68

До68

преди 1 година

Виж сега,анонимен поплювко като теб ,който не може да направи една проста сметка,или казано"не може да раздели сламата на две магарета"би трябвало да се покрие в дън земя а не да дава квалификации кой колко заслужава!Хайде сега се разкарай!!!!!

67

Анонимен

преди 1 година

До 55 : И това ви е много. Като някой не струва и 50 стотинки колко очакваш да му е заплатата? И не ви е виновна държавата - сами сте си го направили като сте избрали да сте ниско образовани и ниско квалифицирани. МРЗ е оправдание на yтaйkитe да получават повече, отколкото изработват и трябва да се премахне.

66

До 49

преди 1 година

До Факт...........Факт е че минималната заплата от 610 стана 780, а това са 42% повишение.Можеш ли да смяташ ? на 28% увеличение казваш 42%. На всички е ясно защо са ниски заплатите, защото беден народ се управлява лесно. Ако беше богат народа, може да си позволи да стачкува и да не работи по 2-3месеца докато му се изпълнят исканията(Гърция). Проблем е не това че има минимална заплата, а че се подпомагат хора, които не са имали и 1 ден работен през живота си, а получават пенсии и помощи....

65

Шеки

преди 1 година

Който иска социализъм: кеф ти Куба, кеф ти Северна Корея, кеф ти Иран. А Бойко и Пеевски крадоха държавата 15 години и после като дойдоха за 3 месеца Кирчо и Асен каза: Те бяха! Те са крадците! Дръжте ги!

64

Анонимен

преди 1 година

Рече човекът на Доган, "отслабналия" и ББ за поста директор на БНБ. Пука се по шевовете от яд, че не можаха да го инсталират.

63

Анонимен

преди 1 година

До АнонименНай- добре е да се върне социализъма.Да се работи по- малко и да се получава повече.Но не би на некадърниците им остава само да филосовстват и да пишат по форумите.Това е без пари.

62

Джеки Чан

преди 1 година

Ако неефективните фирми в България се закрият ще останат да работят само 5 фирми! В много големи фирми се заделят 20% от работните места за верни другари от ГЕРБ, ДПС, БСП. Това са хора които нищо не правят но получават тлъсти заплати защото иначе ще има големи проблеми за директора на фирмата! На това му викаме "Капитализъм по български"!

61

Анонимен

преди 1 година

Дълги години това човече маниполира народа .Да се провери в кои формички участва

60

Е как очаква

преди 1 година

намаляване на инфлацията, при положение, че има предпоставки за увеличение на инфлацията в ЕС? Какви са тия парадокси?

59

И този

преди 1 година

Нещо човекът на ДПС все го избутват напред като голям специалист.Подготвят го за новото правителство към което всички бутат работата на Ст. Янев.

58

Бено

преди 1 година

Интересно Каримански с какви доходи живее?

57

svetlio

преди 1 година

Пусти глад!Казваше баба!

56

Анонимен

преди 1 година

Ако имаш бизнес, който не може да си позволи да плаща заплати по-високи от прага на бедност, то бизнесът ти се крепи на експлоатация на хора, което е вид модерно робство! Съответно бизнесът ти ТРЯБВА да фалира и не просто трябва, а е жизнено важно за страната бизнесът ти да фалира!

55

ДА го "ТАРГЕТИР

преди 1 година

ПРИ БАБА МИ

54

До 49

преди 1 година

Индивидът който не може да смята си ти,МРЗ беше 650 лева от началото на 2021 година,тоест за две години имаме ръст с едва 20 процента!

53

Анонимен

преди 1 година

Българските бизнесмени са 90% от ДС. Те никога не са имали практика в които и да е бранш. Затова са противници на Еврото . Защото тогава офшорките няма да им работят , часовете ставка ще се редуцира към ЕС , банковото дело, контрола и много други изисквания ще са както другите нормални страни. Те са за сенчестата икономика , като Лукойл, ЯЕЦ Белене , Арендатори в земеделието на неконтролирано индустриални земеделие.

52

Анонимен

преди 1 година

Ако беше станал шеф на БНБ,нямаше да говориш за дисбаланс на заплатите.

51

Аноним

преди 1 година

И каква икономика има и кои са собствениците тук все едни и същи измислици години наред затова българите се изнасят в Европа едни от години превзели богатствата на държавата а останалите им работят за без пари е Докога това

50

Анонимен

преди 1 година

на ви санкции сега,ес потъва от ден на ден

49

Хан Аспарух

преди 1 година

В България всичко става с връзки. Така че министър председател може да стане човек с основно образование, шизофреник, социопат и педофил. И всички ще си кажат: ами какво толкова? Чаровен е човека, нищо че не разбира от икономика и финанси.