28

Анонимен

преди 1 година

Без пиратки и гърмежи може без Дунавско хоро не може!

27

Анонимен

преди 1 година

А така де, няма да празните и бумкате! Няма весело да ви е!

26

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интересно как ще докажат, че именно ти си палил пиратки? Ще дебнат с бинокли ли? Ще обискират жилищата на хората? И на мене не ми харесва тая пукотевица, ама е поредната мъртвородена бюрократична глупост. Все едно всичко в цялата държава е супер и опряхме вече и до пиратките. Представям си как на някакъв му звънят на вратата и отваря един мъртвопиян двуметров шкаф, който си е вкъщи. Няма доказателства срещу него, няма нищо. От пусто в празно както винаги полицията се занимава.

25

Анонимен

преди 1 година

Винаги в услуга на либерастите, каквото кажат розовите социопати ние сме длъжни да изпълняваме, защото иначе те щели да реват. Много писна цялата тази гавра с нормалните хора и традициите, скоро тояга ще влезе в употреба.

24

Анонимен

преди 1 година

А вместо да е обратното, като в нормалните държави - да има голяма, хубава официална заря, и тогава да са забранени домашните. А така нито едното, нито другото - страхотна логика

23

пали катюшата

преди 1 година

Аз пък съм горд че съм прoст. Изкарвам повече пара от 99% от възпитаните умници. Правя си каквото искам, они се съобразяват с кво ли не. Имам джипка за лов с мотор 6-так от БМВ и голема турбина, пуши на смрад, кат ми кефне ходим си чадим из градо. Имам и американка за кеф със V8-мак, специална спортна генерация, като го запала и положението е малиииии, пърпоркам си и с него за кеф. На всички празници /около 55 / в годината е голямо джамбуре, оркестри фоерверки........ имам си хора на всякъде и

22

Селски

преди 1 година

Ми на село от кого ши искаме разрешение.От кмета,попа ,или кръчмаря?

21

СофиАнецО

преди 1 година

Защо ще глобявате на НГ? Глобявайте когато няма официални празници, а все отнякъде се пращи посред нощ, когато на другия ден сме на работа, а децата на детска и училище!Има една стара приказка, че един гледа сватба, а друг брадва, та таман за случая!

20

С.

преди 1 година

Аз мисля довечера да изгърмя жената отзад. Някой против?

19

Анонимен

преди 1 година

Само да обясня на доволните от забраната, проблемът не е в това дали ще се пускат фойерверки, или не. Аз не пускам фойерверки и не гърмя бомбички, но съм категорично против подобни забрани! Не може държавата да се меси във всяка част от ежедневието, забавлението и тн! Скоро ще забранят и коледна украса по прозорците, да не обиждаме някого, и барбекю в градината, да "опазим природата", и цветни дрехи, да не дискриминираме далтонистите! НЕ МОЖЕ ДЪРЖАВАТА ДА НИ УПРАВЛЯВА КАТО КУКЛИ!

18

Алекс

преди 1 година

И тази година ще се гърми както винаги.Общинарите да не се занимават с безмислен труд.

17

До анцузите

преди 1 година

Да си гърмиш в къщи може. Да хвърляш бомби през терасата не може.

16

Анонимен

преди 1 година

в украйна може, в бг не може

15

Радка пиратка

преди 1 година

Въй уплашихме се. Силата на закона е имагинерна величина в България.

14

666

преди 1 година

На баба ви фърчилито.....Трябва да бъдат изцяло забранени!Пиротехниката е за примитивите! Кво ако не пукате, няма да настъпи новата година ли???

13

Анонимен

преди 1 година

Само редки мутаннти се самоотбелязват с гърмежи, силна чалга и секви други прояви на катастрофална проcтотия!

12

Анонимен

преди 1 година

А забраната да си тъпо парче а да работиш в парламента кога влиза в сила!? Днеска са пиратките, утре е ракията... то стана като в пандела тука. Който иска тишина и Европа, да лови самолета и да изчезва за Европа. Тука сме Балканите, а балканците много мразиме некой да ни забранява това и онова! Ае да си имаме уважението, да не влизаме в говедарника с вили и факли

11

Анонимен

преди 1 година

благодарим за предупреждението. отивам да гърмя

10

Аз

преди 1 година

Най-накрая. Писна ми от аборигени, чийто забавления са да се напиват, повръщат, да слушат чалга и да гърмят. Плебеи!

9

Анонимен

преди 1 година

До 10 когато държавата трябва да направи нещо за гражданите, то няма общо с майка и деца, то е като иконом и господар. Ние, гражданите сме началници на държавата, а не държавата - на нас! Не го забравяйте! Че нещо много взе да се размива в последно време!