38

Анонимен

преди 1 година

До Малко мозък: Никът, който си използвал, те описва чудесно. За това дори няма да направя опит да те репликирам.

37

Анонимен

преди 1 година

До Малко мозък 34. Ами щом не можеш да си отговориш на този въпрос, явно наистина ти е малко мозъка или по-скоро гладък.

36

Анонимен

преди 1 година

Медведев показа нагледно колко е зле положението в Русия. С най-сериозен тон и върховна наглост нарече черното бяло. Нормалните хора странят от такива индивиди, вече и руснаците усещат, че ги правят на балъци.

35

Анонимен

преди 1 година

Не убивай..Не кради..Не лъжи..Не пожелавай... територията на ближния си...Комунизъм и религия..Тия са организирана кагебейска терористична групировка овладели и експлоатиращи държава ,ресурси..и хора..и не им дреме за нищо друго освен .."джоба" и там трябва да ги удрят.Всичко друго ...партии ,избори..закони са пунта МараПитайте ЧЕКМЕДЖАН

34

Баян

преди 1 година

Мечка колко водка ще унищожи за празника, да му мисли събирач на празните бутилки...

33

Диян

преди 1 година

До 23: Човече, да пратиш някого да гледа "Солнцепьок", за да разбере зверствата на украинците, е повече от глупаво. Все пак това е филм, а не реалност. Не можеш да бориш бясната западна пропаганда с друга фикция. Макар че във филма има правдивост, това не са факти. Освен това не показва дълбочината на всичко, а се ограничава до някакви шокиращи екзекуции. Има предостатъчно статии, интервюта от чуждестранни журналисти, документални филми, а вече дори и книги. Който иска да знае, ще научи.

32

Анонимен

преди 1 година

Москва е проблем на самата себе си, после на целия свят.

31

Малко мозък

преди 1 година

Винаги си задавам следния въпрос-защо почти всички съседи на Русия се дистанцират от нея или я мразят.Казахстан, Финландия, Естония, Латвия, Украйна, Грузия, Азърбайджан, Япония. Литва, Монголия,/Китай са различен пример-Си-то няколко пъти в прав текст каза, че не одобрява войната на Путин./МОЖЕ БИ ПРИЧИНАТА Е В САМАТА Русия, а не в една камара различни държави и по религия и по икономически развитие, и по култура.Руснаците нека се вгледат първо в себе си и тогава да търсят кусурите на другите с

30

Анонимен

преди 1 година

В Москва няма нищо лесно.

29

хахаха

преди 1 година

Кеф да гледаш как руските пияници вече гърчат от безсилие.

28

Анонимен

преди 1 година

Медвед очевидно има тежко пиянство както всеки добър колхозник-роб от съветската школа. Некадърната им армия за една година нямат ЕДИН превзет град в една бедна, фермерска Украйна, а тръгнали срещу държава от НАТО като Полша да лаят. Полша има капацитет да мобилизира 200 000 висококвалифицирани воиски за 24 часа при първа необходимост. Видяхме на руските пияници ''мобилизацията''. 6 месеца успяха само от затворите и лагерите да ''мобилизират'' войници за пушечно месо на фронта. Трагикомедия.

27

Анонимен

преди 1 година

''Който е с Русия, мрази България''- Христо Ботев

26

Анонимен

преди 1 година

Блатная си е унищожила почти цялата си боеспособна част от алкохолизираната си, нискоквалифицирана ''армия'' в Украйна за една година. Загубите са катастрофални. Смятайте тези болшевици ако тръгнат срещу истинска държава с истинска армия. Ще ги приключат за 2 дни.

25

Хаха

преди 1 година

Този алкохолизан болшевик усеща как и следваща порция руски окупатор ще се върне обратно в мАсква из картофени чували. Бой по руската антихристиянски и*мет!

24

Анонимен

преди 1 година

Никакво примирие за тези чудовища от Украйна това не са хора това са зверове. Само бой и унищожаване на мъжкото население за да се изкорени нацизма от празните им кратуни.

23

Анонимен

преди 1 година

Не я разбирам тази държава Русия. В края на Европа и в края на Азия. Измислена работа. С нито един съсед няма разбирателство. Както казвали римляните, като сам не си в мир със себе си, не чакай да си в мир с околните

22

Анонимен

преди 1 година

Не я разбирам тази държава в края. В края на Европа и в края на Русия. Измислена работа. С нито един съсед няма разбирателство. Както казвали римляните, като сам не си в мир със себе си, не чакай да си в мир с околните.

21

Поне развеселява

преди 1 година

Медя като послушно паленце от време на време го пускат да каже някоя опорка и пак го прибират.

20

Анонимен

преди 1 година

За едноклетъчните и безмозъчни подкрепящи психично болните от Украйна ще кажа едно изгледайте филма Сонцепьок. Аз просто се чудя в какво затъмнение са ни държали 8 год. и какви зверства са извършвали Украинската *** нация. Не, че не съм гледал материали какво е ставало но то е било някакъв ад за рускоговорящите. След всичко това се надявам Русия да стовари цялата си военна мощ без пощада към никого.

19

Адмирации

преди 1 година

Бой по украинските нацисти! Те не празнуват Християнски празници! Хайде да се приключва с тази Укрия, че да се почва същинската част, срещу Полша, после Германия! Време е Русия, да освободи европейците от САЩ робство!