за България >>>> Симпатяга, смешно ми е, когато някоя бедна въШка се опитва акъл да ми дава. Ей малчо, работя в чужбина и взимам 20К лв за българските стандарти, жена ми взима 10К лв също. Имам имоти в БГ за над половин милион евро. Купих за 650 големи зелени къща.Имам 3 коли - два джипа Тойота. Имам 2 деца и готина естествено руса жена със сини очи. Даже и от долу е руса. Кажи ти къде се перчиш с големите.

80

Анонимен

преди 1 година

Хайде успокойте се. Евро поне още 10 години няма да видим. Проблемът е наш, а не на Брюксел. И продължавайте да си крякате в блатото и да завличате децата си надолу. Позор сте вие!

79

Анонимен

преди 1 година

В Хърватия поне обмислят как да спрат поскъпването. В Бг в такава ситуация властта няма пръста си да помръдне. Ще остави народа да се гърчи в бедност и нищета. В Бг управляващите винаги са против народа.

78

Анонимен

преди 1 година

До Какво следва Ами следва, че когато казваш "дано" - няма логика за тебе. Ако не можеш да разбереш обикновен контрапункт, каква логика търсиш? Обади се на шефа си, да те "ъпдейтва" с опорките.

77

Анонимен

преди 1 година

До БъдещетоВъзраждане ако управлява ще останете само *** там, ако си мислите че някой от нас ще се върне в блатото...

76

Анонимен

преди 1 година

евро влезне ли, всеки депутат ще е слънце, народа не се зачита, народа си е някъв народ, който седи кат овца, и гледа как му стъжяват животеца, и не мъркат, седят и гледат, как ги превръщат в роби

75

Анонимен

преди 1 година

До Бъдещето Най-сигурният начин да няма бъдеще за България. Ама такива като вас бих им дал 6 месеца да управляват, за да видят за какво става дума. Пинчерът ви КК, няма акъл и за улично куче

74

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов 71 И по-добре, защото ние вече доказахме, че не можем да вземаме полезни решения (поне за сега) И Черна Гора са така, макар и не в ЕС и са по-добре от нас. С потуранковци няма бъдеще.

73

Бъдещето

преди 1 година

България ще става все по-бедна, все по умираща и болна. Ужким сме почти 6 милиона но според мен сме 4.5, от които 2 милиона пенсионери, 1.5 роми и 1 милион работещи. И слепите виждат как планът Ранът успя. Апартаментите са празни и след 10 г ще са пълни със сирийци, африканци, марокански, които ще ни ги натика Брюксел и ще плати на продажните ни политици да ги приемем. ЗА ТОВА Е ВАЖНО ВЪЗРАЖДАНЕ ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ.

72

Анонимен

преди 1 година

До Христо ХристовОколо мен няма "сляпа подкрепа за Брюксел и фалшивите евроценности". За сметка на това обаче, има много, които живеят със завързани очи по някакъв преразказ, замислен на изток. По-точно казано, искат си едни много истински "бедности", а не ценности. Доказателствата са в тези 33 години, които не ни стигнаха да вденем, че се гледа напред, а не назад.

71

Анонимен

преди 1 година

Тиди' вече работата, тиди'

70

Анонимен

преди 1 година

Около мен няма "сляпа подкрепа за Брюксел и фалшивите евроценности". За сметка на това обаче, има много, които живеят със завързани очи по някакъв преразказ, замислен на изток. По-точно казано, искат си едни много истински "бедности", а не ценности. Доказателствата са в тези 33 години, които не ни стигнаха да вденем, че се гледа напред, а не назад.

69

Христо Христов

преди 1 година

До 48 "Има фиксиран заместител към евро..." - приет от българското НС. След приемане на еврото, тези решения ще се вземат в Брюксел (не франкфурт). Ама си про'с'т, като всеки еврофил, да говденеш.

68

Анонимен

преди 1 година

А герберо-седесарията и производните му бълхи разправяха, че те такова нещо не можело да има.

67

АНГЕЛ

преди 1 година

Влизанете в Еврозоната освен инфлация ,стимолира и задлъжнялост. ЕЦБ осигурява ликвидност на банките ,те се чустват стабилни и развързват кисията с пари. ОК ,ако взимаш кредит за бизнес ,супер-това е растеж. Но когато инвестираш в условия на рецесия в над 90% от случаите фалираш. Останалите 10% бизнес вудеркинги лапат целия бизнес и по този начин дребния и среден бизнес изчезва и остава само едрия! Единствените 10% коиото имат интерес от еврото

66

Какво следва

преди 1 година

До Анонимен 63: "И до кога ще караш така на ДАНО? я се освести! Животът върви напред, а не назад"? Нещо не виждам логиката в това, което пишеш.

65

Анонимен

преди 1 година

Бая комунисти има още по форумите, трябва още да изпукат. Когато им се затрие семката, тогава ще се оправи България.

64

Анонимен

преди 1 година

Влезем ли в еврозоната на всеки българин ще се пада да плаща по 30,000 евро от дълговете на Гърция, Италия, Португалия, Испания, Хърватска, Белгия, Франция... Смятай че 5 поколения напред бял ден няма да видят. Увеличение на пенсии и заплати ли ? Данъците ще вдигат и накрая ще ни вземат и апартаментите, защото вече не остана нищо за крадене. Сега искат да опоскат и Фонда за Гарантиране на Валутния Борд - 60 милиона лева, защото Валутния Борд автоматично отпада. За това е всичко.

63

Христо Христов

преди 1 година

До Чефо/29 "Значи тогава явно съм русофил" - не е нужно да си русофил. Но ако си грамотен ще вденеш лесно, че доброто за теб и България противоречи на сляпата подкрепа за Брюксел и фалшивите евроценности..