70

Анонимен

преди 1 година

Четейки глупостите на ваксърите, си казвам добре, че не се ваксинирах. Очевидно е вярно, че във ваксините има някакви вещества, които действат на мозъка.

69

Анонимен

преди 1 година

Аха, не сме били искали западни ваксини да сме си били уадрили руски. Това е логиката на ваксъра. За него няма друга алтернатива освен друга ваксина. Той изобщо не може и да си помисли, че има хора, които не искат никаква ваксина. В главата на ваксъра има само ваксини. Там разумна мисъл място не може да намери.

68

Анонимен

преди 1 година

Уплашените да бегат на консулт с психиатър,че страхът и стресът са опасни !

67

Анонимен

преди 1 година

В статистиката починали от ковид, влизат всички, които са били болни и с положителен тест, до 28 дни от началото, въпреки , че някои лежат х 2-3 месеца в реанимациите и накрая пак умират, но са минали повече от 28 дни от началото на з. Да не говорим за инфаркти и инсулти, които ги покосяват след 1, 2 или 6 месеца след преболедуването и са доказано предизвикани от ковида. Но те не влизат в статистиката. Така че реалният брой починали от ковид е в пъти по-голям от официално преброени и тествани.

66

Анонимен

преди 1 година

Явно руската пропаганда против всички западни ваксини е хванала яки корени в бг будали. Айде, бий си един спутник и мирясай! Руснаците я откраднаха от Астра Зенека, ама давай! Щом това ще те направи щастлив....

65

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен74 Ние нищо не искаме. Вие искате всички да са наркомани като вас. Бустерите са на по 3 месеца, а не по на една година.

64

Анонимен

преди 1 година

Слави губи фйенове и зрители и избиратели.

63

Анонимен

преди 1 година

Български чалгамангърин: "Потери нет", "Ковид нет"

62

Анонимен

преди 1 година

Защо преболедувалите могат да си заразят отново буквално месец след възстановяването и да се разболеят, а искате ваксините да действат цял живот? Трябва бустер, поне 1 х годишно. Това е положението с този коронавирус! Не искаш ваксина, страх те е, ами боледувайте си го с всички последствия, ама не ме карайте аз да ви плащам болничните, хоспитализациште, рехабилитациите и ТЕЛКа.

61

ами такъв

преди 1 година

До АнонименЕ живота ваше превъзходителство.Нас в гетата кучета ни яли щом нещем бъркоча които кой знае защо наричате ваксини.Виж вие в дворците по ги разбирате тия работи .За това един съвет от един от гетото-БЪРЗО ТИЧКАЙ ЗА БУСТЕРЧЕ ЗА ДА ЗАТВЪРДИШ БЕЗСМЪРТИЕТО СИ.

60

Анонимен

преди 1 година

Науката:"Аз всичко знам много точно. Само две дози и ще сте защитени" Науката след 3 месеца:"Ъъъъ, май ще трябва една бустерна доза и ще сте защитени. Вервайте ми." Науката след още 3 месеца:"Ъъъъ, май ще трябва още един бустер, ама след него вече ще сте защитени. Вервайте ми." Ваксърите:"Да, верваме ти. Ти всичко знаеш!"

59

ЦИРК КОВИД

преди 1 година

До 55 "Дай доказателства, че тестът е фалшив"?? Сериозно?? За три години още не си разбрал?? Невероятно! Какво ще кажеш за това доказателство: Кари Мълис, носител на Нобелова награда за изобретяването на PCR реакцията, недвусмислено каза "Това не е тест И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЛЗВА ЗА ДИАГНОСТИЦИРАНЕ НА ИНФЕКЦИОЗНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ" дума по дума това каза! Намери си го сам, има го това интервю на много места! Kary Mullis е на английски. И вземи да загряваш по-бързо бе! Три години са това! Докога ще спиш?

58

Анонимен

преди 1 година

Япония от 1 година в с бум на починалите от ковид. Много повече от преди да се ваксинират. Ежедневно. Около 100 пъти повече от България.

57

Анонимен

преди 1 година

Пропагандата беше основно медицинска и медийна. Трябва да ги накажем

56

Анонимен

преди 1 година

Само да напомня, като прочетете "ковид" не забравяйте че става въпрос за несъшествуващ вирус.

55

Анонимен

преди 1 година

Само да напомня, в западна Европа всеки починал до 28 дни след положителен ковид тест влизаше в статистиката като жертва на ковид. Застреляни, жертви в катастрофи, терминално болни, всичко влизаше в статистиката като починали от фалшивия вирус.

54

До 52

преди 1 година

Да Ковид се движи на вълни. От 2 години ваксинираните държави са във вълна от ковид, а България не е. Чакаме вълната при ваксинираните да спре, а при нас да дойде. Ама тя така и не идва. Ще има да си чакате.

53

До 62

преди 1 година

Не си и помисляй да сравняваш японското здравеопазване с българското. Там не бъркат кафета пред умиращи майки.

52

Анонимен

преди 1 година

В България 5570 починали на милион население, в Япония 273 починали на милион население. Къде бяха ваксинирани и къде не....

51

Анонимен

преди 1 година

И аз много се притеснявам, когато се опитват да ме предпазят от несъществуващ вирус.