170

Анонимен

преди 1 година

Медийният комфорт добре заплатен от шефовете на Киро секна - колкото и да лъжат от ПП истината излиза наяве и винаги се плаща тройно, ха сега плащайте шутове смешни.

169

Анонимен

преди 1 година

Хем,млада ,хем хубава, хем умна.Не като дуловската флейта и кърджалийската кофа...

168

Анонимен

преди 1 година

По-мазна публика от простаците и форумните *** в този вонящ на пор сайт няма никъде.

167

Анонимен

преди 1 година

Радвате се на мазната чалгия, нали, мутанти?

166

Анонимен

преди 1 година

Простотията е запазена марка на чалгаря Слави.Но защо Иво Сиромахов е още там?А Ивайло Вълчев?

165

Анонимен

преди 1 година

Забравихте ли, че в ББР ѝ даваха 20 000 заплата и отделно хонорари! Какво е свършила? Каква е файдата на държавата срещу тия пари? Никаква! Каква е файдата на Киро? Харашо на Киро на ***! Еми ето затова ѝ пеят тия работи!

164

Анонимен

преди 1 година

Видеото наистина няма голяма художествена стойност, но отразява реалния политически живот в близкото минало. Всичко което показва е истина. Няма измислени неща. Една своеобразна трагико-комедия. Как по лесния начин се пръква една личност, к. се командореше в държавата. Сега усещаме кризите, след това некадърно, аматьорско и арогантно управление.

163

Анонимен

преди 1 година

Добре,че повечето в България са простички хора да се радват на такива неща. Ще си седнат вечерта на ракийка ще си пуснат песничката, ще се посмеят ще напсуват политиците и живота ще има стане по лек и лесен. За вас е тази песен. Приятна вечер.

162

Анонимен

преди 1 година

Какво е виновен Слави, че лена бута на Киро и той и урежда заплати! Аре всички да си траем, понеже тъ пите телефонисти от колцентровете са ги обявили за умнокрасиви!!!! Аман вече! Еми пар цал е тая, какво сега да я жалим, да я возим в тиган, едно време крви като нея не са ги защитавали така!

161

Анонимен

преди 1 година

Тези от ПП както и Радев критикуват все едно са построили цяла България, а реално омразата им доведе само до разруха, дето се вика една дупка не са запълнили но иначе експерти по всичко.

160

Анонимен

преди 1 година

до Елеонора Ст.; -Слави моля те направи видео и за кмета на СИМИТЛИ , а и едно да Десислава Трифонова , новата гербаджийка , дето получаваше 37 (!) бона заплата и така и не докара нито една инвестиция у нас , щом си такъв спец по видеата ...

159

Анонимен

преди 1 година

Taя разбира ли че повечето хора искат *** и тя и тая дето я е изтърала през междукрачието си! Лена Бориславова ТИ мръсен влажен парцаляк ***! И тия дето те подкрепят трябва да умрат до един!!! Генетични отпадъци!

158

Асан

преди 1 година

Киро шоумена обещал на Лена заплати пък се оказа само кревати :)))

157

Анонимен

преди 1 година

Какво го защитавате тоя парашут Лена? Не е хубаво да се говори така за жена, ама дайте сега да правим евала на ку рви те

156

Анонимен

преди 1 година

Трифонов ако си беше останал само с просташкото шоу нямам проблем. Но той се набърка в политиката още през 90-те г. и обслужваше всякакви мафиотски интереси. Толкова си повярва, че направо се запъти да ни управлява. Но понеже е страхливец се уплаши и ни предложи - Ники Мук и избрания с кастинг Шнорхел. И след като в интерес на мафията бутна едно едва скалъпено правителство логично беше хората са се усетят и да го пратят в мазата в кв. Левски Г да твори нови простотии и ето, че се прояви.

155

Баба Вуна

преди 1 година

Ний със Славиту и сценарисчетата имами и по-долни работи ама не гледати 7/8 да видити за ко иде реч

154

а

преди 1 година

Кое от клипа не е вчрно ?? Нещо за Ицо Хазарта и неговите песни ?? абе просто *** -всичко е за пари

153

Анонимен

преди 1 година

Просто ИТН сценаристите си правят отчаян пи ар на гърба на член от ПП, надявайки се, че поне по този начин ще оберат симпатиите на най-първосигналната си аудитория. Защото те загубиха дори малкото останали свои поддръжници и го знаят добре. Естествено Бориславова им е трън в очите, защото 1ва разкри как РФ плаща на медии и журналисти в БГ , за да формират обществено мнение в полза на Русия, и ИТН са едни от тях, без съмнение.

152

Анонимен

преди 1 година

Мария Касимова - стожера на българския феминист-джендъризъм казала нещо. От години въпросната плюе по всичко що мърда в България. Дали някой се вълнува от напъните на доказана безродница на заплата в НПО?

151

Think

преди 1 година

Още може!