210

Анонимен

преди 1 година

Ленче,от парапети на парапети, джаста-праста си страстна.Дай за 15 бона to love you, дай на Кирчо to buy you;).

209

Анонимен

преди 1 година

Въобще нямаше да ми пука за сегашния трак на мумията, ако преди това имаше нещо за Доган порцията на властта, Боко кюлчето анд Мата Хари и Пеески магнита.

208

Анонимен

преди 1 година

По толерантно отношение от това на СТ към еЛПъПърката ве е известно

207

Анонимен

преди 1 година

ЕЕЕЕ ПОНЕ В ПРАВ ТЕКСТ КАЗВАТ ТОВА КОЕТО ГОВОРИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! ЗЛАТЕН ПАРАПЕТ!

206

Напълно заслужено

преди 1 година

И чиста истина. Лъжа ли е съдържанието?Промяната ни направи на маймуни и яко ни бръкнаха в джоба.Останалите маскари в политиката са същата стока.Затова и накрая никой няма да ходи да гласува...

205

Анонимен

преди 1 година

чалгарите просто намериха начин няколко дни да се пише за тях... Стават все по-жалки, и все по-изчезнали...

204

Тежка дилема

преди 1 година

Кой от двете персони е по-неприятен и отвратителен, чия страна да взема,на кого да съм временен привърженик?Славчо чалгаря разврати младежта у нас с цинизма и халтурата си,превърна чалгата в атрибут на малокултурните съзнания.Лена с афрерите си,с неутолимата си жажда за властване без оглед на средствата и начините,нанесе в тандем с Киро и клонингите му в ПП тежки щети на икономиката на БГ,а също и в общественото съзнание.Ако може двамата да се унищожат един друг,ще е от най-голяма полза за БГ.

203

Анонимен

преди 1 година

Да бе мирно седяло - не бе чудо видяло!

202

Мда

преди 1 година

Да сьгласен вьзможно е и лена да е подльгала с нещо кирчо , жените за пари са готови на всичко няма го вече оня морал от старото поколение , макар да не е ясно какво са правили в апартамента може да са играли шах или дама например

201

Анонимен

преди 1 година

"жените често попадат под чара на шарлатани"----------- Жените никога не са виновни, по подразбиране. Все излъгани, прелъстени и т.н. Айде аман от оправдания.

200

Анонимен

преди 1 година

Чух песента хахаха голям шлагер.

199

Анонимен

преди 1 година

Ленчето е младо и глупаво. Да беше прочела една малка книжка за етично поведение. Глуп*авото заяждане не прави добро впечатление в политиката, особено когато си новак.

198

Анонимен

преди 1 година

Не мога да се сърдя на старото поколение,че е по слабоумно. Преди са се карали коли с добавено олово, което доказано намаля коефициента на интелигентност.

197

Анонимен

преди 1 година

Кире, мокро ли е котето на Ленчето ;)

196

Анонимен

преди 1 година

Много ми се ще да чуя мнението на Кирил Петков за дълбоко интелектуалните и високо културни рими на депутата - Ицко Хазарта. Хм?

195

Анонимен

преди 1 година

Грозно, пошло, просташко. Но и поведението на Кирил и Лена не беше по-различно. Като ще си казваме истината, да е цялата - не половината.

194

Анонимен

преди 1 година

Правете любов и си угаждайте, ама хайде моля с лични средства, а не с държавни пари на хората! Знаете ли, че родителите събират все още по 50 лева всяка година и купуват балатуми, шкафове, бюра, листа, химикалки, фулмастери, книжки за оцветяване за децата в училище/градина? Знаете ли, че в болницата трябва да занесеш храна на близките си, защото тази там е негодна? А Лена лети с правителствения самолет за личен кеф и яде сьомга в него и пие шампанско и то не Искра! Безплатно при това!

193

Анонимен

преди 1 година

Лена няма проблем да прави се**с с който и да е женен мъж, който не е премиер и не и пуска постове и заплати! Нямаше да е проблем!

192

Анонимен

преди 1 година

Дори не е смешно -наистина някак просташко и безсмислено ! Можеше баджанак кючек да направят ,ала там и слави ще трябва да го споменат нали ?-дори е по-извратено от парапета

191

Анонимен

преди 1 година

Това са държавни пари, които прибира "хищната хиена" и които летят около нея, които тя пръска и с които Петков се е разпореждал! Не да се осмее в песен, НЕ! Ние трябваше с тояги да ги изгоним! Как не ви е срам да ги защитавате? За какви се помислихте вие, големи защитници? С тояги и камъни трябваше да ги изгоним! Това тяхното е гавра с народа! Това не е коя да е жена! Тази жена с нашите пари си е правила хаир, а хората са бедни, децата нямат балатуми в градините! В училище няма географски карти!