20

Реалист

преди 1 година

Офицерите не трябва да се навеждат,а този генерал лиже подметки на всички,само и само да е в НС.

19

Анонимен

преди 1 година

евалата на Янев

18

Фашистът

преди 1 година

Въвел зелените сертификати. Челно място на трибунала.

17

Гном

преди 1 година

Тозши бивш ппремиер на България никой не го пита. Той си говори сам, както и един от по-бившите. Мутрата от Банкя. С такива генерали като тях, ще си пея, докаот в България няма военни. А те отидат там и за каквото са учили. Между впрочем, кога генералите ще започнат да се стрелят в НС на България ?

16

Никога БВ

преди 1 година

Ако третият мандат попадне в този натовец, ще ни направи диви и щастливи. Фурнаджийска лопата няма място в политиката. Днес едно, утре / друго.

15

ЬЬЬ

преди 1 година

пп-продължаваме потъването-е в тотална изолация.Голямата част от инфлацията в България е лично нейна заслуга и е тъжно да се разбере,че и "харвард"може да произведе нес копо са ни индивиди с голямо его,зад което няма нищо друго,освен жажда за бързо забогатяване без оглед на начините по които то ще се извърши.

14

Александър

преди 1 година

Всеки ден му се дава думата на натовския генерал по всички въпроси. А Български Възход просто е Безпринципни Винаги! Папкат, слушкат и изпълняват команди.

13

anonimen

преди 1 година

До Анонимен 11. Много се лъжеш , че пРезидента ще даде 3-тия на ДБ Ще го даде на другия зеленочорапец -Пянев и тогава ще я затрият държавата. Те само това искат и или към Разия което е едно и също.

12

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Хем всички са евроатлантици, хем не се подкрепят. Пародия на театър. Всички вече виждат, че сядат на една маса и ядат от общия казан дори.

11

Анонимен

преди 1 година

Янев е марионетката на Радев, който се съюзи с ГЕРБ. Янев няма да подкрепи ПП, ще подкрепи ГЕРБ. Нинова също се съюзи с ГЕРБ.

10

Анонимен

преди 1 година

Трети мандат за ДБ и около тях "магически ще се обединят" ГЕРБ, ПП, БВ, а защо не и ДПС. Тия циркове за първи и втори мандат са ясни и никому интересни.

9

перко

преди 1 година

На селските хитреци от ПП не им се получи номера с тази декларация! Само ДБ-лите още не могат да се осъзнаят!

8

Анонимен

преди 1 година

Не му обръщайте внимание на господин-другаря Янев какви ги плещи ! Просто мозъкът му е замъглен от фикс-идеята да е на всяка цена във властта ...

7

Изнервен

преди 1 година

Кироооооо, Киро, кой сега излезе импотентен бе, клоун смешен?

6

D

преди 1 година

Ти следващите избори си аут, ате чукат на вратата. Порадвай се още месец два и айде от където си дошъл.

5

Христо Христов

преди 1 година

До 10 "ПП май само ДБ ги подкрепя" - ц. И аз ги подкрепям. Защото бъдещето на България минава през мобилизацията на 50000 евроатлантически про'с'така в служба на нато. Ще!

4

ови

преди 1 година

***, първо да се говори за мнозинство , а полсе за приоритети??нали ,ако някой ще иска да е с теб ще трябва да знае поне основни политики по които ще се работи. Или дайте да правим мнозинство пък после ще видим какво ще работим. Зелен чорап.

3

Анонимен

преди 1 година

Порадвай се още малко, че си в парламента. На следващите избори сте аут.

2

Анонимен

преди 1 година

Бихме, не бихме, щяхме, не щяхме. Май изобщо не бихте били, ако щяхте да бъдете, да бяхте щяли да бъдете, ама не щяхте да бъдете. Тоя човек е самото условно наклонение - винаги наклонен и винаги под условие.

1

Краси

преди 1 година

Комунистът си остава комунист-бетонна глава !