43

Всъщност

преди 1 година

Войната НЕ е заради някакви там земи... Истинската причина е в трилионите напечатани хартийки в Сащ, които нямат НИКАКВО покритие и сега войната ще послужи за оправдание за СВЕТОВНАТА хипер инфлация, с която ВСИЧКИ НИЕ ЩЕ ПЛАТИМ ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ К.У.ХИ ДОЛАРИ. НЕ знам дали в Русия осъзнават това. Провокираха ги да направят войната и сега те ще излязат виновните за световната криза. А истината е точно обратната. Войната е следствие, а НЕ причина!

42

Поп Ганчо

преди 1 година

И този е един разбирач. Само такива *** кравари не са разбрали, че Русия започна войната като операция. Тепърва ще разберат всички кокво е да се подиграваш с мечка. Амин!

41

До Майна

преди 1 година

Абсолютно съгласен

40

За ЕС

преди 1 година

ГОТВЕТЕ СЕ ЗА МОБИЛИЗАЦИЯ! Войната още не е започнала!

39

Анонимен

преди 1 година

Вилица Русия, май не е толкова велика!..Велика е само в бляновете на българските потомствени шумкаря!:)))))))))))))))

38

Сандо

преди 1 година

пълни глупсоти! като замръзне земята танковете пак влизат и за 2-3 дена са в Киев и тоя път няма да си тръгнат! Ще влезнат от Беларус

37

Анонимен

преди 1 година

ГАНЬЮ ПАРИ ТРЯБВАТ, ПЛАЩАЙ

36

Майна

преди 1 година

За жалост , войната едва сега започва. Путин има още мноооооого възможности без аналог в другите армии и ще ги използва. Не съм за Путин. Но той е по- малкото зло, колкото и да не ви се вярва. Заменихме един голям брат за друг голям брат, но доста по- скъп , още по- алчен и още по- безсъвестен! Уви. Днешната ХАЛТУРА е АБСОЛЮТНО СЪЩАТА като преди, даже и по- гнусна! И дори се практикува от същите хора. Каква Промяна, какъв ЕС, какви 5 лева?!? Гнууууус...

35

Да

преди 1 година

Вилица Русия, май не е толкова велика!

34

до № 6

преди 1 година

Ами защо чакаш още ? И какво чакаш, че не си нарамил пушката и бегом в Украйна , да се биеш село за село и квартал за квартал . Ама май само на думи си готов или си чул от наемниците / защото не му останаха редовни след 8 мобилизации /, че Зеленски не плаща обещаните заплати, а само авванс .

33

Да

преди 1 година

Радвате ли се русуфили на войната?А?

32

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън - а за руските как са нещата? Играят ли си да ги погребват или остават за тор.

31

Анонимен

преди 1 година

Фашиста вика дръжте фашиста. Русофилчета, предателченца малки, ние проевропейските българи не вярваме сляпо на един човек, както правят фашистите по принцип. Вашата безусловна подкрепа за Путин говори само за едно, и това е фашизъм! Дори може да се говори за нацизъм защото управлението на Путин в момента е крайно дясно, както при Хитлер. Може да поспориме, но предпочитам да говоря на стената пред опцията да споря с русофил, който ще лъже и извърта във всеки пост.

30

Анонимен

преди 1 година

Президентът Зеленски да се свърже с Китай да му изпратят 1 000 000 000 смартфони за да ги пуска като подаръци на руската войска! Ще бъдат много желани и полезни!

29

Гиб Мелсън

преди 1 година

Трагедията е огромна. Ютюба гъмжи от видеа с масови гробове на хиляди и хиляди украински бойци. Достатъчно е да напишеш на ютюба "cemetry with ukrainian soldiers" и да ти настръхне косата. Украйна остава без мъжко население. Превръща се в женска държава, в която 90% от населението ще бъде жени и 10% старци и деца. Това е ужасно! Страшно! А Рогозин е заявил, че всички страни пращащи оръжия на Украйна ще си получат заслуженото.

28

Питали Радио Ереван

преди 1 година

"Понастоящем, къде се намират руските сили в Украйна"?. "Тактически са разположени в черни чували по брега на Днепър", отговорило радиото!

27

хайде

преди 1 година

млъквайте с тая война, че сте досадни вече!

26

Анонимен

преди 1 година

Русофилите все още не проумяват, че всичко приключва тази година за Империята на злото Русия. Ще има разгром и унищожение на руския башибозук, а в последствие капитулация и разпад на РФ. Със Запада и САЩ шега не бива да си прави никой освен самоубийците и лyдите.

25

да

преди 1 година

редовната руска армия от 1,2 млн. обучени бойци е все още в казармите....изглежда путин ги държи за окончателното заличаване на украйна!

24

Анонимен

преди 1 година

Ще започне войната другия месец. Досега е СВО само. И тогава ще стане страшно наистина.