19

Анонимен

преди 1 година

когато видя данъчна декларация за доходите им в края на годината ще повярвам

18

Анонимен

преди 1 година

Ох, поредната рекламно - дезинформационна статия! Е, като е толкова добре всичко с мигрантите, защо се напъвате да ги спирате, канете ги с хляб и сол да идват? А ако има голям проблем с тяхното пристигане, защо се напъвате да ни будалкате с подобна статия?

17

Истинският Някой

преди 1 година

Нека първо да се уточним - В заглавието се говори за бежанци, а в статията - И за бежанци, и за мигранти. НЕ Е едно и също. Бежанци у нас няма, и неможе да има, тъй като в нито една съседна държава (слава богу) няма война, нито пък преследват хора по пол. причини, или сексуална ориентация и т. нт. Тия хора са просто търтеи, ***, които смучат от соц. системи на европейските страни, нямат за цел да се интегрират, а само да съществуват и да се размножават ЗА ЧУЖДА СМЕТКА!

16

SS

преди 1 година

Една от ценностите на ЕС е ,, върховенството на закона" Приказка за наивници ! НИКОГА,ПРЕЗ ЦЯЛАТА ПИСАНА ИСТОРИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО НЕ Е ИМАЛО ПОДОБНО НЕЩО,А И НЯМА КАК ДА ИМА ! ВИНАГИ Е ИМАЛО ХОРА КОИТО СА НАД ЗАКОНИТЕ ,И ДРУГИ ЗА КОИТО ЗАКОНЪТ Е ВАЖЕЛ В ПЪЛНА СИЛА ! ТАКА Е БИЛО ,ТАКА И ЩЕ БЪДЕ ! ДА НЕ ВИ ЗАБЛУЖДАВАТ !

15

SS

преди 1 година

Питам ? Длъжни ли сме с нашите данъци да издържаме някой си ? А за нас .......?!

14

SS

преди 1 година

Е нали прегърнахме ЕС ценостите ? Или по скоро ни ги натрапиха? Не ревете бе ! Молете се ЕС да колабира тази година,а ако и се разпадне всичко ще си дойде на мястото !

13

Анонимен

преди 1 година

Мургавелковците нямат работа в България и в Европа! Да бият чела и да вирят дyпари в третия свят.

12

Анонимен

преди 1 година

Какво може да научи някой след пет години война? Да държи оръжие и да взима със сила. С Такъв опит идват от Сирия и Афганистан разбитите терористи.

11

Анонимен

преди 1 година

Добре, че има смели момчета, дето ходят да гърмят ...

10

Анонимен

преди 1 година

България трябва да не допусне, да се превърне в депо на имигранти. Или ще се превърне в клоака като Париж, Лондон, Марсилия и пр. Нямаме никакви причини и основания за прием. Европейски имигранти: да.

9

муспи

преди 1 година

Разглежда се по форума еврейския план за ликвидация на бялата раса, и нито дума за евреите?! Тогава те се чувстват развързани, да обявят вече - България първа без бяли в Европа! Бойко Борисофф и още Сто хиляди признати за небългари и си запазват венефитите.

8

Анонимен

преди 1 година

Най -добре са се научили да лъжат и крадат друго едва ли

7

Анонимен

преди 1 година

Агентите на ДС вече минаха на друга писта, вероятно, по-полезна за държавата отпредишната, на която бяха. Поне, да си заработят щата и парите.

6

защо?

преди 1 година

защо скрихте от народа укрите дето откраднаха от инкасо автомобила 5 млн. защото са укри ли? защото са бандити! и путин с право ги чисти!

5

Анонимен

преди 1 година

Демек, като знаят, че има 5 взезден хотел, дневни и лукс, очакват това. А добрутро! А когато казвахме на Киро и Ицо лодката да се посмалят малко в натегачеството, кой ни крякаше насреща, а? Когато предупреждавахме, че дадат ли това на украинците ще го поискат и тия дето идват от Африка и Арабския полуостров? Киро рибите на лодкаря ли имаше в ушите си? На ви сега. Оправяйте се! И освен това ще ви съдят. Лошото е че пак народа ще плати тия дела с народни пари.

4

House M.D.

преди 1 година

Другарят Шаренков не каза колко капитана далечно плаване има сред навлеците.

3

Ти не разбра ли?

преди 1 година

До българин Няма вече християнски свят, не и на запад. Там отдавна живеят в постхристиянско общество. Затова и така бясно препускат към края си. Трябва да гледаме и да учим "как не се..."

2

българин

преди 1 година

Наивността и глуповатостта на западняците,докара до това мюсюлманско нашествие.Те не ескат нашия начин на живот,а искат наготово да да ползват от западния начин на живот.Идват и убиват.Това го правят вече десет години-бомби в метра,разстрели по улици и заведения,убийства с хладни оръжия.Какво повече да стане,за да се събуди християнския свят от своя самоубиствен сън?Целия останал свят, има проблеми с мюсюлманския свят.Причината е в тях.Там човешкия живот няма стойност.

1

Анонимен

преди 1 година

а някой канил ли ги е? киро като вкара 100 000 урки на пълен пансион на наш гръб пита ли ни?