40

Анонимен

преди 1 година

Най- лесно е да се оплакваш и да се правиш на интересен, какъвто е случая с Хари. Толкова много завист е натрупана в душата на това момче, че вече прелива и излиза наяве. С теси бомбени интервюта хари демонстрира, че е психически неуравновесена личност. Има нужда от душевно спокойствие, да балансира, но не може да го намери, защото и жена му е с болни амбиции.

39

Анонимен

преди 1 година

Цялата тази сага ми изглежда твърде просташка. Да печелиш публично внимание и пари като забавляваш публиката чрез лични пикантери, не осъзнавайки в какво жалко положение се поставяш.

38

Сюлейман паша

преди 1 година

Светьт се превива от глад а тия глезльовци не могат да поделят богатството,властта и престижа!Султаните оставяли най умния и кадьрния комуто да поверят империята а останалите-в тьмните води на Босфора! И след това няма гьк няма мьк!По тая логика тоя грозния немирник с рижавата коса и с луничките отдавна трябваше да го оставят в Темза да отплава кьм Ламанша...

37

Анонимен

преди 1 година

Двамата братя са отгледани при едни и същи условия, но имат различно personality, за което допринасят техните половинки. Ако Хари престани да се занимава с тези глупости и инвестира повече във възпитанието на децата си, ще спечели повече. Досега не ги е показал като по- големи, за да преценим какво е постигнал в това отношение. За разлика от него уилям с основание се гордее с 3-те си прекрасни дечица и не се занимава с глупости.

36

Анонимен

преди 1 година

Горкият Хари. Иска си семейството, а продължава да плюе и да говори глупости срещу тях. Докъде се е докарал. Съвсем си е загубил ума и разума. Какво съвпадение. И жена му е на нож със семейството си- баща, сестра, брат. Интересно дали и тя ще опише семейните си отношения в своите мемоари или ще плюе по кралското семейство за пари.

35

Анонимен

преди 1 година

Коментират се особи, които вероятно никой от коментиращите не познава. Никой не познава живота на кралското семейство отвътре , нито характерите им , нито протокола , който трябва да спазват. Това , че те занимават света със себе си , си е тяхно решение. Можем да си правим изводи само по външни впечатления. А те са далеч от реалността.

34

Анонимен

преди 1 година

Оказва се, че внучката на Нелсън Мандела е изразила в интервю недоволството си от Хари и жена му, че ползват името на дядо й, за да привлекат вниманието към "сериала" си, който пък им носи пари. И за да отклонят вниманието от интервюто, хоп - изтекъл откъс от "мемоарите", но и достатъчно "скандален". Даяна е казвала, че Уилям й е опора, а за Хари се е притеснявала. Днес Уилям е високо образован, пилот е на военен самолет и хеликоптер, със здраво семейство;Хари едвам е завършил и живее под чех_ъл

33

Анонимен

преди 1 година

Тоя какво ли нече не измисли за пари! Продажник и предател!!

32

Анонимен

преди 1 година

Той ме хвана за яката, скъса огърлицата ми и ме повали на пода...о май гоуууд! Скъсал му ОГЪРЛИЦАТА??

31

do 28

преди 1 година

Всеки работещ член на кралското семейство е длъжен да спазва кралския протокол, защото всъщност представлява кралицата/краля. Тежко е, но това е институция - правилата се спазват. Меган искаше с единия крак да е вътре в кралското семейство, за да ползва славата и привилегиите, които то носи, но с другия - навън, за да прави каквото си иска. Кралицата обаче не го позволи и с право. И е то ви отмъщението - опит да превърнат кралското семейство в шоу ала Кардашиян. Не им се получава обаче.

30

Анонимен

преди 1 година

Интересно е също, че мегънка не отрича, че е тормозила персонала, който е бил назначен всъщност да й помага. Нейното обяснение обаче е , че тя, видите ли, имала високи изисквания!!! Явно са били по-високи от тези на самата кралица, щом само персоналът на "херцогинята с изискванията" е напускал обезпокоително често. Медиите са надушили, но "лошото" семейство на Хари е потушило скандала с парични компенсации за унизените от вчера слязлата от клона "кралска" особа Меган.

29

Анонимен

преди 1 година

Контекстът липсва обаче.Служители на църното парвеню са се обединили в клуб, наречен "Клубът на оцелелите".Тази довчера никому непозната женица се е държала по отвратителен начин с хората - обиди,крясъци,унижения,неспазване на работното им време.В началото,след като Хари я домъкна, Уилям и Катрин са предоставили свои служители на Хари и парвенюто. Когато до Уилям е стигнала информацията за поведението на жал_карката спрямо хората, Уилям е отишъл да говори с брат си. Явно не е срещнал разбиране.

28

Анонимен

преди 1 година

Меган не е длъжна да се съобразява с кралския етикет. Тя не е съпруга на бъдещ престолонаследник. Въпреки , че нищо не се знае. Понякога съдбата поднася големи изненади. Не разбирам фаворизирането на Уилям и Кейт. Ако имаше мъдрост в това кралско семейство , отдавна щяха да потушат тези скандали. При това щяха да го направят умно. Единството на семейството е над всичко. А в случая и Уилям не е дорасъл да носи тежестта на кралската корона.

27

Анонимен

преди 1 година

Стига ни занимавайте с брекзитланд.

26

Конспиратор

преди 1 година

Тоя принц или го подмениха в Америка, или имат нещо, с което го държат и го заставят да излиза с такива холивудски истории - компромат, заплаха за децата или друго.

25

До 22

преди 1 година

Точно там е въпроса, че вече не е на хранилката британския народ. Преди заминаването си се отказаха от титлите си. Явно парите са започнали да свършват и няма по-лесен начин да спечели някой долар от този, да извади кирливите ризи на семейството си.

24

Samo minavam

преди 1 година

Уилям, трябвали е, повече да го дърмониш. Понякога помага.

23

Кралски шут

преди 1 година

Малко му.

22

Анонимен

преди 1 година

Да разбирам ли, че човек който е на издръжка на цял един народ само защото е роден в определено семейство се и жалва от трудностите които е срещал ?!?!?

21

До 16

преди 1 година

Ти гладно куче виждал ли си? Ако ще и да е пинчер. Порцеланова купичка няма как да оцелее и може да пореже кученцето