63

Обективно

преди 1 година

Сащ използваха национализма на украинците, за да ги хвърлят като марионетки срещу отявления си враг - Русия. Не знам какво ще излезе от това, като се има предвид огромните заеми на Сащ като външен дълг. Вместо да фалира Сащ, хитрите те направиха така, че Светът да плаща вместо тях, а виновни да излязат руснаците. Измамиха целия свят, гениално!

62

Анонимен

преди 1 година

Русия ще защитава превзетото. Крим и крайбрежието до Крим. Към артилерията трябва да се добави въздушни самолетни удари от невидими изтребители, които да излитат и кацат в Полша.

61

Идеалист

преди 1 година

До Анонимен 72Тогава имаше умни политици, те знаеха какво означава Бандеровци!

60

Анонимен

преди 1 година

Тая Керемида е поръбена отвсякъде

59

До 63

преди 1 година

Какви зайци те перат не знам, ще ти смажат ***. Обаче, прочети за Руско-японската война 1904-5г.. Съотношението е било същото както сега Украйна - Русия. Русия е яла голям пердах тогава. Заекът ухапал мечката и тя избягала обратно в гората. Чети, Лорче, чети , празна главо!

58

Анонимен

преди 1 година

Е то до сега каква беше бе куха главо??

57

Анонимен

преди 1 година

Или си зает да му ближеш топките ..Топките на Путио се *** само от един достоен шумкар - Киро Брейка ала Фейка!:))))))))))

56

Някой

преди 1 година

До колкото познавам този ген и нрав едва ли ще има преговори скоро като хората. Или единият ще казва не или другият или всеки ще се инати.... И така докато не припаднат и пак се освестят и т.н. Междувременно предстоят избори в САЩ, а най-обезпокойтелно е мълчанието за Англия какво е положението с индийският сериал. Това навежда на мисълта вложен доста добре платен сценарий за властта или затишие пред буря... А ЕС съюз вече се приема като военна организация и сатана...

55

мунчо

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТАми не си прав с тая сметка ,Руснаците и Украинците разменят некви територии -но истината ще доиде след това ,заемите взети от нацитата ще трябва да се връщат доживот,ще доидат и другите преенции ,,,от Румънците за Молдова и от Поляците за земите които са изгубили и впоследствие са присъединени към изкуствено създадената Украина .До една година сметката ше е на масата и някои ще трябва да плаи за нея

54

Анонимен

преди 1 година

Другари,Москва потъна!

53

.!.

преди 1 година

епа, рашистан загуби! нищо, че п.тките тука ревът! Споко скоро големия байдън ше ви оправи и вас! :))))))))))))))) Нема да ми се плашите! Натиснаха ви и вие заквичахте! Споко къде е още! :)))))))

52

Анализатор

преди 1 година

А бе, плешивец ск.апан , нещо да кажеш за джуджака в Кремъл ? Или си зает да му ближеш топките ?

51

Анонимен

преди 1 година

Украйна направи стратегическата грешка да се откаже от хиляди ядрени глави. Беше под натиск на САЩ и Русия едновременно, така че американците сега ще помагат, ако трябва трилиони ще дават. За Русия е ясно, доверие на руснак никога, същото се отнася за русофила.

50

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Керемедчиев, аре бегом обратно в пети клас да се научиш да смяташ. Русия си върна 180 000 кв. км. подарени на Украйна. При есената укро "супер- онфанзива" нацитата успяха да "си върнат" едва 2500 кв.км! И това е 40% ? А запасняците нсе още се обучават и не са на фронта! Теле !

49

Анонимен

преди 1 година

Украинец свири на акордеон в метрото, до него окована руската мечка играе за да получи залъче хляб. Те това ми се струва по-достоверна история от фантасмагориите на копейкаджиите.

48

DIvanov

преди 1 година

До 68 Абе тая руска мечка ми прилича на тази от Маша и Медвед, а заека на Бъгс Бъни. Знаеш какво причини на койота, нали :)

47

Анонимен

преди 1 година

Тоя пък откъде го извадиха? Малко ли им е Корнела, Свиленски о и вся остальная? Айде у лево да ходи да се гушка с Радев.

46

Факт

преди 1 година

Украйна е пушечно месо на сащ и нато.

45

Гиб Мелсън

преди 1 година

Украинския заек доказа, че може да хапе руската мечка, макар и надъхан от западните хиени, които гледат отстрани се хилят и го тъпчат с оръжия. Проблема на украинския заек обаче е, че все пак е заек. Заека е роден да бяга и да го е страх и пак да бяга. Докато руската мечка тепърва набира скорост и в момента в който набара заека СВО ще свърши.

44

Обективно

преди 1 година

Стратезите в Сащ направиха войната, защото иначе Сащ щеше да гръмне като финансов балон. Сега ще гръмне Света. Но виновти ще излязат руснаците. Доста хитро измислено, няма спор. Даже руснаците още не са се усетили май.