23

до 7

преди 1 година

Ами то и ИТ специалистите оправят компютри.Но едно е нещо да ремонтираш,друго е мигранти да прекарваш!Един се бил оплакал,че си викнал майстор за печката и дошъл негов познат полицай.Няма лошо-полицая може да е учил този занаят в техникум преди да стане полицай.Оня ако е много знаел-да си е оправил сам печката!Сега такъв имали-такъв пратили-както казва народът!

22

убеден

преди 1 година

Ако беше учил по добре физика нямаше да го хванат.Всъщност тогава нямаше да е полицай.Ама пак не щеше да го хванат.Учете физика,бре господа полицаи. Помага!

21

до 20

преди 1 година

Животът в мафията е сладък,но кратък!

20

до 15

преди 1 година

Учителката ми по физика в гимназията бе завършила ядрена физика.Учителят ми по математика беше два пъти участвал в международни олимпиади по математика.Учителят ми по химия също бе много добър.Я ми кажи кой полицай може да се сравнява с тях?За учител се учи 5 години в университет.Тези хора бяха равностойни на университетските преподаватели които са ги обучавали.Заслужават и по големи заплати.Не ми сравнявай учител с полицай-само това не искам да чета или слушам!

19

SS

преди 1 година

Браво на момчето возило мигрантите ! Правилно ориентирано в живота ! Полицай ,сладка службичка, и осъзнало ,че с една заплата нищо не можеш да направиш особенно в Бг !

18

SS

преди 1 година

Вие уважаеми читатели как мислите ? Пробита ли е системата ? Пишете бе ,кажете си мнението на министъра !

17

Мииии!

преди 1 година

Това розоводупесто жалко адвокатче от Пловдив кой го сложи за министър на МВР ?? Естествено, че настъпва хаос и разруха. Най-корумпираните и некадърни управления на България са тези на "Продължава проституирането" и служебните правителства !

16

SS

преди 1 година

И картата и пищова пази ченгето Да питам ? За какво му е на бивш служител на системата оръжие ? Нали има полиция да пази ?

15

Анонимен

преди 1 година

ЕДИН ПРИМЕР на някой неудобен!! А такива са са мнооого повече, но........тях ги пази униформата, защото знаят каде и колко да снесат на шефовете си!!

14

гост

преди 1 година

ВСЯКА ГОДИНА СЕ УВЕЛИЧАВАТ , ПО ДВ ПЪТИ ЗАПЛАТИТЕ НА УЧИТЕЛИТЕ . ПОЛИЦАЙ ПОЛУЧАВА ПО МАЛКА ЗАПЛАТА ОТ УЧИТЕЛИТЕ . ДА СТЕ ВИДЯЛИ СИРАЦИ ОТ УЧИТЕЛИ . НЕ . СИРАЦИ ИМАТ ПОЛИЦЕЙСКИТЕ ДЕЦА . ОБИДНИ МАЛКИ ЗАПЛАТИ ЗА ПОЛИЦАИТЕ НА ТЕРЕН . НЕКА ДА ПОГЛЕДНАТ ЗАПЛАТИТЕ В ЕВРОПА НА ПОЛИЦАИТЕ , РАЗЛИКАТА Е ОГРОМНА , НАЛИ ИСКАМЕ ДА СЕ СРАВНЯВАМЕ С ТЯХ . КАК ДА СИ ОТГЛЕЖДАТ ДЕЦАТА С ТАКИВА СМЕШНИ ЗАПЛАТИ . АМИ , ЩЕ ТЪРСЯТ НЯКАКЪВ ДОПЪЛНИТЕЛЕН ДОХОД ЗА СЕМЕЙСТВАТА СИ . РИСКОВА ПРОФЕСИЯ ЗА ЖИВОТ

13

До 4 баба мара

преди 1 година

Че кво му е на отговора. Има кредити ,които не може да плаща. Търси начин да ги плати. Да не мислиш ,че банките ще му ги опростят и ще спрат да му ги налихвяват.

12

Анонимен

преди 1 година

Айде пак правите черен PR на МВР...ненормални!Нали ако ги закрият престъпниците ще ни заколят?!Знаете ли какъв хаос ще е ?!Не всички са корумпирани като тоя.Важното е,че са го хванали веднага и не са го пуснали,защото им е колега.Те от няколко месеца са се взели в ръце и си правят чистки.

11

Анонимен

преди 1 година

Тези полицаи излязоха по-големи разбойници от кварталните апаши. Какво става тука

10

УУУУ

преди 1 година

Ченгесаря, дето уж трябвало да пази закона ,като има кредити и харчи с широки пръсти..плюс няколко хилядарки заплата, това го оправдава!А че 90% от народа мизерства с мизерни заплати..Ко прайми?Ако целият народ почне да прави престъпления докъде ще се стигне?Закривай това МВР-сбирщина от татуирани бандити събрани от кол и въже!

9

Анонимен

преди 1 година

разпасана, безконтролна, с високо самочувствие, нисък интелект, 90% са за дебелариум, всяко престъпление става със знанието или съдействието на полицай, ходят пияни и дрогирани на работа и тоз ми обяснява, че не може да се контролира тази пасмина, има държави с много повече от 50 000 полицаи, където е гордост, да се наречеш полицаи!!!

8

Сюлейман паша

преди 1 година

Нищо не може да оправи гена ви-ни капитализьм,ни социализьм,ни СССР,ни ЕС,ни НАТО, НИ КАТО!!! Щом и Османците,дето налагаха ежедневно твьрдите ви кратуни сьс сопи,не можаха да ви направят хора за цели 5 века никой друг и нищо друго не може да ви оправи!Налага се да изчакаме натуралното ви изчезване ама и то ще вземе едни най малко 50-60 години!Ами...ще стискаме зьби!

7

Някой

преди 1 година

Точно това означава. Системата е гнила. Всякакви назначени в системата. Но какво да се очаква от началници назначени политически и без грам опит в полицията. И премахване на кадърни и честни от системата защото не са изгодни. Рибата се вмирисва и т н. Шефката на гранична колко време е била на границата и колко наряда е дала и виждала ли е в живота си граница.

6

Факт е

преди 1 година

Колкото полицаи познавам, всички те работят и по някаква втора работа, най-често "сива": ремонтират коли, строително-монтажни работи, дребна търговийка. Правят го защото основната им работа им дава повече свободно време и много малко пари!

5

@@@

преди 1 година

До Не пазела ли 1:Особенно бивши служители на МВР с такива карти на пенсионери?!?Защо им ги дават,след като им служат единствено и само засечени от КАТ за нарушение или спряни за проверка да бъдат пуснати безнаказано!?!Какъв колега може да бъде един бивш служител от миналия век,на един настоящ служител-млад човек???Предлагам на всички бивши служители да им бъдат иззети картите,стига са живяли с привелегии и най-после да се научат да си плащат от джоб,като поп!!!

4

баба мара

преди 1 година

имал кредити толкова глу-паво обяснение с какво образование е това момче