10

Анонимен

преди 1 година

Има все още доста неваксинирани в гетата, които подхранват епидемията. Останалите почти всички се ваксинирахме.

9

Факт

преди 1 година

Тестовете различават няколко десетки вируси и освен това откриват наличието на още няколко без да могат да определят кои са точно.

8

Анонимен

преди 1 година

Броят в интензивните се покачва.

7

Анонимен

преди 1 година

А тези, които са хоспитализирани, с пневмонии, дихателна нидостатъчност, интубирани, на кислород и системи, дали ги интересува мнението ти за теста?

6

Профессор Кавалджиев

преди 1 година

Тестът с който се доказва заразяване, не е надежден и хваща всякакви вируси и други причинители на простудни състояния. Това ви го пиша, докато си посръбвам от чашката.

5

Анонимен

преди 1 година

237 ваксинирани за едно денонощие? Горките подмамени жертви. После внезапно ще починат от ковид.

4

Помнете

преди 1 година

Tая картинка кой ви я нарисува? Я покажете смимка на вируса под микроскоп да го видим? Изолираха ли го най-сетне за три години, м? Ще къртим ли пейки днес? Няма да забравя никога как с приятел се разхождахме в Тех парка в София и една лелка вървеше след нас и не ни разрешаваше да сядаме по пейките. Дори един срещу друг на три метра разстояние. По заповед на Мутагчийски. Не забравяйте и вие!

3

Анонимен

преди 1 година

Грипа се завърна и уби ковида.

2

Я се...

преди 1 година

С доказано заразяване? Хахахааха. С папая теста, който хваща всяка настинка ли? И на малките деца сте ясни вече! :) п..с. Двойно ваксинирания ми колега за пореден път е в болнични. Надуха го вятъра малко и се тръшне. Що ли? Сега с температура 39 градуса. Имунната му система бачка пеефеееектно.

1

Бизнес

преди 1 година

Бойното отровно вещество работи отлично когато е концентрирано. Когато го пуснаха отначало, имаше кадри на които се виждаха хора по спирките как падат гърчат се по 2-5 Мин в страшни мускулни конвулсии. И след това ги събираха в чували. Не можеха да смогнат. Цялата сага беше 3-5 Мин. Толкова е силно веществото. Сега в разреден вид, работи отново отлично но съм убеден, че всеки "болен", ....заразен, е получил слаби, неволни мускулни съкращения. Най-вероятно ще има още по-добра версия скоро.