9

Иван Иванов

преди 1 година

Самоубийство, може са били пияни.

8

Анонимен

преди 1 година

В момента Пирин е страшно опасна, понеже има тук-там лед, но няма достатъчно сняг и реално не може да слошиш алпийски котки, а без тях е твърде вероятно да се подхлъзнеш по скалите.

7

Анонимен

преди 1 година

След случая Сашко съм подготвен за всякакви невероятни истории

6

Анонимен

преди 1 година

Нещо, с което НЕ се гордея - качвал съм Мусала, Черни Връх, няколко по-ниски(1200-1300м) върха в Стара Планина и дори един връх в Алпите(малко над 3000м)без никаква екипировка, НО, винаги през топлата част от годината, задължително при добро време и почти винаги в компания, като никога не съм си позволявал рискове. Да тръгнеш обаче да качваш Вихрен, Ботев или друг по-трудно достъпен връх, просто ей така, на шега, сам или в лошо време е прекалено и черните новини, които редовно четем го доказват.

5

Анонимен

преди 1 година

Да купим хеликоптер и да го пратим на Украйна!

4

Анонимен

преди 1 година

сърбинът от какво е подивял, че е тръгнал да изкачва Вихрен?

3

До 1

преди 1 година

Е, как ще купят хеликоптери, парите ни отиват за укронацистите.

2

АК-47

преди 1 година

Пари за хеликоптери за пострадали българи НЯМА, ама за укронацистите има стотици милиони лева. Кви са тези управници, антибългари, и президентът, и той.

1

Анонимен

преди 1 година

Купете им един хеликоптер на тези момчета. Смешно е 20 г да катерят пеша и да свалят хора и трупове на ръце. Говорим за някаква машина дето струва 20-30 мизерни милиона. Ся като няма далавера там за крадене не е важно според дупетатите. Срамота.