34

Анонимен

преди 1 година

Моята не е мръднала бе мамка ви!

33

Хм

преди 1 година

И нито дума за напечатаните от ЕЦБ трилиони без покритие(по примера на ФЕД)....

32

читател

преди 1 година

Време е да плаща САМО със жълти стотинки !

31

Анонимен

преди 1 година

Ето затова нашите " управници " ги НАТИСКАТ да ни вкарат в Еврозоната - За да върви бизнеса Кланница , трябва още *** - Кой , кой такива като нас !

30

Време е за разпад

преди 1 година

На еврозоната,която ни вкара в тази мизерия!Редно е есес да компенсира всички пострадали финансово заради техните велики санкции!А не само укрите!ЕСЕС Е НОФАШИСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ КОЯТО СКОРО ЩЕ БЪДЕ РАЗПАДНАТА СЪБИРАТ СЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА И МНОГО СКОРО ЕС ЩЕ Е В ИСТОРИЯТА.ИЗТРЕЩЕЛИТЕ ПРОПАДНАЛИ ЗАПАДНЯЦИ КОИТО НИКОГА НЯМА ДА НИ ПРИЕМАТ ЗА РАВНОСТАВЕН ЧЛЕН КАТО ТЯХ В ЕС.ТОВА Е УНИЖЕНИЕ ДА СМЕ ОЩЕ ПРИ ТЯХ.НА ИЗМЕКЯРИТЕ ТОЧЕЩИ ЕВРОПАРИЧКИ ДА СЕ ЗАДАВИТЕ ПРОДАЖНИЦИ ЖАЛКИ!

29

Анонимен

преди 1 година

Безумията на " демокрацията" , нали все някой трябва да ги плаща - Този някой сте Вие балъците дето не искате да мислите , а налапвате като сектанти всяка мантра облечена в лъскаво целуфанче и Ви я представят за "Демократично жизненоважно решение на едни много умни и знаещи " ! Всеки може да стане ГУРУ и да си направи СЕКТА по света след като има НАИВНИ и НЕМИСЛЕЩИ последователи - примери много !

28

Анонимен

преди 1 година

До Соца е бил глупост. Абе, експерте, може ли по-подробно да дадеш тука информация, каква частна инициатива имаш на разположение в днешна България??? Как е поощрена от правителствата на корумпутата и мутрите? Тука е като окосена ливада. Ако почнеш с инициативата и поне малко се издигнеш над нищетата, веднага те порязват с косата рекетьорите или те местят в тяхната градинка.

27

Анонимен

преди 1 година

Тия най-накрая изплюха камъчето! Заплатите им пречели, бързо се вдигали, не смогват с безумните си решения за Украйна и всичко останало да надуят достатъчно инфлацията и да превърнат живота на хората в Европа в ад, виждат, че на хората все пак им остават някакви пари след данъци и сметки и това силно ги дразни. Дано да не стане, но очаквам в близкото бъдеще "демократично" да заповядат ограничение и дори намаление на заплатите.

26

Бачкатор DE

преди 1 година

Лицемерието няма граници ! Преди получавах 2100 , 2200 евро нето а сега 2500, 2600. Ама един хляб беше 90 цента , сега е 1.4 евро. А за топлата вода,парното и тока не ми се и мисли. Кутиика цигари 8 - 10 евра.

25

Анонимен

преди 1 година

Увеличават се заплатите, ама на някои, които сами си ги гласувате! За другите само работа, работа, работа.......(ББ)

24

Анонимен

преди 1 година

Хи-хи. Звучи като платена публикация. Елате бързо, чекаме ви!

23

Анонимен

преди 1 година

Голям бъзик. Заплатите нарастват с 10% при увеличение на инфлацията със 100%. Дей Илия на кирия?

22

Дух

преди 1 година

Много е лесно да говориш че много бързо се вдигат заплатите в европейския съюз при случай че ти имаш сума ти милиони в банката а бедният европеец по-точно българия не може да си плаща сметките и да живее един нормален живот а в хърватска всички цени тръгнаха нагоре най-много хранителните продуктиСъвет от крадци не взимам

21

Анонимен

преди 1 година

. . . че това става с по-бързи темпове от очакваното.. . . Тази е редовно осъдена за злоупотреба с пари и най малкото коетоърябва да прави, да не дава съвети свурзани с пари! А а а тя била шеф на ЕЦБ, ами защо правите коча за градинар?

20

До 14

преди 1 година

Много правилно, първо изхарчихте пари които нямате, после ревете , че Европа ви обирала, жлки консуматори, само да ядете и да пър дите знаете,

19

До Кон с респиратор

преди 1 година

Искаш да кажеш, че европейците живеят много лошо и бедно така ли да го разбирам, а в Русия е топ.

18

Кон с респиратор

преди 1 година

Прекалено са високи заплатите на робите на труда! Вредно е да се яде 3 пъти на ден, 2 пъти на ден е напълно достатъчно и здравословно! За лични автомобили забравете въобще вредят на околната среда. И собствени жилища не ви трябват, всички трябва да живеете под наем. А вместо месо ще ядете от завода на Киро в село Лозен, поинтересувайте се какво произвежда там! Това са ви приготвили peптилите в Четвъртия Европейски Райх! Затова в Нидерландия забраниха референдумите, а в Англия стачките!

17

Анонимен

преди 1 година

Лагард не Ви е виновна , че вашият " цивилозван избор " се изразяваше 30г, само в БАНАНИ и ЧАЛГА ! Докато има БАЛЪЦИ ще има и ТАРИКАТИ - Наивните продажници им остава само да търсят к кой ъгъл е краварката , защото са прецакани ! Така и не се научихте , че в този живот единственото безплатно нещо са : Сиренцето в капана за мишки и Празните лъжи на Западните колониалисти , които винаги са съществували от ограбването на неграмотни диваци !

16

И Хърватия

преди 1 година

следва гръцки сценарий... А нашите умновресливи ***,поданиците на сараите и толупите от зайчарника ни обясняват с трепет и възторг как манна небесна ще се сипе като ни набутат в еврозоната! Щото чинно и сервилно се изпълняват поръчките на Козяк без въпроси и съмнения!

15

Анонимен

преди 1 година

Доста зла женица, ясно е какви я чака Хърватия, преди това бяха цветя, сега трънчета, ама излизане от капана на мишлето няма!