119

Анонимен

преди 1 година

Нормално, че ни мина. Волята на народа е правителство на ГЕРБ, не на ПП! Или няма значение какво гласува мнозинството??

118

българин

преди 1 година

До "ПЕНСИОНЕР" Недраги пенсионере,ума ти къде е,та ревеш за бандитите от герб!малко лити беше,че окрадоха народната пара,разтуриха държавата,и сринаха мора на хората.Заради такива като теб сме в калта.

117

Анонимен

преди 1 година

Първата задача на всяко Народно събрание е да избере изпълнителна власт. Ако народното събрание не се справи с тази задача, всяка законодателна дейност е узурпация от 240 нефелни депутати. В момента тази узурпация на законодателната власт се подкрепя от президента, който узурпира изпълнителната власт след като вече месец не връчва мандат на ГЕРБ да съставят правителството.

116

Анонимен

преди 1 година

Всички политици са една шайка родотстъпници погазващи Българщината и конституцията години наред. Цялата държава е изписана с латински букви и на английски (линейки, полиция, гражданска защита, надписи на държавни учреждения, обшо взето навсякъде, а официалните лица, от своите тронове в парламента, не само не повдигат въпроса пред Конституционния Съд, но и приемат за нормално работен език на международни срещи в България да е английски. (По Конституция официален език в България е български)

115

Отговор

преди 1 година

До Чоко 110 Ами толкова им е акъла , Чоко.

114

Безпартиино сираче .

преди 1 година

До Изисквам от САЩ 109 И на дъното на бидона може да се сложи канелка и продължаваме падението продължава. Хи , хи.. !

113

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 106 Ами сега сме капитализъм не приятелю. Нормално е САЩ да ни дърпа конците. Някога бяхме социализъм и конците ги дърпаше СССР , ами ти не роптаеше и ходеше на закрити партийни събрания. Какво криехте от народа ? Ах ти , ми-зе-рни-к такъв.

112

Така е ..

преди 1 година

До Анонимен 111 Ние няма да си играем само на смени. Социализма умря , почина, но и капитализма не е в добро здраве у нас , благодарение на комунистите, които си напълниха джобовете с пари и саботират всичко , което маже да им отнеме парите.

111

Анонимен

преди 1 година

Ухиленяк та дрънка. жертвата на ПъПризма в България ще бъде всеки Академик, докато не ги затрият и А се превъне в а, след което ще заличат БАН и Софийскиа Университет

110

До 116

преди 1 година

На следващти изборислед два месеца обаче ПП и БСП може и под 5% да останат! Те губят от нови избори..

109

Пенсионер

преди 1 година

Народа пожела на изборите ГЕРБ да състави правителство. Герб предложи да премиер проф. Габровски и никой не каза лоша дума за него. Но злобните опозиционни партийки отново бламираха единствената възможност сега да имаме редовно правителство. Нинова имаше златния шанс да подкрепи ГЕРБ и да спечели благодарността на българите , но не го направи, заслепена от злоба. За нея е по важна партията от държавата.Няма да коментирам президента.Него си го знаем.Надежда всяка оставете.

108

До 110

преди 1 година

Еми защото изтичат в канала,просто ППС им удължава агонията

107

Анонимен

преди 1 година

111 ПП са леви популисти, върнаха и соцследователя от времето на зрелия социализъм, милиционери Рашков. С него проведоха репресии, арести, чистки.. също като при селска бай Тошо.

106

Анонимен

преди 1 година

Има ли някой който все още си мисли или вярва , че тия в парламента "партии..политици" са там да работят или решават проблемите на народа или държавата..Те са там инсталирани като ...вързаните магарета и ги ползват за гумен печат тип ПУНТА МАРА ...ПИТАЙТЕ ЧЕКМЕДЖАН

105

Анонимен

преди 1 година

Провал и за третия после хартишни избори с ГЕРП и пак същото и провали.

104

Чоко

преди 1 година

Очакван Пълен Провал. Чудя се обаче на Пинокио и генерал Гном, защо продължават да са като лепенка за некъдърниците шарлатани.

103

Изисквам от САЩ

преди 1 година

По професионални и компетентни марионетки! Това е дъното на бидона! Дъното на Байдъна!

102

Анонимен

преди 1 година

Вече ще ви управляват с Чалга по телевизора! Телевизия 7/8 е новата ви централна власт! Кукубенд е новият ви парламент! Да живее президент Радо Шишарката и новото ви правителство Белите Шишарки!

101

Анонимен

преди 1 година

Солко пъти ки провали мандата на ПП за последните 5 месеца? 2 или 3 пъти?? Провала Продължава вече всеки месец?? Докога?

100

Анонимен

преди 1 година

На следващите избори 20% участие! И това се води още демокрация??? Народа разбра че не той дърпа конците, а САЩ!! И няма смисъл да гласува! ВСИЧКИ партии слугуват та САЩ и техните интереси! Защо да легитимизираме следващото американско марионетно правивителство и НС?? Със 20% активност! По добре всички да откажем да гласуваме!