150

Рамбооо

преди 1 година

Защо се подигравате на младото момиче. Оооо неразумни интелектуалецо Трифонов, що се срамиш да се наречеш американско ченге....

149

Анонимен

преди 1 година

Натуралната българска чобанщина трябва да се съхрани като най висша българска ценност

148

Fena

преди 1 година

До 151. Лена поемала държавнически ангажименти...... Тази тъпa жена и Кокорчо скапаха 40 годишен бизнес за милиарди точно за 2 месеца! Какви ангажименти, какви 5 лева! Това е нагло, неподготвено и злобно създание пратено да скапе нещо за пари

147

Анонимен

преди 1 година

"Тотална безпомощност", ама всички го зяпат. Който не знаеше коя е Лена парапета и той разбра. И аз съм в тотална финансова безпомощност в момента заради ПП, но не рева като лена.

146

анонимна

преди 1 година

Песента е супер просташка, но не мога да разбера защо чак сега започват да забелязват това. Слави не от вчера разпространява простотии и подигравки към различни личности, които не са ги заслужили с нищо. С Бойко малко ли се е гаврил, с княгиня Калина, с Юлияна Дончева, с Лили Иванова?... Мога да продължавам до безкрай. Досега обаче всички си мълчаха. Сега изведнъж скочиха.По този начин според мен той само показва безпомощността си. Като не може да постигне нищо, плюе злобно.

145

Анонимен

преди 1 година

Коя е тази и защо пълните цял ден новините с нея? С какво е известна?

144

Анонимен

преди 1 година

Газ п-каете че ПП ги завряха ГЕРБ в *** г.з. И по стар мутренски навик оплюването на Лена е на същото мутренско ниво. И всичко това се случва само защото Тиквата се уплаши, че конкуренцията е сериозна. Кажете му, че който е решил да гласува за ПП никога няма да се прехвърли на ГЕРБерастията. А колкото до чалгажията народът си каза вече думата като ги изхвърли от Парламента.

143

Gilette

преди 1 година

Дайте контакти на Лена. Поради засиления обществен интерес към нейната особа, искаме да и предложим рекламен договор със солидни параметри, заложени в него.

142

Анонимен

преди 1 година

Помогнете!!! Коя ли пък беше въпросната Моасе? И има ли значение за някого непоисканото и натрапено мнение?!

141

шопендар

преди 1 година

КАКВОТО ПОВИКАЛО-ТОВА СЕ ОБАДИЛО,.........П.П.-ПЪЛЕН ПРОВАЛ.ароганти,цинични,без спирачки,появили се от нищото,и успяха за няколко месеца да нанесат огромни щети на държавата.последната дума е на главния прокурор.а лена парапета демонстрираше свръх арогантно поведение,и сега бере плодовете.слави вече ги обра,и е там откъдето няма връщане.

140

ГЕРБ са мнозинство

преди 1 година

До Дядо Георги - 8% не е мнозинство, както и да го гледаш. Ти може да си въобразяваш колкото си искаш, но математиката си е математика. Като те опровергаят с математика, трябва да поднесеш своите най-искрени извинения и да приемеш че си сгрешил.

139

Живял-видял

преди 1 година

Това е само един от многото примери, при които на млад, образован, възпитан и работещ човек се излива помия от най-долнопробната халтура у нас. Бориславова може да не е идеална, но от нея простотии не съм чул, за разлика от онзи гологлов чалгар и шайката му дето повече от 30 г. опростачват обществото и служат на мафията. Затова и ИТН отидоха в полотическата канализация, но вонята им още известно време ще се усеща. Ако не дадем път на млади,образовани и възпитани хора България няма бъдеще!

138

Анонимен

преди 1 година

Песента е направена така, че да бъде разбрана от ПП. Нивото им е ниско, затова така.

137

Анонимен

преди 1 година

Боко е женен за мис Бикини, а и изневерява с платени. Това директно руши една връзка.

136

Лоша реклама няма

преди 1 година

Не знам за безпомощност, но знам че чалгата постигна целта си. Всичко живо говори за него и клипчето.

135

Анонимен

преди 1 година

Лена я разбрахме що за стока е. Дайте нещо за кокорчо, щото и той е палавник.

134

Искрен Пецов

преди 1 година

Във времето, се превърна във верую схващането ми, че това което не се угажда на бабаитите Слави и Бойко е добро за България и трябва да го подкрепям.

133

ДО дайте да се изясн

преди 1 година

Ами ти си го каза бе пич - Боко подпипва каки със забранени професии, а прос100 Кире подпипва СГОДЕНАТА ЗА СЪПАРТИЕЦА МУ ЛЕНА. Кое според теб е по-укоримо?

132

Анонимен

преди 1 година

Оценката за Слави я даде народа на изборите - от първа сила в парламента, сега са извън него и то за нула време.

131

Анонимен

преди 1 година

Нормално да ги дразни, нали посякоха мераците на Славчо и 40-те разбойника от ИТН да крадат от народа и да дават на ГЕРБ.