20

Една българка

преди 1 година

Естествено, че трябва да се обединят около някакви цели. Какво не и харесват на декларацията? Не може само с рогите напред, целта е да има обединение към общи цели, за да вървим напред - ВСИЧКИ ЗАЕДНО. Както Кубрат е рекъл със съчките, а не да се делим, така ще сме много по-слаби.

19

баба мара

преди 1 година

защо се мотаете а не връщате мандата къде сте тръгнали с парапета и геяизбори до дупка докато ви изчистим

18

Анонимен

преди 1 година

Ужас!Не ги искаме Пропадналите Пицари!За няколко месеца са ни унищожили енергетиката.Искат да се върнат,за да ни довършат като държава и народ.

17

Радеф

преди 1 година

Тези нали ги уволниха наскоро.За къде се напъват?

16

Анонимен

преди 1 година

Няма спасение за България след 12 години управление на ГЕРБ. Каквито и декларации или програми да има, каквито и правителства да има, те не могат да възстановят унищожената от ГЕРБ България.

15

Анонимен

преди 1 година

Преди си мислех, че няма по-лошо управление от това на СДС, но дойде ГЕРБ и надмина учителите си от СДС. Не ми се мисли какво ще стане, ако обединените крадци и некадърници от ГЕРБ и СДС се върнат на власт. Тогава в България ще останат само 2 милиона пенсионери плюс мафията ГЕРБ-СДС.

14

Целта на

преди 1 година

декларацията е дали останалите партии са готови да подкрепят съвременните интереси на българина- за един по- добър живот, а не да се влачим като бананова република. Ако не ги подкрепят тези, които реват, че са евроатлантици, значи са едни най- обикновени грабители на българския народ. На избори само за ПП - млади, енергични и разбират от управление.

13

Анонимен

преди 1 година

Тези от ГЕРБ са толкова неграмотни, че не могат да различат декларация от програма. Факт!

12

Анонимен

преди 1 година

Четворната коалиция начело с ПП свърши нещо много полезно - укроти инфлацията започнала при управлението не ГЕРБ до поносими нива. Разбира се не може да се очаква, че при огромната инфлация в ЕС, в България инфлацията ще е ниска

11

Българка

преди 1 година

Този нефелник е на хранилката на "Америка за България" и има фондация с Киро. Същият измамник.

10

Реалист

преди 1 година

Каквото и да представят от ПП, пак ще е по-добро от всичко, което ГЕРБ-СДС могат да предложат. Идеите на ГЕРБ-СДС са само как да крадат още стотици милиарди и нищо в полза на България.

9

Анонимен

преди 1 година

Петков и Василев имат нужда от такива кукла на конци, станала с връзки академик за да им вървят далаверите като Джемкорп, закриването на Мариците, новите заеми всяка година, които ние ще плащаме и т.н.

8

Анонимен

преди 1 година

И за краткото време, когато ПП бяха на власт те откраднаха милиарди и ни заробиха с милиарди заеми, това ясни се вижда по огромната инфлация, която дойде след тяхното управление.

7

Напълно неграмотна!

преди 1 година

Приоритетигте горе-долу стават! Но разписаната програма е тотален резил! Липсват цели сектори, при това важни - регионално развитие, земеделие, туризъм и т.н.!

6

Зозо

преди 1 година

Зубър, върни мандата! Киро - лъжеца и Асан - гъзеца са гола вода :)))))))))))))))))))))

5

До 4

преди 1 година

Естественоо, всичко е заложено за Пълните Палячовци.

4

Анонимен

преди 1 година

Няма ли вече да го закриват този цирк НС, вчера беше абсолютно падение на това място с всички изказвания особено герберските нивото там е на някакви слабоумни. Гледаш ги и се отвращаваш, хора които са управлявали толкова години като някакви каруцари хвърлят огън и жупел върху тези които са били месеци с идеята да очернят другите за това което са сътворили те, гнусно. ПП може да не са китки, но времето им е доста кратко за да могат да направят такива золуми. Всичко е било заложено.

3

Алекс

преди 1 година

Ясно е,декларацията няма да мине.Депутатите ще запишат още една надница за безмислен труд.

2

Христо Христов

преди 1 година

Няма лошо да се обсъжда, ненормално е да се гласува.

1

ан те такааа

преди 1 година

Браво, за ужас на Боре Способния!