190

Анонимен

преди 1 година

"Да нападаш така грозно една жена е признак на комплексарщина" ------------- Грешка, това е правителствен функционер и полът му е без значение. Нападната е заради длъжността си, а не защото е жена. Водачите на едно общество не би ли трябвало да са образец за него, или поне да са направили достатъчно, за да им бъдат простени дребните прегрешения? Кое от всичко това е на лице?

189

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Анонимен 198 Само комедията отдавна вече я няма. Всичко е пълна трагедия, че и по зле. Следващите, които и да са те, пак ще вършат същото, че и по - лошо. Така им казали, така направили. Въпросът е защо народът нищо не прави?

188

Неисторик

преди 1 година

Правете с*кс не воина :) Щом според Лена няма проблем на лична база :)... какъв е проблема?Така са си решили така са сторили.Техни си работи

187

Анонимен

преди 1 година

Ейй това видео толко безпомощно, че всички се изредиха да говорят за него и да защитават достойнството на жените. Ако Лена беше завъртяла *** на Кирчо като и бръкна там нямаше да говорим сега, но тя се продаде.

186

Анонимен

преди 1 година

Какво прави сама с ПРЕМИЕРА в квартира на air bnb? Женен мъж с 2 деца? А на края на месеца касира заплата? Това е министър председател, не е кифла с мармалад! И взима над 20 бона заплати още когато той е само министър на икономиката! Как се нарича това? Къде се намирате вие, дето я защитавате? Създайте и DNS да и събираме пари, че малко нали пари е излапала! Докато ние държим по цял ден, тя лежи по гръб и яде наши пари! Вози се на самолет, купен от нас, зареден с наши пари и то не по работа!

185

Анонимен

преди 1 година

"Добре,че повечето в България са простички хора да се радват на такива неща." ----------- Въй въй въй, аристократе! Не смяташ ли, че въпросните парашутисти имат задължение поне да пазят някакво приличие бе? Или не само трябва да се радваме, че всичко потъва заради тях, а и да им търпим наглостите, безгръбначността и липсата на какъвто и да е морал? При това, безропотно?

184

Анонимен

преди 1 година

Моралистите възмутени???а къде бяха когато премиера на България хвана ленчето за парапета?

183

Анонимен

преди 1 година

Да нападаш жена е признак на отчаяние, ама айде да ѝ подарим самолета направо, искате ли? Да ѝ броим пари като кардараши? Какво е това? Заплати, самолети, квартири, постове?

182

Анонимен

преди 1 година

народа е казал каквото надробиш това ще сърбаш.даже много време ги търпяхме тези наглеци.

181

Анонимен

преди 1 година

Взима заплати, увърта се! Какво прави една уважаваща себе си дама, политик по квартирите на Air BNB с ПРЕМИЕРА? Сама с премиера на квартира? Какво прави? Защо слезе от самолета за Италия, когато тортаджийката Линда се качи? Защо ползват държавен самолет до Солун за важна среща и после не присъстват на срещата, а вечерят сами, отделно, но са взели ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ , ДЪРЖАВЕН самолет???? Как се нарича това?

180

До 206

преди 1 година

А когато твоите пари отиваха в чекмеджето под формата на кюлчета и пачки,защо не рева?

179

Анонимен

преди 1 година

Да нападаш така грозно една жена е признак на комплексарщина,лошо възпитание и безпомощност.И отчаяние.Тази група от некадърници,които едвам издържат умрелата си телевизия се надява да влезе отново в парламента с плювни,просташки изцепки и клевети.Е няма да им се получи.

178

Анонимен

преди 1 година

Ако трябваше да обясня на някой чужденец какво е България. Бих мупревел коментарите в този сайт да разбере за какво става дума.. Никъде другаде не съм чел така простотия. Поне в нещо сме номер едно!

177

Анонимен

преди 1 година

Лена я познаваме по мустака а платените леки тролчета на ПП по злобните коментари, омразата ги изяжда отвътре то само това им остана.

176

Анонимен

преди 1 година

Щампа! Лека жена! Край! Печат!

175

Анонимен

преди 1 година

Аз бях влюбен в мустаците на Лена, но тя взе да ги бръсне и чара избяга

174

Ана Маняни

преди 1 година

15000 заплата за бъркане под полата !?*** иначе е сгодена .Да се качи на Фалкона трябва първо да го вдигне...

173

Анонимен

преди 1 година

Видеото ряпа да яде ! Я вижте коментарите на гepбавия mpoляк ,та да видите що е тотална бедпомощност ! И банкянска интелектуалност (Аз съм проcm u вие сте прocmи) ...

172

Анонимен

преди 1 година

А култура ли е Лена да се *** с моите пари като данъкоплатец?

171

Анонимен

преди 1 година

Поне може да я гледа човек, без да му мигне окото. За разлика от Фидосова, Цачева, Караянчева, Атанасова и всичките други еметици, които бяхме принудени да понасяме през последните петнадесетина години